Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:yaramazmı ya 200 tl çevirdi.bende istiyom bende istiyom:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

kız ben sana bugün oynama demedimmi klava:

senin patronunaklava:klava:

evet arkadaşlar ya busenin patronuna bir zılgıt çekelimkaydirigubbakcemile üzüyor arkadaşımızı

evet ya başım döndüü vallhiii :))) listeyide bulamıyorum bir tuhaf oldu kulup :)))))))))))))))))))))))))) orta yerindenmi çatladı ne

ok buldum serpill

yokkk vallahi stres falan değilim müthiş huzurluyum ama busecana biraz takıldım kızla sohbette edemedik yani karmaşık oldu şuan o

kızlar kuluğpten bir arakdşımla msn den görüştük elma sirkesini yüüne sürüyormuş muhteşem güzel olmuş bende akşam yapacaktım uyumuşum yani muhteşem güzelleştiriyormuş cildi

ohh külüp kendine geldi o neydi öyle nazara geldik valla kaydirigubbakcemile3

wallahada nazarlara geldik anam elem terefiş kem gözlere şiş

anam vallhi mola başım döndüüü site normale dönünce girelimm

şimdi düzelmiş canım gelin burdayım ben kaydirigubbakcemile3

ay hakkaten bir tuhaf oldu çözemiyorum

bakımmı ne varmış galiba yaaaa ama şimdi normal kızlar :lepi:

kızlar o kadar oynadıkki kulup göçtü :)))

he ya bir kayboldum. o ne öyle halaylar cümbüşler ooooooooh kızlar sefanız olsuuuuuuuuuuuun :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

aaa tatlım buyur

yapıştırrrrrrrrrrrr

tmm cnm ay patronum oturtmadı ayaktayım sabahtan beri fırsat kaçtım size ondan kasıklarımda ağrıı ayaklarım şiştiii

canım kıyamam sana. gelcez patronunun yanına zaten klava:

oooooh sefan olsun boyat kız saçlarını tabiki bebiş gelirken onu sağlam karşılamak lazım değilmi ama. saç baş yapılı filan.ama bu akşamda sökmezse yarın doktora git lütfen

geldim geldim ay 3 tane fiyat teklifi inceledim onayı bastım :)

busecim bekle canım kanaman başladımı eğer tehlikeli bir şey olsa kanaman başlar ve kasıklarında ağrı batma olur

kız dikkat et oynarken. yanlış alımlar yapma sakın :dance: :dance: :dance: :dance:

aaa ayıp ediyon canım takarız

oooooooooooooh ne güzel yaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

konya kaşıkları meşhurdur canımda ben oyun konusunda beceriksizim gerçi pekte sevmem ondan sanırım daha kaşıkları tutmayı öğrenemedim kaydirigubbakcemile3

:dance: :teytey: :dance: :teytey:

ahhhh ahsen-81 hiç laf dinlemiyorsun sen. iyi bakalım hadi dööööööööön dön şöyle kıvıra kıvıra sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

anam ben yoruldum fotoözel hadii dön iki dön şöyle ortada kaydirigubbakcemile2:lepi:

kız haberim olsa gelmezmiydim bilirsin hiç dayanamam şimdi köşesinden azıcık kıvırayım ben :dance: :dance: :dance: :dance:

:teytey:allaaaahhhhhh halay başlamış yetiştimmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ahsen ve fatoş oku oku bitiremedilerr anacım ne okuyosunuz maden okuyosunuz arada yazın

yok yok elma sirkesiyle yüzünü temizliyormuş çok güzel olmuş yakmaz be :))) heeeeeeeeeeeee bütün kızlar topandıkk

serpil sende mi ney üflüyosun ??

fetih duası için liste
efnanim............5
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr.............10
kumsal.......... 5 k

ne güzel listemiz tamamlanmış

5 yasin okudum akşam ALLAHizin verirse yine okucam toplam 13 oldu Allah ın izniyle eklerseniz sevinirim

haa bide fetih süresini okumaya bugünden başlamıcaz dimi yarın başlıcaz??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…