Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşgeldin umarım zevk alırsın sohbetlerimizden bazan geyik bazan ilimsel bilimsel yani kendi çapmızda takılıyoruz

mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:

Hoşgeldin cnm bizim yüreğimiz kocamannnnnnnnn elbette sana da yer var.
Biraz kendinden söz eder misin?
Yaş,iş,memleket....vs

11 aylık evliyim ama hala küçük meleğm yok 31 ağustosta çatlatma iğnesini vuruldum. ağrılarım var bu ay ne ler olcak bilemiyorum.Çok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canım benim..

11 aylık evliyim ama hala küçük meleğm yok 31 ağustosta çatlatma iğnesini vuruldum. ağrılarım var bu ay ne ler olcak bilemiyorum.Çok üzgünüm çoook

dur bakalım 11 ay çok uzun bi zman değil ümitsizliğe düşme hayırlısı olsun meleğin gelecektir . :1hug:

canım çatlma iğnesinden sonra 12ci gün kan testinde belli oluyor negatif veya pozitif o çektiğin sancılarda normalmi bilmeme ben bir kere kullandım yerlerde resmen süründüm o yüzden yumurta takibini bıraktım hormon testlerin yapılmışmıydı

serpil02507+, ebrar42, gizemm79+, Mısra+, nhlkpr+, senanur, yavuzguray0757+ 7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) kızlar toplanmışız

AAAAA senanur sen çok gençsin ve yeni evlisin hiç canını sıkma çok zamanın var bebiş için

aranız da benim gibiçatlatma iğnesi olan varmı geceleri çok ağrım oluyo 31 ağustosta iğne oldum.acaba hamiş olabilirmiyim yoksa iğnemi beni böyle yaptı:uhm:

yüzümü güldürdün serpil cim inşaallah olur 11 aylık evliyim 8 aydır bebek olmadısizler de kendinizi tanıtırmısınız

Saol gizemcim.
Kanaman ne durumda devam ediyor mu?

hayır canım kanamam dün gece bitti.şimdi çok nadir hafif bir leke oluyor.dün gece internette bir sitede bir doktora yazdım.kanamanın normal olduğunu yazmış.bugun de bitince doktorumu aramadım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…