Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal senin pon pon tombiş olacak herhalde sürekli yiyor anacım o değil 100 kiloyla doğuma girecem zaten tombişim ahanda halay çekeyimde yediklerimi eriteyimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
bende bilmem kaşıkla oynamasını birde konyalı olacam ama bizim burda halay vardır

busecan35 canım sende üzülme tatlım bak sana moral olsun diye sallıyoz hep beraber kaydirigubbakcemile3

ağrın sancın yoksa bence bugün bekle yarın sabah bi kan testi yaptır ya tam sökülür yartına yada kesilir en azından kafanda netleşir kan testiyle
ama sonuç ne olursa olsun moralini bozmak yok tatlım çok öptüm olumunekankayizsmile

geldim geldim ay 3 tane fiyat teklifi inceledim onayı bastım :)

busecim bekle canım kanaman başladımı eğer tehlikeli bir şey olsa kanaman başlar ve kasıklarında ağrı batma olur

ben o ponpişin totosunu yerimmmmmmm ye güzelim boşver can boğazdan gelir hem baksana o kadar ıynuyosun kalmaz kilo falan yakındırr

tabıkı canımcım üzülmüycem saçımı başımı yaptırcam zaten boyam geldiiii kaydirigubbakcemile3:teytey:

böyle olmazdı biraz gelir devamı da 1 saat içinde gelirdi bu 2 gündür manyadı bide akşam eve gittim kesildi sabaha kadar şimdi gene başladı test yaptım negatif belkide sökcem diye uğraşıyo kaydirigubbakcemile3

geldim geldim ay 3 tane fiyat teklifi inceledim onayı bastım :)

busecim bekle canım kanaman başladımı eğer tehlikeli bir şey olsa kanaman başlar ve kasıklarında ağrı batma olur

tmm cnm ay patronum oturtmadı ayaktayım sabahtan beri fırsat kaçtım size ondan kasıklarımda ağrıı ayaklarım şiştiii

testen sonra kafanda rahatladı ondandır canım ağrısız sızısız mis gibi söker şimdi ama ilaç falan sakın alma bu ara

kızlar bendede adet belirtileri başladı 4 günümüz var adet sendurumlarım çıkıyor piyasaya yavaş yavaş beni alıştıra alıştıra hoşş biz onlara alışığızda

:yaramazmı ya 200 tl çevirdi.bende istiyom bende istiyom:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…