Ben çalışıyorum hem de 24 saat Serpoş günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3
31 ağustos 22. Gün 36,3
01 Eylül 23. Gün 36,3
02 Eylül 24. Gün 36,2
03Eylül 25. Gün 36,3 çalışma
4 Eylül 26. Gün 36,3
senin tablon galiba kk örnek bir tablo olacak çok garip seyrediyor
ewt garip bencede düşük ateş değil aslına 36,3 ama ben ateşli hatundum ya -tatlicadiarzu-
gitti ateşim kaydirigubbakcemile3
Ağrılarım yine var arkadaşlar ama şu anda belimde değil kasıklarımda ,akşam çorap giydim,şort pijama t<k .mı çıkardım capri takım giydim,çarşafa her yeri sardım öle yattım.Sanki biraz iyi geldi gibi.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: havanın sıcağından olsa gerek bebbeşimm
bugun rahim filmi çekildi kızlar.anesteziyle olduğu için hiç birşey hissetmesim:)))ama uyandıktan sonra biraz ağrım oldu hemen bir ağrı kesici yaptılar çok rahatladım..ama çok kanamam var regli gibiyim.bu normal mi?bu arada regli kanımı böyle görmeyeli çok olmuştu:)))özlemişim..
gİZEMCİM TIKANIKLIK OLMAMASINA ÇOK SEVİNDİM.
Ben de çok çok az kanama olmuştu geçmezse yarın dr nu ara cnm.
Arkadaşlar ben şimdi hastaneden geldim saat 20o iki saattir hastanedeyim.
İdrar tahlilinde bişey çıkmadı acildeki dr da şaşırdı,istersen antiseptik yazayım dedi bir de çok ağrın olursa buscopan ben de düşük falan olabilir mi diye endişeleniyorum kadın doğuma gönderirseniz çok memnun olurum dedim.
Dr u aradı gittim ama o kadar çok kişi vardı ki epeyce bekledim,bu aradada çok korktum doğumhanenin içinde bir yer kadının biri doğumda nasıl bağırıyor neredeyse kaçcaktım:)))
Neyse bebek iyi,suyu normal dedi dr genel cerrahiye bir git bizlik bişey yok görünüyor dedi.
Gitmişkende cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi.
Bu arada dr benden küçüktü çok gençti:))))
Selam canlarım hapinizi öpüyorum tek tek yanaklarınızdan geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır.
Kızlar 27 Ağustos Cuma öğlen regl oldum reglim 4 gün sürdü. 1 Eylül akşamı tuvalete gittiğimde iç çamaşırım ıslaktı tuvalet olayından sonra peçeteyle silinirken bir kayganlık hissettim peçeteye gelene bir baktım şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı ve parmaklarımın arasına alınca sünen bir akıntıydı.Reglimden 3 gün sonra yumurtlama olacağına ihtimal vermeme rağmen Allahtan evde ovulasyon testi vardı da yaptım ve çift çizgi çıktı.. Yani bu 14 gün civarı olayına takılmamak lazım regli düzenlibiriyim ama yumurtam çat diye reglimin 6. günü çatladı. Belki de bu ay iki kere yumurtlama olur takipteyim ay şok oldum ya. Hemen internette araştırma yaptım evet böyle olabiliyormuş hatta bazı kadınlar reglinden hemen sonra hamile kalmışlar bu yüzden...
Bu nedenle ama diyorum dikkatli olun bu yumurtalar kafasına göre takılıyor kaçırmayın günlerinizi...
Hepinizi çok öptüm muckssss sevgiler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya bu testten nerde bulcam bende istiyoum yok anacım bandmada soruyorum oküz gibi bakıyolar:)))))
ayyyyyyyyy canım ya kıyamam sana. tatlım ayaklarını ve belini sıcak tut sürekliAğrılarım yine var arkadaşlar ama şu anda belimde değil kasıklarımda ,akşam çorap giydim,şort pijama t<k .mı çıkardım capri takım giydim,çarşafa her yeri sardım öle yattım.Sanki biraz iyi geldi gibi.
Ağrılarım yine var arkadaşlar ama şu anda belimde değil kasıklarımda ,akşam çorap giydim,şort pijama t<k .mı çıkardım capri takım giydim,çarşafa her yeri sardım öle yattım.Sanki biraz iyi geldi gibi.
günaydın herkese opuyorumnanaktan
mısracım çok geçmiş olsun
Saol şiekercim
Sen nasılsın?
a.s. günaydın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?