ok akşam buldum fetih süresini kurandan fazla uzun değil rahat rahat okunur fatoşun dediği gibi birer meryem suresi de okurumnihalimm fetih 6 tane okuyorsun canım sayını dağııtımm :))) hımmmmmmmmmm fatoş enişte muhabettii senii 9 ay boyunca şişesin inşallhhh :)) bizde seni özleidkk yağmurgözlümm
amannnnnnnn fatoşş sana ayrı yazıyorum kafam karıştı
bebeğim eniştem nasıl zemuszemus
kızlarrrrrr günaydın mubabbet kuşları sabah sabah maşallah size
neyseki okudum bitti
kumsal eyvahedigeldismile ateşin çıkmış çokkk sevindim hadi hayırlı haberlerle inşallah
busecim senin karışmış işler bekle bakalım sende cumaya kadar daha net olur
serpilcimmmmmmm dun gece 10 tane yasin okudum eklermisin
ay çokk özlemişim sizi
fatoözelim bizim yaşlarda normal hamile kalamk %10 normal yaşlaradkiler %25 yani bzi zaten %15 eksikle giidyoruz canım o yüzden rahim flmi bize etki etmedine yapalım ederse eder etmesede canı cehennemee gerçketne ben çok ciididi sıkıldım zaten yaşamda 1 = O geriyim birde bu gebelik muhabetinde geriyizm yani çokda artık tınlamıyorumm ne yapayımm
ohhh allah kabul etsin insanın içi rahatlıyo beevet niahlim bende bir meryem okuyacağım canım sabahta kenzülarş okudum bende 6 sayfa kenzülarş ama kısa olanıuda varmış ben benimkini seviyorum :)))) sabah namazımdan sonra okudum rahatladımm
fotoşcum biraz geç geldim bu gun uyumuşumda uyumuşum akannehir
evet niahlim bende bir meryem okuyacağım canım sabahta kenzülarş okudum bende 6 sayfa kenzülarş ama kısa olanıuda varmış ben benimkini seviyorum :)))) sabah namazımdan sonra okudum rahatladımm
ok akşam buldum fetih süresini kurandan fazla uzun değil rahat rahat okunur fatoşun dediği gibi birer meryem suresi de okurum
nihalimm fetih 6 tane okuyorsun canım sayını dağııtımm :))) hımmmmmmmmmm fatoş enişte muhabettii senii 9 ay boyunca şişesin inşallhhh :)) bizde seni özleidkk yağmurgözlümm
ohhh allah kabul etsin insanın içi rahatlıyo be
canlarım ben birazdan gelirim öpüldünüz
kumsallll slm yok mu bana eyvahedigeldismile
fatoş kısa uzun okuyalımda mubarek gunlerdeyiz perşembe ne okursak kardır sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?