aslında iyi değilim sizlere ihtiyacım var.
mrb nasılsınız :1rolleyes: aranıza yeni katılanlardanım.sizleri uzun zamandır takip ediyordum.aranız da bana da yer varmı:uhm:
slm nasılsınız bugün aranıza yeni katıldım:1rolleyes:
aslında iyi değilim sizlere ihtiyacım var.
gİZEMCİM TIKANIKLIK OLMAMASINA ÇOK SEVİNDİM.
Ben de çok çok az kanama olmuştu geçmezse yarın dr nu ara cnm.
Arkadaşlar ben şimdi hastaneden geldim saat 20o iki saattir hastanedeyim.
İdrar tahlilinde bişey çıkmadı acildeki dr da şaşırdı,istersen antiseptik yazayım dedi bir de çok ağrın olursa buscopan ben de düşük falan olabilir mi diye endişeleniyorum kadın doğuma gönderirseniz çok memnun olurum dedim.
Dr u aradı gittim ama o kadar çok kişi vardı ki epeyce bekledim,bu aradada çok korktum doğumhanenin içinde bir yer kadının biri doğumda nasıl bağırıyor neredeyse kaçcaktım:)))
Neyse bebek iyi,suyu normal dedi dr genel cerrahiye bir git bizlik bişey yok görünüyor dedi.
Gitmişkende cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi.
Bu arada dr benden küçüktü çok gençti:))))
11 aylık evliyim ama hala küçük meleğm yok 31 ağustosta çatlatma iğnesini vuruldum. ağrılarım var bu ay ne ler olcak bilemiyorum.Çok üzgünüm çoook
11 aylık evliyim ama hala küçük meleğm yok 31 ağustosta çatlatma iğnesini vuruldum. ağrılarım var bu ay ne ler olcak bilemiyorum.Çok üzgünüm çoook
aranız da benim gibiçatlatma iğnesi olan varmı geceleri çok ağrım oluyo 31 ağustosta iğne oldum.acaba hamiş olabilirmiyim yoksa iğnemi beni böyle yaptı:uhm:
Saol gizemcim.
Kanaman ne durumda devam ediyor mu?
yüzümü güldürdün serpil cim inşaallah olur 11 aylık evliyim 8 aydır bebek olmadısizler de kendinizi tanıtırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?