kumsal busecan biizm ikizimiz olavcak :))))))))))))))))))))))9 hayali bile güzel dermişim neyse yine ben bu aralar fena kaptırmıiım kendimi soyutlamalyım tatil moduna sokmalıyım kendimi ama daha çokmu erken o mod içinde opuyorumnanaktan
busecan35+, serpil02507 günaydınnnnnn
nasılsınız şekerler ?
iyiyim sadece uykum var biraz erken başladık bugünn akşam nasıl olacak bilmem akannehirii şeker sen nasılsınnn
ebrarım canım günaydın fıstığımmm
busecan evet ttail moduna döneyim ama çok erken ya kaptırmammayım diyorum kendimi :))))
iyiyim sadece uykum var biraz erken başladık bugünn akşam nasıl olacak bilmem akannehir
ebrarım canım günaydın fıstığımmm
busecan evet ttail moduna döneyim ama çok erken ya kaptırmammayım diyorum kendimi :))))
nasılsın canımcımm ?
bence erken değil hala nereye gideceğin devlet sırrı demii kaydirigubbakcemile3
kizlar gunaydin ,,,ben bu sabah bi karar aldim ve ates tablomu yirtip attimderecemi de rafa kaldirdim,artik ne ates nede baska biseyle ugrasmicam,cunku farkettim ki bu is bende fikri sabit olusturmus,,,duzenim gittikce bozuluyor ,ustelikte doktrum hersey normal dedigi hade,,lekelenmelerim var ve bu gecen reglimin bitmesinden 9 gun sonra basladi,,,yarin doktoruma gidecem ,ve artik doktra gitmekten baska biseyle ugrasmamaya karar verdim,,,bitane yavrum var allahima sukur,eger vakti tayin edilsiyde elbett bitane daha olur,ama ben ustune dustukce sagligim bozulcak,,,canimiz isterse asilama yada tup yapariz,zaman ne gosteccek bilinmez,,,,ama gunleri saymicam vesselam,,,,sizleri cok sevdim ve arada bakicam sizin durumlariniz nedir diye,,,,hepiniz hakkinizi helal edin,dualarim sizinleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
????????????????????????????????????????????????
ağustos ateş tablom
01/08 1.gün 36.2 regli
02/08 2.gün ölçmedim
03/08 3.gün ölçmedim
04/08 4.gün 36.4
05/08 5.gün 36.4
06/08 6.gün 36.5
07/08 7.gün 36.4
08/08 8.gün 36.4 çalışma
09/08 9.gün 36.4
10/08 10.gün 36.4
11/08 11.gün 36.5 çalışma
12/08 12.gün 36.4
13/08 13.gün 36.7 çalışma
14/08 14.gün 36.3 çalışma
15/08 15.gün
16.08 16.gün 36.4 çalışma
17/08 17.gğn 36.5
18/08 18.gün 36.6 çalışma
19/08 19.gün 36.5
20/08 20.gün 36.4 çalışma
21/08 21.gün 36.4 (yapışkan uzayan akıntı)
22/08 22.gün 36.3 çalışma (yapışkan uzayan akıntı )
23/08 23.gün 36.3 çalışma
24/08 24.gün 36.3
gir bencede
neden saklıyo gideceğiniz yeri
sen eşinin tarzını biliyosun nerelere götürebilir ???
olsun bulunduğun yerden bile ayrılmak tatıldır benim için keyfine bak allah içine sindirsin cnm opuyorumnanaktan
kız sen tekirdağlımısın nihallkızçeler günaydınnnnnn
kizlar gunaydin ,,,ben bu sabah bi karar aldim ve ates tablomu yirtip attimderecemi de rafa kaldirdim,artik ne ates nede baska biseyle ugrasmicam,cunku farkettim ki bu is bende fikri sabit olusturmus,,,duzenim gittikce bozuluyor ,ustelikte doktrum hersey normal dedigi hade,,lekelenmelerim var ve bu gecen reglimin bitmesinden 9 gun sonra basladi,,,yarin doktoruma gidecem ,ve artik doktra gitmekten baska biseyle ugrasmamaya karar verdim,,,bitane yavrum var allahima sukur,eger vakti tayin edilsiyde elbett bitane daha olur,ama ben ustune dustukce sagligim bozulcak,,,canimiz isterse asilama yada tup yapariz,zaman ne gosteccek bilinmez,,,,ama gunleri saymicam vesselam,,,,sizleri cok sevdim ve arada bakicam sizin durumlariniz nedir diye,,,,hepiniz hakkinizi helal edin,dualarim sizinleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?