Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+, busecan35+, ebrar42, enterasan, nhlkpr

entresan bizi terketem geyik moduna geçriz herşey bebek değil ya bak gzimein babanesi hasta mesala değilmii evet yıpratıcı bir süreç hele o hormon ilaçları resmen pskolojiyi uçuruyor ben o yüzden tedavi görmedim bir iki denedim baktımm uçmuşumm hemen bıraktım olursa olur olmassad tınnnn

kızlar bu klomen ve çatlam iğnesi extera vucuda hormon yüklediği için emin olun pskolojiyi darmadağın ediyor ben yaşadım bunu onun için hiçç kullanmıyorum aşılamdada resmen uçtumm amannnn vallhi azcık aklımız var bari ona sahip çıkalımm

haklıdır bırak süpriz olsun çok takmaya başladın sen ha gelcem antalyaya şimdi 11 uçağıyla saçını yolcam kaydirigubbakcemile bırak şu yumurtaları tatılı serbest

günaydın canımmmohaoldumsmile

kız şu ikonlara bayılıyorum ben yaa

canım benim bizi terk etme:gitme: evet pskolojimiz bozuluyor haklsın ya vallhii bu ne ya amannnn bizde geyik takılırız canımm ne yapalım biz taktıkça istedikçe veletlerin poposu kalkıyor ya

yanlis anlamayin canim benim,herzaman dualarimda olcaniz,,,inan cok gerilmedimde,ama boylesi bana daha iyi gelcek,bu karar bile beni rahatlatti,ben nekadar kafama takmasam desemde ,fikri sabit olmusum bile farketmeden ve hic problemim yokken hormonlarim dengesini kaybetti,,,,size bakarim arada ,,,beim bi yavrum var ,allah ona saglik afiyet versin,sizede en yakin zamanda bebisler,,,,:a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ewt azıcık başka konular konuşalım yaa bende yoruldum valla beynim sulandı kaydirigubbakcemile3

senağlama
:dilcikar: gitme ya evet bir evladın var bizde hep dua edecğiz canın sıkıldıkça gir kendiniz nasıl iyi hissedersen öyle davarna canım bendede bebek sevdamam adetlerim şşaırmıştıı amannnnnnnnn aynı dert işteeeeeeee

tamam canim tabiki size bakcam,guzel haberlerim olursa bigun haber veririmde,,,,ama gercek anlamda bebek olayina paydos dedim,,,,bu fikrim sizde umutsuzluk yapmasin sakin,,,,siz devam edin canim,benim maroton burda bitmistir

doktrm bile bukadar takinti yapma bak bi oglun var dedi,,dusunun

amin cnm bence çok çok haklısın biz bozuyoruz dengemizi hakketten yaa iş beyinde biter dedi dr bana hipofiz bezine baskı uyguluyosun demişti ilk gittiğimde inanın çocuk istiyor rahıme sinyal yolluyo sonra bebek istediğin için regl gecikiyo bunlar yüzünden biz kendimizi üzüyopruz aslında biraz rahat olsakkk olamıyoruzz:çok üzgünüm:

entersann

o bebek olayını her ay kafadan çıkartıyoruz güyaaaaaaaaaa hahahhahahahha ne yazıki her ay yine kafada hadiii sen dene bir bakalım canım başarabilecekmisn başarırsan formulün bizede yaz

6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)serpil02507+, busecan35+, ebrar42, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi
bir tarftan tlf bir tarftan faxx ve sizler bir tarftan sanal kocamm

kafana takma ok haklı ama arada gel bize inşş güzel haberler verirsin cnm ne güzel bir bebeğin var allah sağlık versin güzel bir hayat inşş inşş ikincide gelecektir cnmcım opuyorumnanaktan

EEEE herkes iyi mi?
Ben evdeyim duşumu aldım,ablamın oğlu bende kahvaltısını hazırlasım size bir bakayım dedim.
Birazdan muhtemelen uyuyayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…