serpil02507+, busecan35+, ebrar42, enterasan, gizemm79+, Mısra+, nhlkpr+
merhaba canım nasılsın?ben hiç iyi değilim birazdan yazarım...
ben geldim 5 dk na .serpil burda bide busecan:)kayınvalidem badana olayına girdi onun perdeleri koltuk kılıfları vs onları yıkayıp kurutmakla meşgulüm 2 gündür.neden ramazan da banada yaptı derseniz onun tercihi değildi.oturduğumuz site yeni bi site ve ev de rutubet çıkınca site yetkilileri yaptırıyo badanayı hata onlarda olduğu için.ee onlarda ramazan da yolladılar badanacıyı.gerçi ben pek bişi yapmadım temizlikçisi geldi kayınvalidemin ama bende regl olunca kalanlara yardım edicem.bi kaç ufak şey kaldı.sonra da reglim bitmeden kendi temizliğimi yapıcam inş
hayırlara gitsin rüyan canım
venharrr canım neden unutalım dime ama :)))
fatoşşş nerdeymiş nasıl geçiyomuş tatili
meraba ver han sen yenisin galiba bende uzun süre giremeyenlerdenim bendede panik atak var bu gün biraz yokladı mutsuzluklarım başlıyohamile deilim olursam naparım acaba ?
tabbiiki canım merak ettik sen biizm için değerlisin bebeğim şunu unutmakii bizler değerliyiz hepimiz hepimizi merak ederiz sorarız biz kendimizi sanla olarak görmüyoruz o nedenden dolayı hep aklımızdaydın
canım hoşgeldin pek yazamıyorum müşteri var tatalım naihll senin kulaklarını çınlatııı aman yap temizlkğini keyfini çıkart tatalımm bugün herkes gergin herkess sıkkın :)))) gecek bunlarda
Mrb venhar
Ramazan da zor valla temizlik işleri,sana çokk kolay gelsin
seni bekliyor olucam :1hug:
Amanınn Serpil bu dr lar ne dolu böyle.Eski dr um Andeva Yıldız'dan Fatma Seda SOYLU dan randevu alayım dedim,23 Eylül e randevu verdiler.
Bu arada geçen hafta senin dr lada tanıştım çok kibar bir adam:))))
evet şaban adakan çok kibar çok attalı bir beyefendi canım ben pek severim onu tavsiye edrim ama tabii kara senin bebeğim
Gizemcim geçmiş olsun.
Ama senin ağlamanla hiçbirşey değişmeyecek sen de iyi biliyorsun.
Şükür ki 70 yaşına gelmiş,çoluk,çocuk,torun sahibi olmuş.
Allah ın takdiri tedavi onu daha kötü bir hale getirsede ilerde keşke dememek için yaptırmak lazım.
gizemmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gizemcim geçmiş olsun.
Ama senin ağlamanla hiçbirşey değişmeyecek sen de iyi biliyorsun.
Şükür ki 70 yaşına gelmiş,çoluk,çocuk,torun sahibi olmuş.
Allah ın takdiri tedavi onu daha kötü bir hale getirsede ilerde keşke dememek için yaptırmak lazım.
gizem benim meslaktaşımın elamnı 30 yaşında yeni evli bir mide kanamsı geçirdi hastahaneye yattı yatış o yatış 1 yıl çile çekti ne kemoreapi ne o ne bu ve gencecik yaşında 1 yıl çile çekerek rahmetli oldu ben onu yaşdıktan sonra hayatın ne kadar boş olduğunu gördüm düşün daha fidandı ama erdemin ömrü o kadarmış rabbim bir bahaneyle onu aldı böyle bakmalıyız tabbiki babanen inşallhh atlatır şuan tıpta iyi ama yaşından dolayı ne kadar dayanabilrki( zor tedavi bu gece dua edelim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?