ttalım benim eşimin böyle bir huyu var sürpriz diyor birde bana şunu der ben ne zaman hayal kursamn sana söylesem gerçekleşmiyor muhakak bir engel çıkıyor diyor( o yüzden büyüüsü bozulsun istemiyor galiba
günaydın canımmmohaoldumsmile
canım benim bizi terk etme:gitme: evet pskolojimiz bozuluyor haklsın ya vallhii bu ne ya amannnn bizde geyik takılırız canımm ne yapalım biz taktıkça istedikçe veletlerin poposu kalkıyor ya
kızlar bu klomen ve çatlam iğnesi extera vucuda hormon yüklediği için emin olun pskolojiyi darmadağın ediyor ben yaşadım bunu onun için hiçç kullanmıyorum aşılamdada resmen uçtumm amannnn vallhi azcık aklımız var bari ona sahip çıkalımm
ewt azıcık başka konular konuşalım yaa bende yoruldum valla beynim sulandı kaydirigubbakcemile3serpil02507+, busecan35+, ebrar42, enterasan, nhlkpr
entresan bizi terketem geyik moduna geçriz herşey bebek değil ya bak gzimein babanesi hasta mesala değilmii evet yıpratıcı bir süreç hele o hormon ilaçları resmen pskolojiyi uçuruyor ben o yüzden tedavi görmedim bir iki denedim baktımm uçmuşumm hemen bıraktım olursa olur olmassad tınnnn
yanlis anlamayin canim benim,herzaman dualarimda olcaniz,,,inan cok gerilmedimde,ama boylesi bana daha iyi gelcek,bu karar bile beni rahatlatti,ben nekadar kafama takmasam desemde ,fikri sabit olmusum bile farketmeden ve hic problemim yokken hormonlarim dengesini kaybetti,,,,size bakarim arada ,,,beim bi yavrum var ,allah ona saglik afiyet versin,sizede en yakin zamanda bebisler,,,,:a015:
kız sen tekirdağlımısın nihall
ateş topiğinede yazdım hayatım haklısın aslında çok uğraşıyoruzzz bende biraz daha bakcam sonra dr kontrolünde yumurtalama takıbıne geçicem inş çünki dr çatlama iğnesi veriyo vs. işyerimden sık sık gidemem diye işler yoğun diye bide 7 ay oldu zaman geçsin diye bekliyorum allahtan ümit kesilmez kendin için doğru olanı yapıyosundur umarım biz burdayız arada gel olurmu opuyorumnanaktan
senağlama
:dilcikar: gitme ya evet bir evladın var bizde hep dua edecğiz canın sıkıldıkça gir kendiniz nasıl iyi hissedersen öyle davarna canım bendede bebek sevdamam adetlerim şşaırmıştıı amannnnnnnnn aynı dert işteeeeeeee
yanlis anlamayin canim benim,herzaman dualarimda olcaniz,,,inan cok gerilmedimde,ama boylesi bana daha iyi gelcek,bu karar bile beni rahatlatti,ben nekadar kafama takmasam desemde ,fikri sabit olmusum bile farketmeden ve hic problemim yokken hormonlarim dengesini kaybetti,,,,size bakarim arada ,,,beim bi yavrum var ,allah ona saglik afiyet versin,sizede en yakin zamanda bebisler,,,,:a015:
Evet ya bu honey nerdeklava:
tamam canim tabiki size bakcam,guzel haberlerim olursa bigun haber veririmde,,,,ama gercek anlamda bebek olayina paydos dedim,,,,bu fikrim sizde umutsuzluk yapmasin sakin,,,,siz devam edin canim,benim maroton burda bitmistir
doktrm bile bukadar takinti yapma bak bi oglun var dedi,,dusunun
Evet ya bu honey nerdeklava:
6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)serpil02507+, busecan35+, ebrar42, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi
bir tarftan tlf bir tarftan faxx ve sizler bir tarftan sanal kocamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?