Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal.................44.
serpil.................90
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............194

nihalimm fetih 6 tane okuyorsun canım sayını dağııtımm :))) hımmmmmmmmmm fatoş enişte muhabettii senii 9 ay boyunca şişesin inşallhhh :)) bizde seni özleidkk yağmurgözlümm

nihalimm fetih 6 tane okuyorsun canım sayını dağııtımm :))) hımmmmmmmmmm fatoş enişte muhabettii senii 9 ay boyunca şişesin inşallhhh :)) bizde seni özleidkk yağmurgözlümm
ok akşam buldum fetih süresini kurandan fazla uzun değil rahat rahat okunur fatoşun dediği gibi birer meryem suresi de okurum

amannnnnnnn fatoşş sana ayrı yazıyorum kafam karıştı

bebeğim eniştem nasıl zemuszemus

iyiyim canım benim. eniştende iyi alaha şükürler olsun yarın inşallah iş başı yapacak. sen nasılsın yoğunsun bugün galiba.

bizde seni özledik. sayfada sabahtan beri boşluğun belli oluyordu. yasinlerini allah kabul etsin balım:Saruboceq:

doğru söylüyorsun serpilcim zaten biz maça eksilerle başladık. ama yinede Allahtan umut kesilmez :Saruboceq:

evet niahlim bende bir meryem okuyacağım canım sabahta kenzülarş okudum bende 6 sayfa kenzülarş ama kısa olanıuda varmış ben benimkini seviyorum :)))) sabah namazımdan sonra okudum rahatladımm

fotoşcum biraz geç geldim bu gun uyumuşumda uyumuşum akannehir

hayırdır kız serpilden sonra birde sen uykucular sizi

evet niahlim bende bir meryem okuyacağım canım sabahta kenzülarş okudum bende 6 sayfa kenzülarş ama kısa olanıuda varmış ben benimkini seviyorum :)))) sabah namazımdan sonra okudum rahatladımm

kenzülarş bendede kısa olan var 2 sayfa. urfalı bir arkadaşım var o her zaman bana kenzülarş bu kadar değil diyip dururdu. bende kendi kendime dua duadır kısası uzunumu olur derdim. ancak kız urfadan kitaplarını getirtti gerçektende bendeki dua kısaymış.

ok akşam buldum fetih süresini kurandan fazla uzun değil rahat rahat okunur fatoşun dediği gibi birer meryem suresi de okurum

evet kızlar bence meryem suresini hepimiz en az 1 kere okuyalım. o duanın çok faydası var.

ohhh allah kabul etsin insanın içi rahatlıyo be

nihal ileikimizde istanbulluyuz ya enişte baldız mevzusu ordan olumunekankayizsmile

canlarım ben birazdan gelirim öpüldünüz

öptüm canım kısır konusunu unutmadım

kumsallll slm yok mu bana eyvahedigeldismile

kumsal bugün heyecanlı bence yoksa selam vermezmi hiç

slm kızlarr
afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum
busee canım test al yap hemen benimde leke
geldi dr. aradım hemen progestana başlattı
bebeğin yerleşmeye çalışıyo olabilir
ihmal etme canım
ağır iş falanda yapma
nhlkpr, kumsal+, fatosozel
slm kızlarrr
serpoşş canım nerdesinnn

geldimm kızlarr

nihalim sarmayı yaptım kocaaığımda geldii :))

busecan hem sezeni hem zeytini duymuşsundur umarım

evet kenzüalrş bende 6 sayafa ama çok seviyorunm ben o duayı harika birşey okumasıda çok güzell evet mereyem okuyalımm

etih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5

bak niha efnanaim fetih okuyacak canımm :)

kızlar anatlya resmen cayır cayır yanıyor acayip sıcakk birden bire geldi sıcaklar hatta çok geç kalmıştı iyi oldu artık denzi havuz sefalarıı ohhh ohhhhh yarasınn dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…