Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Zamanın birinde Erzurum'dan bir grup insan hacca gitmek için yola çıkmışlar. Van'a gelmişler. Van'ın bir köyünde konaklamaya karar vermişler.O köyün de imamı yokmuş. Köylüler aralarında konuşmuşlar ve Erzurum'dan çıkıp hacca giden butopluluktan birini imam yapmaya karar vermişler. Bu insanlar hacca gidiyorlarsa boş insan değillerdir diye düşünmüşler. Nitekim tekliflerini içlerinden birisi kabul etmiş. Her yıl 400 koyun verilecekmiş imama. Adam hacca gidip masraf yapacağıma burada kalıp yalandan imamlık yapar ve her yıl 400 koyun sahibi olurum diyerek işe başlamış. Köylü camide toplanmış namaz kılınacak. Sayın imam başlamış namazı kıldırmaya :
- Erzurum'dan çıktım yola Van'da verdim mola 400 koyun verdiler bana, Allahuekber...
Bu günlerce aynı biçimde devam etmiş. Köylü bu işe biraz şaşırmış ve konuşmuşlar aralarında :
- Daha önceki imam mı yanlış kıldırıyordu, yeni imam mi yanlış kıldırıyor? Bunu gidip Müftüye soralım.
Sayın müftü has Trabzon'lu
JJ
Müftüye gelen halk her şeyi anlatmış. Müftü köylüye dönerek :
- Siz şimdi hiç imama çaktırmadan köyünüze dönün ve namaz vakti camide toplanın ben de namaza geleceğim, diye emir verir. Herkes köyüne döner ve namaz vakti cemaat camide toplanır. Tabi ki Sayın müftüde camidedir. İmam namazı kıldırmaya başlar.
Birinci rekat :
- Erzurum'dan çıktım yola, Van'da verdim mola, 400 koyun verdiler bana, Allahuekber... der hoca.
Arkadan "öhö.. öhö!.." şeklinde bir ses duyulur. İmam yakalandım herhalde diye korkmaya başlar. İkinci rekatta sözlerinde biraz değişiklik yapar :
- Erzurum'dan çıktım yola, Van'da verdim mola, 400 Koyun verdiler bana, yarısı sana yarısı bana... Allahuekber...
Namaz bitince köylü Müftüye dönerek "İmam efendi namazı doğru mu kıldırıyor? diye sorar. Müftünün cevabı : - Haçen birinci rekatta biraz şaşirdi ama ikinci rekatta işi düzeltti...

:roflol::roflol::roflol:

İddia
51. piyade alayında yüzbaşı jack diye bir subay varmış. Bu alayda bütün herkes bu yzb'dan illallah demiş. Çünkü her girdiği iddiayı kazanıyormuş. Alay komutanı sonunda dayanamayıp yzb. jackin tayinini çıkarmayı başarmış. Ve bizim yzb. 61. piyade alayına tayini çıkmış. 51. piyade alay komutanı, 61. piyade alay komutanına telefon ederek yüzbaşı için 'aman bu adama dikkat edin sakın kimseyle iddiaya girmesin. Aka kara der iddiayı yinede kazanır' diye uyarıda bulunmuş.
61. piyade alay komutanı olur mu canım öyle şey diyip telefonu kapatmış. Neyse bizim yzb. 61. piyade alayına gelmiş ve alay komutanın karşına geçerek komutanım ben geldim' demiş. Alay komutanı:
- Sen misin şu meşhur yzb. jack derken, yzb. alay komutanına
- a a komutanım beni hatırladınız mı, demiş
- hayır hatırlamadım
- olur mu komutanım vietnam savaşında beraber mevzide idik siz o zaman yarbaydınız bende daha teğmendim.
- yok canım ben o savaşa katılmadım
- aa komutanım ben adım gibi hatırlıyorum sizin kıçınıza şaraplen parçası gelmişti. Kesin onun yara izi de kalmıştır.
- olur mu canım sen manyak mısın ben ne o savaşa katıldım ne de kıçımda şaraplen yarası var.
- komutanım 100$ iddiasına girerim ki sizin kıçınızda şaraplen yarası var demiş ve 100$ iddiasına girilmiş. Alay komutanı indirmiş pantalonu ve yaranın olmadığını göstermiş. yzb:
- ah komutanım çok özür dilerim. yanılmışım buyurun 100$ ınızı demiş ve 100$ i vermiş.
61. piyade alay komutanı sevine sevine 51. piyade alay komutanını telefonla arayarak
- he he bu muydu her iddiayı kazanan adam.
- ne oldu ki
- iddiaya girdim ve kazandım
- sakin ona kıçımı gösterdim deme!
- nereden anladın kıçımı gösterdiğimi
- ulan senin Allah belanı versin Allah seni kahretsin o adam senin kıçını görmek için bütün alayla iddiaya girmişti.

