çok teşekkürler tüm dilek ve duaların için allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah iyi tatiller
hemşommm ne yapıyorsun çalışmalar nasıl giidyorcadıarzu
inşallah canım hayırlı haber alırız bu topikten :Saruboceq:aslında iyi gidiyordu ama dün akşam atlamış uyuya kalmışız onun dışında bir aksaklık yok dün çok kötü oldum sonuçtan sonra bir süre yazamadım birkez sadece günüm geçti diye eşim hamile diye söylemişti herkese o yıkımı bir kez daha yaşamış oldum allahım herkesin gönlünden geçeni kabul etsin
sen napıyorsun dün gece rüyamda hamile bir arkadaşım varmış onun doğum yapabilmesi için hastane denetliyordum hangi hastane olur diye bu topicten biri olur inşallah
dün akşamda bir arkadaşıma rastlamıştım bir oğlu var ikinciye hamile kalmış üzülüyor hiç istemiyordum falan diye dedim eşime allahım isteyenlere bermiyon bizim sesimizi duymazmısın diye
aslında iyi gidiyordu ama dün akşam atlamış uyuya kalmışız onun dışında bir aksaklık yok dün çok kötü oldum sonuçtan sonra bir süre yazamadım birkez sadece günüm geçti diye eşim hamile diye söylemişti herkese o yıkımı bir kez daha yaşamış oldum allahım herkesin gönlünden geçeni kabul etsin
sen napıyorsun dün gece rüyamda hamile bir arkadaşım varmış onun doğum yapabilmesi için hastane denetliyordum hangi hastane olur diye bu topicten biri olur inşallah
dün akşamda bir arkadaşıma rastlamıştım bir oğlu var ikinciye hamile kalmış üzülüyor hiç istemiyordum falan diye dedim eşime allahım isteyenlere bermiyon bizim sesimizi duymazmısın diye
hoşgeldin canım olmazmı buuyurrrrr buyurrrrrmrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:
mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:
mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:
gel canım ne demek hoşgeldin a.s.mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:
kız kalp kalbe karşıymış bak aynı anda yazmışızserpil02507+, ebrar42, fatosozel, Mısra. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)guclubacismileguclubacismilelmaz:
(4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) fatosozel, ebrar42+, Mısra+, serpil02507
serpil kahveleri hazırla canım
serpil02507+, ebrar42, fatosozel, Mısra. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)guclubacismileguclubacismilelmaz:
BEN KÜSÜYORUM AMA BAK BENİ HEP UNUTUYORSUNUZ AMA:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
teşekkürler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?