Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

efnannaim ağzına sağlık arakdşım yok anam ben ney üflemiyorum ebrar42 var o kursuna gidyor canım ben şimdi yasini ekleyyeimm

ekledim efnanim tekrar ağzına yüregine sağlık

efnannaim ağzına sağlık arakdşım yok anam ben ney üflemiyorum ebrar42 var o kursuna gidyor canım ben şimdi yasini ekleyyeimm

hımm anladım bende sen sandım da o halde ebrarla irtibata geçeyim ben bende üflüyorum da ama kursa gitmeden üfledim ben notasız ona bi kaç sorum var

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal.................44.
serpil.................90
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............13
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............199

evet ebrar42 le irtibata geç efnanim evet rabbim kabul etsin okumalarımızı ney zor bir alet ama muhteşem dinelndirici ve iç huuzru teteikleyici bir ensturoman

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn efnanim bize ney üfle huzur gönder günümüzde en çok insanların aradağı huzur ney bence huzr veren bişi çalarken biizm niklerimizii hayal et biz hissederiz değilmi kızlar

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ooo maşallah canım sen hangi şehirdesin

ben istanbuldayım sanırım sizde dimi?

evet ebrar42 le irtibata geç efnanim evet rabbim kabul etsin okumalarımızı ney zor bir alet ama muhteşem dinelndirici ve iç huuzru teteikleyici bir ensturoman

evet müthiş bi sesi var ama zor değil bence ben kurs almadım eğer zor olsa yapabilemezdim sanırım ama onu üflemeyi gönülden istemek lazım isteyince oluyo şuan üfleyemeyeceğim parça yok diyebilirim 3 aydır üflüyorum ama biraz zaman istiyo tabii

inşallah bebeğimin olmasınıda gönüldewn istiyorum inşallah Rabbim onuda nasip eder buradaki herkesinde bebişinin olmasını gönülden istiyorum inşallah Rabbim herkese o mukaddes duyguyu yaşatır

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tamam inşallah niklerinizi hayal etcem sizide rahatlatıcam

gönülden istiyosun tabiki olucak bir gün hepimiz anne olucaz rabbim bizi dediğin gibi o mukaddes duygudan mahrum bırakmaz

ay sirke yüzünü yakmasın canım

yok canım yakmıyor merak etme. ben denedim aklinialirimsmile

kızlar kuluğpten bir arakdşımla msn den görüştük elma sirkesini yüüne sürüyormuş muhteşem güzel olmuş bende akşam yapacaktım uyumuşum yani muhteşem güzelleştiriyormuş cildi

elma sirkesi ile insanlar banyo yaparken en son durulanıyorsun ya suya karıştırıp saçlarından aşağı döküyorlar. hem saçları hemde cildi güzelleştiriyor. bende denemiştim ve doğru kızlar.

kumsal fatoş siz ne örüyonuz bakim zemuszemus

walla ne örelim iş güç işte şekerim :hulya:

yokkk vallahi stres falan değilim müthiş huzurluyum ama busecana biraz takıldım kızla sohbette edemedik yani karmaşık oldu şuan o

benim 21 haziran erken belirti olmaz o zaman değilmi nihalim

aşkım daha erken panik olma.

yaa arkadaşlar duydunuzmu böyle bişi bilmiyorum ama ben nette gezerken karşılaştım ney üflemek hamilelere zaralıymış
bana saçma geldi önce ama ben bebek düşürdüm acaba neyin etkisi varmı diyede geçti içimden
hani doğum yaparken derin nefes aldırılar ya acaba bu da böyle bişi anlamadım ki

allah allah bağlantılı olabilir mi bilmiyorumkismile ama sanmam ne kadarlıktı senın beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…