İmamların maçı
Trabzonlu imamlar kendi aralarında maç yaparlarmış ama ne hikmetse hep merkez imamlarının takımı maçı kaybedermiş. Bir gün merkezin hocalardan biri demiş ki: -Böyle olmayacak. En iyisi biz Trabzonspor'lu Hami'ye rica edelim gelsin takımda oynasın.Soran olursa merkez camii imamı Hami Hoca deriz demiş. Hami'den rica etmişler. Hami de kabul etmiş. Maç oynanmış ama merkezin imamları yine mağlup olmuşlar. Maç dönüşü merkez imamlarının arkadaşlarından biri sormuş:
-Hoca bu hafta kazandık değil mi?
-Maalesef 2-1 yenildik
-Yapma ya nasıl olur Hami oynamadı mı?
-Oynadı ve bizim golümüzü de o attı
-Peki onların gollerini kim attı?
-Roberto Carlos Hocayla, Ronaldo Hoca

bence güzel ama şu kadayıflı tavuk göğsü nasıl bişi :kedi:

canım yaş kadayıfı yağlayıp tavada kızartıyosun borcamın altına biraz koyuyosun sonrada tavuk göğsü üstüne tekrar kadayıf çıtır çıtır oluyo :))))

cimcime nereye gitiii?

valla kızlar dün aniden çıkmam gerekti çünkü hayatımda bi iki dengesiz insan vardı onlarla uğraşmak zorunda kaldım yani anlayacağınız sinirlerim fena yıprandı dün topic basmaya değil bu sefer ev basmaya gittim :))))

bu fıkralar bugün bize yetr mısracım güzelce dinlen ve bol sıvı al canımm

cimcime hoşgeldin tatalımm

günaydın canlarımmm nasılsınız...

hahahaha kızlar ben bugün yumurtluyosam 15. gün +14 =29. gün 9 eylül oluyo

otomatik hesaplayıcı 6 eylül buldu nasıl oluyo bu ya ama +3 ...-3 fark olabilir yazıyo otomotaikte her zaman kaydirigubbakcemile3

ama ii 29. günde hep regl gelir benim inş bu ay bebiş gelirde

kız başlatyacağım senin yumurtana bende 27 yada 28 günde olucam buda 6 sına tekamül ediyor cimcime ev basmış ama bize haber vermmeiş görüyorsun değilmii?

kız başlatyacağım senin yumurtana bende 27 yada 28 günde olucam buda 6 sına tekamül ediyor cimcime ev basmış ama bize haber vermmeiş görüyorsun değilmii?

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız bayramın 1. gününe denk gelcekk hayırlısı artık kaydirigubbakcemile3
cimcime ne yapmışşş bilmiyorumkismile

Aşka uçma kanatların yanar. (Sadi Sirazi),
Aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar? (Mevlana),
Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? (Yunus Emre),
Aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp uçamadığı yer mi var? (Demet Akalın)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
minik kuzucumdan alıntıdır....

evet ya süperr vallhii kız cimcimenin yazdıklarını okumadınmı :)))

Cimcime ben yorgun ve uykusuzum nöbetten çıktığım için.
Sen nasılsın?

cimcime bizde haber versyedin bzi hemen koşardıkkkaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:mymeka: döverdik bir güzel

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız bayramın 1. gününe denk gelcekk hayırlısı artık kaydirigubbakcemile3
cimcime ne yapmışşş bilmiyorumkismile

valla kızlar ben bile hırsımı alamadım bırakmadılar beni :)))))

ayyyy kıyamam sana cimcime o zaman zaten bu aralr gerginzi giyinip kuşanalım parçalayalım seni üzenlerialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka::mymeka:

valla kızlar ben bile hırsımı alamadım bırakmadılar beni :)))))

kız kime gittin ev basmaya :roflol::roflol::roflol:
kızlar hazırlanın ninjalar :1ninca::1ninca::roflol::roflol:

evet ya süperr vallhii kız cimcimenin yazdıklarını okumadınmı :)))
kız okumadım ne yazmışş ev basmaya gittim ama kımı bilmiyorumkismile

Busecan süpermiş :))

dimi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…