Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:lepi::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey:allaaaahhhhhh halay başlamış yetiştimmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sen sadce alkışla :):CüvCüv::içelim::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

beceremem ama seni mi kıracam buyrunnnnnnnnn :teytey:

:teytey: :teytey: :1hug:

:içelim: güzelleşelim çakk:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar sabahtan beri baya stresliydim yoğun bi iş günüydü ama stres filan kalmadı sağolasınız çok yaşayın emii zemuszemus kaydirigubbakcemile5 sositososito hihoyyyt :sm_cool::teytey::sm_cool::sm_cool:

zeytinin fıkralarına bittim ya çok güldüm sen saol zeytinim

acıktım canım peynir ekmek istedi onu yiyordum sıcakta iyi gitti ama.burasıda çok sıcak serpilim

busecan sen yinede bir doktora gitsen iyi olur.normaldede böle geçmi olur sökülmelerin.

kumsal bizi çatlatmadan yaparsın testi inşallah canım.ama sende hamilelik belirtileri var benden söylemesiiii yaniiiiii

kızlar sabahtan beri baya stresliydim yoğun bi iş günüydü ama stres filan kalmadı sağolasınız çok yaşayın emii zemuszemus kaydirigubbakcemile5 sositososito hihoyyyt :sm_cool::teytey::sm_cool::sm_cool:

ohhhhhh ohhhhh kış kış kış stre s kışş kışşş hihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim::içelim::içelim::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:içelim::içelim::içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

ahsenimm canımmm bebbeğimiz şerefineee ebrar şöyle bir çiftellii oynayalım konyalı tarzı olsun hayadaaaaaaaaaaaaa ohhhh yandannn hihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bu halay gerçekten strs alıyor.ben ciddi ciddi seviniyorummmmm bişicik olmaz serpilim bende iki döneyim yaaaaaaaaaaaaa gerçi ben piste çıktımmı inmek bilmiyorumdaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyb yoruldum halay çekmekten nihal ortada bıraktıı anammmm terledimm para çevirende yoktu bedava bedava oynadıkk :))))))))))))))))))))

konyalımısın kadifelii gelin çaydanmı geçtinn................

konya çifteellisii hayadaaaaaaaa ohhh yandannnnn fazlala salalmaa bebeşimizii:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hayır canım böyle olmazz ama test negatif çıktı şimdi yaptım

konya kaşıkları meşhurdur canımda ben oyun konusunda beceriksizim gerçi pekte sevmem ondan sanırım daha kaşıkları tutmayı öğrenemedim kaydirigubbakcemile3

:dance: :teytey: :dance: :teytey:

ahsennnnnn canım ponpon nasıl :ecrin_bebek:

bence busenın stresten lekenmesi oldu test yaptırsın rahatlar en azından kırmızının gununu bilir önumuzdeki ay rahat takip eder

hayır canım böyle olmazz ama test negatif çıktı şimdi yaptım

canım normal değil bu birde kan testi yaptır ve bir doktora git.idrarda hemen çıkmayabilir ben oğlumda kanda öğrendim kaç idrar testi yaptıysam negatif çıkmıştı.gidebilirsen geciktirme bence sağlık bu başka birşeye benzemez

busecemmmmmmmmmmmmmm rahat ol sallala gitsinnn kıçını başını saalll ne var ne yok çıksın gitsin hayadaa oyanayalım içelim güzelleşelim tatadını çıkartalım yazın bu stres beekleri getirmiyor stresin ansını satalım kaydirigubbakcemile2:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…