Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tatalım bende ciiidi depresayondayım ama kendime söz verdim pozitif olacağım ve kendim aşacağım ilaçsız ve dr suz yani hepimiz istresek çok şeyi aşarız

biliyorum serpilcim :)))))) evet olursa süpriz olur valla ama olmadı bu ay tam teşkilat çalışcam valla :)))))

canım annenin mekanı cennet olsun inş... her rüyada vardır bir hayır hayırlara gitsin ....

hemen de güzel bi yorum yapmışsın cnm saol.anlarmısın bu işlerden serpilcim.ALLAH izin verirse yardım ederse bir daha içmicem inş ilaç milaç.inş senin veya burda ki kızlardan birinin hamile haberini alırım:)

canımmmmmmmm çok sevindim ilaçları bırakmana umarım tekrar başlamazsın bu çok iyi bir gelişme rahatlamak için bitki çayları içmek gerçekten çok rahatlatıyo anneciğin ilacı bıraktığın için ruyana gelmiş sana mutluluk vermek için meleğin annen hep seninle canım nur içinde yatsın Şeniz

cnm benim çok saol.a.s.

Venhar ilaca artık başlama bak bebekte istiyorsun bırakmak zorundasın cnm.

Nihalcim bizim bebiş cinsiyetini göstermiyo

Cimcime inş kırmızılar gelmez

Serpilcim seni seviyom

Herkese merhaba geçmiş bayramınız mubarek olsun ben tatil de burda değildim hiç nete girmedim eşimle ikimiz telefonları kapattık birbirimize zaman ayırdık tatil süperdi sabah 6 da döndük şimdi işteyim yoğun işler bayram sonu diye .......ama olsun yazamasamda okuyabiliyorum

Serpilcim seni seviyom

evet cnm onları bırakmadan asla olmaz eğer kendimi 2-3 ay kadar ilaçsız iyi hissedersem korunmayı bırakmayı düşünüyorum.yani kasım aralık gibi inş.

ne güzel yapmışsınız bravo valla.tatilinizin güzel geçmesine sevindim

Serpilcim seni seviyom

bu arada edit mısracım 4 ay bitti ha.sanki daha yeniymiş gibi geldi bana.bi daha ne zaman gidiceksiniz dr cinsiyet için

ohhhhh tatil gibisi yok :))) sağol canım senın bayramın kutlu olsun

ebrarrrr dostum naberrrrrrr

honeycim nasılsın tahlillerin bittimi var mı sorun ?

kızlar fatoşun eşininn rahatsızlığı ne oldu geçmişe bakadım ?

beniim tatilim çok yoğundu misafilerimiz vardı akannehir ...

güzeldi ama azcık dinlenebilmeyi isterdimm neyse bunada şükür bakalım a.s

geçmişi okumaya çalıştım ama baya uzun yavf ohaoldumsmile

herkeslerin geçmiş bayramı mübarek olsunn hepinizi öpüyorummm nanaktann..zemuszemus

iyidir canım bi sıkıntı yok sen nasılsın tatil nasıl geçti ?

ben fatoşla sabah msnde görüştüm yaptıkları tüm tahliller temiz çıkmış ama eşinin ateşi hala düşmemiş bugün yine hastahanedeymiş eşi

umarım en kısa zamanda düzelir ... :Saruboceq:

Venharcım 23 Eylül de yeni bir dr da randevum var gerçi dr yeni sayılmaz hamilelikten önce sık sık görüşüyorduk sonra kızıp bırakmıştım.
Öncelikle nerede doğum yapacağıma karar vermem lazım özel mi devlet hastanesi mi?
Sonra da dr u sabitlemem lazım

inş 23 eylül de gösterir cinsiyetini.iyi bir araştırma yaparsın doğum ve dr için.hatta çevrendekilere sor tavsiyeşer olacaktır sana belki de

canımm çok guzel geçtii arife akşamı regli oldum gece geldim bol bol denize girdim (tampon ile) guneşlendım kitap okudum akşamları sahılde denızi syrettim kafamı boşalttım çok iyiyim çok iyi geldi bu tatil bana iyiyki gitmişiz eşimde çok mutlu oldu oda bol bol dınlendi :içelim:

ohhh maşallah ne güzel dinlenmişsin.ben de bu ara kitap okumayı baya boşladım.yeniden başlıcam inş.

kızlar çıkayım ben azcık evi toparlayayım.görüşürüz a.s.

bennimdee yaşş gidiiyorrryaaaa 26 olacamm nerdeyseeeeeee ooffffffffffffffffffff anneeeeeeeee olmaaakkkk istiiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüüyorumm bebbişiminn kokussuunuu koklamakk süt vermekk istiyorummyaaa Allahhımm bana ve bu kızlara biirr jesstt yapp rabbim

sağol hayatım iyi dileklerin için

eşim aynı nihalcim hala araştırılıyor ateşin neden düşmediği

ooooooh sefan olsun tatlım çok iyi yapmışsın

Serpilcim seni seviyom

annesi utanıyor galiba o yüzden göstermiyor cinsiyetini

herkesin geçmiş bayramı mubarek olsunnn arkadaşlar

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canıııııııııııım

tatlım önce rüyanı Allah hayırlara çıkarsın. annene Allah rahmet etsin, mekanını cennet eylesin. ilaçlar konusunda lütfen doktorunun sözünden dışarı çıkma o ilaçların kendiliğinden bırakılması ilerde büyük sorunlara sebep olabiliyor Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…