Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlarrr
ateşim düştü ya bilmiyorumkismile

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2

aaaaaaaaaaaaaa bu ne ya yoksa sen iki keremi yumurtlayacaksın

günaydın kızlar nasılsınız
serpil mısra buse nasılsınız kızlarr
gizemciğim çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallahhh
enteresan canım bende dedemde yaiamıştım benze rbir olay rabbim nur içinde yatırsın mekanları cennet olsun inşallahhh

kumsalım günaydın canım şükür iyiz bebeğim evet büyüklerimiz nur içinde yatsın mekanları cennet olsun sen nasılsın o tatatlı popon nasıl oldu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız bir nazr duası okuttur kendine canım

kral faruk dün formundaydı evet söylemiyim gün aşırı devam
takvime göre 23 ağustos ovulasyonun son günüydü dün de yaptık hergünü değerlendirdik sanırsam

:roflol::roflol::roflol: evet söyleme canım hergün değerelndirme 1 gün araıklı olsun tatlım sprem kalitesi açısından öyle diyorlar buse bu ay şansın yüksek bende ne yazıkii muaallkta bakalım ne olacak kafam karışık ben demekkii 27 günde adet olucam ben dün çatladım galiba :)))))))))))))))))) dünde eşim yoktu bugünde yok yanii artık öncekiler işe yararmı bakıcaz .)))) bendeki o çiftçizgi demekii yumurtanın çatlamdığını göstermişti garip ama iyi oldu en azından ne olduğunu biliyoruz

hergün üst üste yapamayız zaten oruçlu yorgun adam :roflol::roflol:
gün aşırı 1 gün boş bi gün dolu
inş serpilcim tek damla yetiyormuş ya inş sanada öyle olurda bize süpriz yapar sevindirirsinopuyorumnanaktan

benimde takvime göre 20 si son günüydü ama galiba 22 son gün oldu ben öyle zannediyorum keşke bir camarea olsada işimiiz bize göstrese :)))

benimde takvime göre 20 si son günüydü ama galiba 22 son gün oldu ben öyle zannediyorum keşke bir camarea olsada işimiiz bize göstrese :)))

dimi içeri baksak dursak :roflol::roflol:
kız biz her dk bakarızda orayıda bozarız :roflol::roflol:
bu arada dünden beri kasıklarımda müthiş ağrı var ya bi an bi giriyo kalıyorum ya üşütttümmmeyvahedigeldismile yada yumurtalar btç sayesinde dev oldu geçerken zorlanıyo

canım evet içimiiz gösteren cam olsa dediğin gibi bir gözümüz orada olurdu vallhii oranında anasını ağlatırdık buse bendede sanki 2 yumurtamı oldu 3 gün lh hormonu çıktıya kafam karışık sanki benim ikizlerim olacak gibi geliyor vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayale bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın bitanem mosssmorrrrrr serpilcim çok acıyorrrr evet haklısın okutayım bir dua
aslında ne zmandır aklaımda evde kuran okutmak var ama bakalım
iyiyim kumsalcım sen nasıl oldun tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine cnm opuyorumnanaktan
bende iyiyim canım şükür kalçam morardı ve ağrıyor işte sağol bitanem

amiinnnnnnnnn inşallahhh inşallahhhh
serpil biliyormusun benimde hep içimde ikiz olucak gibi birşey var kızmet tabii
allahım inşalalh çifter çifter naip ederrr hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş serpilcimm allah inş gönlüne göre tez vakıtte versin cnm olabilir
benim hep falalrımda ikiz çıkıyo ay allahım sağ salım hayırlı versinde 1 taneye de razıyım ben opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…