busecam senin şerfine bu salla gitsin yeni tur yeni şans çık şöyle ortaya salla bakayım o güzel poponu hadiii ohh yandannnnnnnnnnnnn:dance:mafoldumben:içelim::teytey::hulya:
ben o ponpişin totosunu yerimmmmmmm ye güzelim boşver can boğazdan gelir hem baksana o kadar ıynuyosun kalmaz kilo falan yakındırrnihal senin pon pon tombiş olacak herhalde sürekli yiyor anacım o değil 100 kiloyla doğuma girecem zaten tombişim ahanda halay çekeyimde yediklerimi eriteyimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
bende bilmem kaşıkla oynamasını birde konyalı olacam ama bizim burda halay vardır
busecan35 canım sende üzülme tatlım bak sana moral olsun diye sallıyoz hep beraber kaydirigubbakcemile3
ağrın sancın yoksa bence bugün bekle yarın sabah bi kan testi yaptır ya tam sökülür yartına yada kesilir en azından kafanda netleşir kan testiyle
ama sonuç ne olursa olsun moralini bozmak yok tatlım çok öptüm olumunekankayizsmile
kötükedihüso pis patronay patronm oturtmadı sabahtan beri ayaktayım yaaaaaaaaaaaaaaklava:
geldim geldim ay 3 tane fiyat teklifi inceledim onayı bastım :)
busecim bekle canım kanaman başladımı eğer tehlikeli bir şey olsa kanaman başlar ve kasıklarında ağrı batma olur
ay patronm oturtmadı sabahtan beri ayaktayım yaaaaaaaaaaaaaaklava:
kızlar bendede adet belirtileri başladı 4 günümüz var adet sendurumlarım çıkıyor piyasaya yavaş yavaş beni alıştıra alıştıra hoşş biz onlara alışığızda
:yaramazmı ya 200 tl çevirdi.bende istiyom bende istiyom:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
kızlar bendede adet belirtileri başladı 4 günümüz var adet sendurumlarım çıkıyor piyasaya yavaş yavaş beni alıştıra alıştıra hoşş biz onlara alışığızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?