Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hemşommm ne yapıyorsun çalışmalar nasıl giidyorcadıarzu

aslında iyi gidiyordu ama dün akşam atlamış uyuya kalmışız onun dışında bir aksaklık yok dün çok kötü oldum sonuçtan sonra bir süre yazamadım birkez sadece günüm geçti diye eşim hamile diye söylemişti herkese o yıkımı bir kez daha yaşamış oldum allahım herkesin gönlünden geçeni kabul etsin

sen napıyorsun dün gece rüyamda hamile bir arkadaşım varmış onun doğum yapabilmesi için hastane denetliyordum hangi hastane olur diye bu topicten biri olur inşallah

dün akşamda bir arkadaşıma rastlamıştım bir oğlu var ikinciye hamile kalmış üzülüyor hiç istemiyordum falan diye dedim eşime allahım isteyenlere bermiyon bizim sesimizi duymazmısın diye

inşallah canım hayırlı haber alırız bu topikten :Saruboceq:

canım benim evet yaşadıklarımzı yıkım oluyor bende her seferinde eşime hamile olduğumu faaln s söylüyordum ilk zmanalar ve her ay yıkım artık oda alıştı bende alıştım gördüğün rüya hayırlra vesile olsun canım bende rüyamda koca mememler gördüm ayyy bir sürükadın memesi vardıı hahahhah bu ay biizm topicde hamiş çıkmaz herhalde pzt sene buse ve ben varım ama benim hiç umuudm yok canım inşalalhh kızların hepsi sende dahil kısa zamanda kalırsınz benim adetim hesaplayıcılra göre gecikti ama bu aya hepimizn adet düzeni saçmalamıştı o yüzden bekleyecğiz

mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:

mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:

NE DEMEK HER ZAMAN BENDE YENİLERDEN SAYILIRIM BU TOPİCTE OLDUĞUM SÜRECE TÜM SIKINTILARIMI UNUTUYORUM DAHA BİR UMUT DOLU OLUYORUM KENDİNİ TANITIRSAN ÇOK MUTLU OLACAĞIZvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

(4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) fatosozel, ebrar42+, Mısra+, serpil02507

serpil kahveleri hazırla canım

serpil02507+, ebrar42, fatosozel, Mısra. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)guclubacismileguclubacismilelmaz:

BEN KÜSÜYORUM AMA BAK BENİ HEP UNUTUYORSUNUZ AMA:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hemşoo sana yazdım ya msn varmı diye bazıı muhabettlerii küçük kk dan yapıyoruz canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…