Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yok canım hala aynıyımmm :bbo:
kumsalcim belirtiler çok ama çok güzel göğus uclarında hassasiyet var mı bir kontrol et bakim sempatiksalakcinni
hayır canım göğüslerimde şişlikten başka hiçbirşey yok
ay canım benim kıyamam dinlensin yarın inşşahhayırlı haberlerle gelir
nihalimmm kumsalım fatoözelim zeytinim busecanım mısra dayanamadı aradı şimdi elektirkler kesik giremiyorum diyor bende selamlarınızı ilettim ona .)))))

sende slm söyleseydin serpilim çok Şenizöptüm onu

Yeni evli cift, Amerikaya balayina giderler. Huzurlu bir gece gecirmek
>>isteyen cift, ne yazik ki yanina prezervatif almayi unutur.
>>
>> Gecenin yarisinda yola dusen damat eczaneye girer.
>>
>> Istegini eczaciya soyleyen damat su cevabi alir:
>>
>> Sari : az koruma: 5 cent.
>>
>> Saydam beyaz: orta koruma: 10 cent.
>>
>> Kirmizi: super koruma: 15 cent.
>>
>> Siyah: maximum koruma: 20 cent.
>>
>> Mor: mega koruma: 25 cent"
>>
>> Cuzdanini evde unutan genc cebindeki 20 cent ile bir adet siyah
>>prezervatif alir.Bu ara da eve giren zenci hirsiz yari ciplak gelini
>>gorunce isi bitirir.Gelin adami kocasi sanar. Tepki vermez.Bu arada eve
>>donen genc adam ise girisir.Tabi genc kiz kocasinin 2. performansindan
>>memnun...
>>
>> Aradan yillar gecer. 13 yasina gelen cocuk babasina sorar:
>>
>> -"Babacigim annem beyaz, sen beyazsin ama ben neden zenciyim?"
>>
>> Babasi ogluna:
>>
>> -"Sen boyle olduguna dua et.... cebimde 5cent daha olsaydi mos mor
>>olacaktin

Sicilya'nın bir kasabası varmış ki kadınları hiç rahat durmaz, ikide bir kocalarını aldatırlarmış. Kasabanın yaşlı papazı, kocasını boynuzladıktan sonra doğru günah çıkartmaya gelen bu kadınlardan bıkmış… ' papaz efendi, şeytana uyup kocamı aldattım. ' diyerek karşısına geçip günah çıkartmak istediklerinde papaz sinirlenir ' ayıptır günahtır. Boyna kocamı aldattım diye geliyorsunuz, bari ayağım taşa takıldı deyin ben anlarım…' demiş…

Kadınların da işine geldiği için artık kimse kocamı geyikledim demez papaz efendi ayağım taşa takıldı diyerek konuyu açarlarmış…
Derken yaşlı papaz ölmüş, yerine bir başka papaz gelmiş ve bakmış ki kasabanın kadınları aşırı derecede namuslu.
Taşa takılıp düştüklerinde oraları buraları açılıyor diye günah çıkartmak istiyorlar…

Doğru belediye başkanına gidip durumu anlatmış ve derhal kaldırımların düzgün olarak onarılmasını istemiş ama duruma vakıf olan başkan katılırcasına gülmeye başlayınca

Papaz şaşırmış ve "Sayın Başkan gülüyorsunuz ama en çok da sizin eşiniz taşa takılıyor… Lütfen yaniiii

Profesör ve Öğrenci....!!!!!

Mantık ve Hukuk' dersinden geçemeyen öğrenci, profesörün odasına gitmiş ve aralarında şöyle bir konuşma geçmiş:

Öğrenci: Konuyu gerçekten biliyor musunuz?

Profesör: Elbette! Yoksa profesör olmazdım!

Öğrenci: Peki o halde, size bir soru soracağım. Doğru cevabı verirseniz, notuma itiraz etmeyeceğim ama bilemezseniz bana 'A' vereceksiniz.

Profesör: Anlaştık, sor bakalım!

Öğrenci: Yasal olan ama mantıklı olmayan, mantıklı olan ama yasal olmayan ve hem mantıksız, hem de yasal olmayan şey nedir?

Uzun uzun düşünmesine rağmen profesör sorunun cevabını bilememiş ve öğrencinin sınav kağıdındaki notu 'A' olarak düzeltmiş.

Profesör: Sen kazandın, peki sorunun cevabı neydi?

Öğrenci: Şey, efendim.. 63 yaşındasınız ama eşiniz 30 yaşında, yasal ama mantıklı değil!
Eşinizin 25 yaşında bir sevgilisi var, mantıklı ama yasal değil!
Ve de eşinizin sevgilisinin sınavı geçmemesi gerekirken ona 'A' vermeniz hem mantıksız hem de yasal değil!

varya kızlar hiç bir topicte bizim kadar eğlenen yoktur herhalde. hepinizi çok seviyorum.
zeytinim iyiki varsın sağol olumunekankayizsmile

yazık başkanaaaaaaaaa yaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

süper yaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kumsal inşallah senden hayırlı güzel bir haber alırız ama busenin durumu canımı sıktı benim ya iki gündür regl sökülmezmi ki. aslında bir doktora gitse iyi olacak

evet ya bende işte bile wc ye girdim mi açar bakarım gunum geçse kaydirigubbakcemile3 sapıklar gibi

yirim senin gibi sapığı sositososito

kızlar ben bir mahalleri gezinip geleyim :))

gez yavrum sen sıcaktan çok bunaldın. gez sefan olsun oooooooooooh :1hug:

nihalimmm kumsalım fatoözelim zeytinim busecanım mısra dayanamadı aradı şimdi elektirkler kesik giremiyorum diyor bende selamlarınızı ilettim ona .)))))

bizde mısrayı çooooooooooook öpüyoruz. dikkate etsin kendine. mısraaaaaaa seni seviyoruz. güzel hberler bekliyoruz inşallah:sm_cool:

bende olsam kesin vururdum yazıııııııııık kadına ya lmaz:

zeytin öldürdün beni bugün

aman geldim ya aşağı ve yukarı mahallerde hiç birşey yok :8 sıkıldım eveim eveim güzel evim dedimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxx hepinizee

ahsen_81, serpil02507, fatosozel, nhlkpr, zeytin1007 Merhaba arkadaşlar ben geldim geçmişe bakayım dedim buse kırmızı olmuş sanırım hayırlısı olsun bi dahaki aya inş. kumsaldan bi haber göremedim varmı bi gelişme

nihalim evet dualarımızı yapacağız hayatım bugün biraz yasin okusakk ya kızlar okusanıza çok yavaş giidyoruz

fatoözelim evet burası bir harika canımm ya

ebarra42 200 geçtk anam oku oku bitiremssin :)))

ahsenimm okumlara dalıyor çıkamıyor kzuuzcumm benimm

zeytinimi yaradan güldürsün

mısramm ruhun burada sen güzelce dinlenn yarın test haberinle güldür bziizi vallahii ağlarım ben sevinçtenn

ben halaya geldim ya nasip artık kumsal la mısrada çekeriz a.s

hakikaten 200 ü geçmiş ara ara baktım fıkralara koptum ama delikafadulden

hopaaaaaaaaaaaa kırmızyı severlerrrrrrrrrrr her ay giyerler romanlar böyle derler kk nın kızları böyle der ohhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn göbecikler atılsın hayıtlar çakılsınnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::içelim:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: yarın kumsalın mısranınşerefine ohhhhhhhhhhhhhhhhh tey tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…