:teytey::hooray::dance::teytey: ebrar şu mendili alda halay başı ol yaaa
:lepi::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:allaaaahhhhhh halay başlamış yetiştimmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
beceremem ama seni mi kıracam buyrunnnnnnnnn :teytey:
:teytey::teytey: :1hug:
kızlar sabahtan beri baya stresliydim yoğun bi iş günüydü ama stres filan kalmadı sağolasınız çok yaşayın emii zemuszemus kaydirigubbakcemile5 sositososito hihoyyyt :sm_cool::teytey::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bu halay gerçekten strs alıyor.ben ciddi ciddi seviniyorummmmm bişicik olmaz serpilim bende iki döneyim yaaaaaaaaaaaaa gerçi ben piste çıktımmı inmek bilmiyorumdaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zeytinin fıkralarına bittim ya çok güldüm sen saol zeytinim
acıktım canım peynir ekmek istedi onu yiyordum sıcakta iyi gitti ama.burasıda çok sıcak serpilim
busecan sen yinede bir doktora gitsen iyi olur.normaldede böle geçmi olur sökülmelerin.
kumsal bizi çatlatmadan yaparsın testi inşallah canım.ama sende hamilelik belirtileri var benden söylemesiiii yaniiiiii
hayır canım böyle olmazz ama test negatif çıktı şimdi yaptım
ahsennnnnn canım ponpon nasıl :ecrin_bebek:
bence busenın stresten lekenmesi oldu test yaptırsın rahatlar en azından kırmızının gununu bilir önumuzdeki ay rahat takip eder
hayır canım böyle olmazz ama test negatif çıktı şimdi yaptım
ayyb yoruldum halay çekmekten nihal ortada bıraktıı anammmm terledimm para çevirende yoktu bedava bedava oynadıkk :))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?