gizemimm hepimiz hepimize dua etmeliyiz sadce bebek değil dünya işte birşeyler yaşıyoruz hepimiz ne yazıkki yaşam denen şey bize ne katıyor acaba ve bizden neler alıp götürüyor ama yaşamın bir kuralıda var biz o kurallara isteseket istemesekte riayet etmek zorundayız doğuyoruz büyüyoruz ölüyoruz kimiz genç kimiz çok şükür bbanenn gibi güçlü tek başına yaşama meydan okumuş çocuklarını yetiştirmiş sen gibi torunlara sahip olmuş hoşş güçlü bir kadı evt insanın zoruna giidyor güçlü bir insanın bu kanser illetinde 1 avuç kalışını gözlerinin öünde erimesini kaldıramıyor mesala ben o arkadşımızı ki çok yakışıklı ve çok efendi biridydiii ama son ahli içler acısydı yatağın içinde minicik kalmıştıı tabbbii bunları arkadşlar okuyup üüzlmesin sadce bazan yaşamın gerçeğini hepimiz unutuyorzz
gizemmmmmmmmmmmmmm hadi snaa bişi teklif edeyim fatoo 4444 okuyor 800 kalmış bugün ben ona okuyacağım 800 bitiremem ama 2 günde bitiririm seninde kafan dağılsın diye okurmuusn paylaşalımmıı
?
bunu sadce kafan dağılsın diye teklif ediyorum
konuşunca rahatlıyor insan teşekkür ederim.
canım benim biz bunun için burad değilmiyiz insan sorunlarını paylaştıkça acılarını hafifletir dünya tatalısı gülümse bakayım şöyleaklinialirimsmile
sana birşey itiraf edeyiimi ??
sen ne kadar tatalı bir torunsun Alalh herkese sen gibi torunlar nasip etsin
:))) güldüm canım...bu arada benim beklemede son 2 günüm.:)))
evet listeyi gördünmü tepedesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
2035 sayfada bakarmıısn listey varmı bir belirtii
:)))aminn...o senin tatlılığın canımmm
gizemcim,,,babaannen rahatsizlanmis galiba,gecmis sayfalarda silinmis sebebi,,,herneyse,,,benim babaannem 2006 senesinin 15 subat inda vefat etti,hayatimda hic okadar egladigimi hatirlamam,bunlari yazarken bile gozlerim doldu,,,saglikli bi insandi son nefesine kadar ayaktaydi,80 yaslarindaydi,,ve ben olum haberini aldigimda karadeniz erglisindeydim,o izmirde,,,nasil kar var ,yollar kapali,gidemiyorum, oglum bebek daha vs...tel,da 20 cevapsiz aramayi gorunce basladim zaten aglamaya,ve bende o olaydan sonra tel.fobisi olustu ,ya kotu haber alirsam diye,,,evlendigimden beri hep gurbetteydim cunku,,,ve ben cenazeye gidememenin acisini okadar cektimki babaaannem o gece yanima geldi,gercekten hayal degil,onunla konustum bile,,,,sonra hep ruyalarimdaydi,,bir sene hep agladim,isyandan degil hasretten agladim,,onlar hayattayken degerlendirmek lazim her ani,,,biliyorum cok uzun oldu ama babaanneni duyunca ,canim yandi ,anlatmak istedim ,kizlar kusura bakmayin,,,,onlar bizim canimiz,,,,,,
Günaydın arkadaşlar mutlu birgün dilerim.
Ben dün gece çokkk kötü bir nöbet geçirdim,yıllardır hiç olmadığı kadar şiddetli migren ağrısı çektim.İlaç içemediğim için geçmedi.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?