kızlarr günaydınnn
günaydın herkese opuyorumnanaktan
mısracım çok geçmiş olsun
serpil02507+, busecan35+, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi günaydınn canımm fatocummm mucuxxxxxxxxxxxx
ya bu testten nerde bulcam bende istiyoum yok anacım bandmada soruyorum oküz gibi bakıyolar:)))))
Deme yaaaaa çok üzüldüm ebrar ve nihal çok üzüldüm kızlar ne denirki bu durumda bilmiyorum teselli etmeye çalışmıyacağım çünkü bunun tesellisi olmuyor çünkü bende her ay yaşıyorum bunu ekimde 1 sene olacak o yüzden o günlerde bana kim ne derse desin teselli olmuyor.. Sadece dua ve Allah'a sığınmak lazım gerisi boş. Serpilim dilerim rabbimden sizden güzel bir haber gelsin bayram şekeri gibi tatlı bebişleriniz konmuş olsun göbişlerinize..
TÜM KIZLAR BAYRAMA KADAR GÖRÜŞEMEZSEK ŞİMDİDEN BÜYÜKLERİMİN YANAKLARINDAN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM... DİLERİM RABBİM BU BAYRAMDA HERKESE ÇİFTE BAYRAM ETMEYİ NASİP EDER REGL OLANLAR BAYRAMDA HAMİŞ KALIR REGL OLMAYANLARDA POZİTİF SONUCLA BAYRAMA GİRERLER... RAZMAZAN RAHMETİ BEREKETİ GÜZELLİKLERİ ÜZERİMİZE, BAYRAMIN SEVİNCİ GÜZELLİKLERİ GÖNLÜMÜZE OLSUN. BAYRAMLAR KÜSLERİ BARIŞTIRAN, HASRET ÇEKENLERİ KAVUŞTURAN BİR RAHMET KAPISI DERLER YA UMARIM BİZDE BU BAYRAM YÜZÜSUYU HÜRMETİNE HASRETİYLE YANDIĞIMIZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ... hEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM... UNUTMAYIN KALP ATTIKÇA UMUT VARDIR!!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyyy midem delinecek benimm nedense off offfff bir mide hapı alayım bariii yoksa hayıt var ondanmı içemm her derde deva
angelmelek, busecan35+, fatosozel+, Mısra, nhlkpr+, serpil02507, şeker-leblebi
günaydınnn şekerler nasılsınız ?
angelmelek, busecan35+, fatosozel+, Mısra, nhlkpr+, serpil02507, şeker-leblebi
günaydınnn şekerler nasılsınız ?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3mini kk dan sonra burda galiba sadce günaydınlaşacağız şekerleblebiii canım senin yokmu msn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1ninca: hafta içi bu moddayım :1ninca:gülüyon bugün tabı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hafta içide olsan keşkeee yaaaa
:1ninca: hafta içi bu moddayım :1ninca:
:1ninca: hafta içi bu moddayım :1ninca:
deme yaaaaa çok üzüldüm ebrar ve nihal çok üzüldüm kızlar ne denirki bu durumda bilmiyorum teselli etmeye çalışmıyacağım çünkü bunun tesellisi olmuyor çünkü bende her ay yaşıyorum bunu ekimde 1 sene olacak o yüzden o günlerde bana kim ne derse desin teselli olmuyor.. Sadece dua ve allah'a sığınmak lazım gerisi boş. Serpilim dilerim rabbimden sizden güzel bir haber gelsin bayram şekeri gibi tatlı bebişleriniz konmuş olsun göbişlerinize..
tüm kızlar bayrama kadar görüşemezsek şimdiden büyüklerimin yanaklarından küçüklerimin gözlerinden öpüyorum... Dilerim rabbim bu bayramda herkese çifte bayram etmeyi nasip eder regl olanlar bayramda hamiş kalır regl olmayanlarda pozitif sonucla bayrama girerler... Razmazan rahmeti bereketi güzellikleri üzerimize, bayramın sevinci güzellikleri gönlümüze olsun. Bayramlar küsleri barıştıran, hasret çekenleri kavuşturan bir rahmet kapısı derler ya umarım bizde bu bayram yüzüsuyu hürmetine hasretiyle yandığımız bebişlerimize kavuşuruz... Hepinizi çok ama çok seviyorum... Unutmayın kalp attıkça umut vardır!!!!!:saruboceq::saruboceq::saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?