Günaydın Serpil cim
Midem değildi tatlım ağrıyan migren krizim tuttu
günaydın kızlarrr
ateşim düştü ya bilmiyorumkismile
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2
aaaaaaaaaaaaaa bu ne ya yoksa sen iki keremi yumurtlayacaksın
bilmiyorumki oylemi olcak 16. gün normalde hep ama erken oldu belkide ikinci kez yumurtluycam btç nin sayesinde olabilir kaydirigubbakcemile3
busecan bencede bct sayesinde bu ay iki kere yumurtlayacaksın kral fauk hiç bahsetme canım bence :)))
günaydın kızlar nasılsınız
serpil mısra buse nasılsınız kızlarr
gizemciğim çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallahhh
enteresan canım bende dedemde yaiamıştım benze rbir olay rabbim nur içinde yatırsın mekanları cennet olsun inşallahhh
kral faruk dün formundaydıevet söylemiyim gün aşırı devam
takvime göre 23 ağustos ovulasyonun son günüydü dün de yaptık hergünü değerlendirdik sanırsam
:roflol::roflol::roflol: evet söyleme canım hergün değerelndirme 1 gün araıklı olsun tatlım sprem kalitesi açısından öyle diyorlar buse bu ay şansın yüksek bende ne yazıkii muaallkta bakalım ne olacak kafam karışık ben demekkii 27 günde adet olucam ben dün çatladım galiba :)))))))))))))))))) dünde eşim yoktu bugünde yok yanii artık öncekiler işe yararmı bakıcaz .)))) bendeki o çiftçizgi demekii yumurtanın çatlamdığını göstermişti garip ama iyi oldu en azından ne olduğunu biliyoruz
benimde takvime göre 20 si son günüydü ama galiba 22 son gün oldu ben öyle zannediyorum keşke bir camarea olsada işimiiz bize göstrese :)))
içimizi yazacaktım :Ç))))))) evet bir damla yetiyormuşş
günaydın bitanem mosssmorrrrrr serpilcim çok acıyorrrr evet haklısın okutayım bir duakumsalım günaydın canım şükür iyiz bebeğim evet büyüklerimiz nur içinde yatsın mekanları cennet olsun sen nasılsın o tatatlı popon nasıl oldu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız bir nazr duası okuttur kendine canım
bende iyiyim canım şükür kalçam morardı ve ağrıyor işte sağol bitanemiyiyim kumsalcım sen nasıl oldun tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine cnm opuyorumnanaktan
canım evet içimiiz gösteren cam olsa dediğin gibi bir gözümüz orada olurdu vallhii oranında anasını ağlatırdık buse bendede sanki 2 yumurtamı oldu 3 gün lh hormonu çıktıya kafam karışık sanki benim ikizlerim olacak gibi geliyor vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayale bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım evet içimiiz gösteren cam olsa dediğin gibi bir gözümüz orada olurdu vallhii oranında anasını ağlatırdık buse bendede sanki 2 yumurtamı oldu 3 gün lh hormonu çıktıya kafam karışık sanki benim ikizlerim olacak gibi geliyor vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayale bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?