sen bi denede öyle haber bizede kaydirigubbakcemile2yok yok elma sirkesiyle yüzünü temizliyormuş çok güzel olmuş yakmaz be :))) heeeeeeeeeeeee bütün kızlar topandıkk
efnanim ağzına sağlık yarın gece okuycaz canım kadil ya daha makbul die
ekledim efnanim tekrar ağzına yüregine sağlıkYASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............4
nihal.................44.
serpil.................90
kumsal---------------1
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............13
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
toplam ..............199
efnannaim ağzına sağlık arakdşım yok anam ben ney üflemiyorum ebrar42 var o kursuna gidyor canım ben şimdi yasini ekleyyeimm
tamam o halde yarın akşam okumaya başlarım inşallah Rabbim bize kandilin yüzü hürmetine bebişilerimizi kucağımıza almayı nasip eder
ekledim efnanim tekrar ağzına yüregine sağlık
ooo maşallah canım sen hangi şehirdesinhımm anladım bende sen sandım da o halde ebrarla irtibata geçeyim ben bende üflüyorum da ama kursa gitmeden üfledim ben notasız ona bi kaç sorum var
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisaminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn efnanim bize ney üfle huzur gönder günümüzde en çok insanların aradağı huzur ney bence huzr veren bişi çalarken biizm niklerimizii hayal et biz hissederiz değilmi kızlar
ooo maşallah canım sen hangi şehirdesin
evet ebrar42 le irtibata geç efnanim evet rabbim kabul etsin okumalarımızı ney zor bir alet ama muhteşem dinelndirici ve iç huuzru teteikleyici bir ensturoman
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn efnanim bize ney üfle huzur gönder günümüzde en çok insanların aradağı huzur ney bence huzr veren bişi çalarken biizm niklerimizii hayal et biz hissederiz değilmi kızlar
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay sirke yüzünü yakmasın canım
kızlar kuluğpten bir arakdşımla msn den görüştük elma sirkesini yüüne sürüyormuş muhteşem güzel olmuş bende akşam yapacaktım uyumuşum yani muhteşem güzelleştiriyormuş cildi
kumsal fatoş siz ne örüyonuz bakim zemuszemus
yokkk vallahi stres falan değilim müthiş huzurluyum ama busecana biraz takıldım kızla sohbette edemedik yani karmaşık oldu şuan o
benim 21 haziran erken belirti olmaz o zaman değilmi nihalim
allah allah bağlantılı olabilir mi bilmiyorumkismile ama sanmam ne kadarlıktı senın beybiyaa arkadaşlar duydunuzmu böyle bişi bilmiyorum ama ben nette gezerken karşılaştım ney üflemek hamilelere zaralıymış
bana saçma geldi önce ama ben bebek düşürdüm acaba neyin etkisi varmı diyede geçti içimden
hani doğum yaparken derin nefes aldırılar ya acaba bu da böyle bişi anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?