:yaramazmı ya 200 tl çevirdi.bende istiyom bende istiyom:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
senin patronunaklava: klava:
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ
gizemm79...............12 haziran kırmızı
kumsal...................12-14 haziran
lizbeth80.................12-18 haziran
Busecan.................14 haziran
serpil..................... 21 haziran?
aylint......................22 haziran
deniko.....................22 haziarn
mısra......................23 haziran
nhlpr........................25 haziran
tualina......................27 haziran
Fotosozel................27 Haziran
ebrar42.....................28 haziran
belenay....................01 temmuz
hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )
masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz
daha erken canım gerçi sen belirtilerini daha bilirsin ama şimdiden stres olmabenim 21 haziran erken belirti olmaz o zaman değilmi nihalim
işlerinin yoğun olması onun için daha iyi kafasını rahatlatır hem o fırsat bulur bulmaz gelir sempatiksalakcinniyokkk vallahi stres falan değilim müthiş huzurluyum ama busecana biraz takıldım kızla sohbette edemedik yani karmaşık oldu şuan o
ay sirke yüzünü yakmasın canımkızlar kuluğpten bir arakdşımla msn den görüştük elma sirkesini yüüne sürüyormuş muhteşem güzel olmuş bende akşam yapacaktım uyumuşum yani muhteşem güzelleştiriyormuş cildi
ohh külüp kendine geldi o neydi öylenazara geldik valla kaydirigubbakcemile3
anam vallhi mola başım döndüüü site normale dönünce girelimm
ay hakkaten bir tuhaf oldu çözemiyorum
kızlar o kadar oynadıkki kulup göçtü :)))
aaa tatlım buyur
tmm cnm ay patronum oturtmadı ayaktayım sabahtan beri fırsat kaçtım size ondan kasıklarımda ağrıı ayaklarım şiştiii
tabıkı canımcım üzülmüycem saçımı başımı yaptırcam zaten boyam geldiiii kaydirigubbakcemile3:teytey:
böyle olmazdı biraz gelir devamı da 1 saat içinde gelirdi bu 2 gündür manyadı bide akşam eve gittim kesildi sabaha kadar şimdi gene başladı test yaptım negatif belkide sökcem diye uğraşıyo kaydirigubbakcemile3
geldim geldim ay 3 tane fiyat teklifi inceledim onayı bastım :)
busecim bekle canım kanaman başladımı eğer tehlikeli bir şey olsa kanaman başlar ve kasıklarında ağrı batma olur
oooooooooooooh ne güzel yaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:aaa ayıp ediyon canım takarız
konya kaşıkları meşhurdur canımda ben oyun konusunda beceriksizim gerçi pekte sevmem ondan sanırım daha kaşıkları tutmayı öğrenemedim kaydirigubbakcemile3
:dance: :teytey: :dance: :teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bu halay gerçekten strs alıyor.ben ciddi ciddi seviniyorummmmm bişicik olmaz serpilim bende iki döneyim yaaaaaaaaaaaaa gerçi ben piste çıktımmı inmek bilmiyorumdaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
anam ben yoruldum fotoözel hadii dön iki dön şöyle ortada kaydirigubbakcemile2:lepi:
:teytey:allaaaahhhhhh halay başlamış yetiştimmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ahsen ve fatoş oku oku bitiremedilerr anacım ne okuyosunuz maden okuyosunuz arada yazın
ahsen_81, serpil02507, fatosozel, nhlkpr, zeytin1007 Merhaba arkadaşlar ben geldim geçmişe bakayım dedim buse kırmızı olmuş sanırım hayırlısı olsun bi dahaki aya inş. kumsaldan bi haber göremedim varmı bi gelişme
evet bir enstruman çalmak tabbiki kola değil hele ney üflemeli bir aygıt oldukça emek ister sen başaracaksın ve biz konyayya geldiğimizde alattinin tepesinde bize resital vereceksin :) bizde resmen huzurdan mest olacağız antalya konya 3 saat şekerim :))))
fetih duası için liste
efnanim............5
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10
kumsal.......... 5 k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?