canımmmmm anenin mekanı cennet olsun bende panik atak ve hastalık hastası olsum kendimi dinliye dinliye bu sarı kantron çiceği ruhsal bunalıma iyi geliyo dimi
bende ppskoloğa gitcem ama hiç bi dr hamile olursam kullancağım bi hap yok dio bilmiyorum kaygılarımdan kurtulmak istiyorum
cimcimee inşallhhh hastalanmasıında sürpriz meleğimiz gelir ama en kötü ihtimallee senden beklemiyoruz böyle birşeyy ama olursa dünyalar biizm olurrr olmassaa zatennn bu ay full tıme hazırlanıyoruz değilmi aksi takdirde keseceğimiz şeyin ne olduğunu biliyorsun
herkese slm.nasılsınız bakalım.ben iyiyim.ilaçsız bu 12.günüm.gerçi 1 aydır hafta da sadece 2 gün içiyodum ama psikiyatristime göre o 2 günü bile bırakabilmenin psikolojim de çok büyük önemi varmış.şimdi çok sıkılır ve bunalırsam sarı kantaron çayı içiyorum iyi geliyor.
uzun zamandır rüyam da annemi görmüyodum.onu gördüm bu gece.(annem 6 yıl önce öldü) bana ayşe hamileymiş diyo onun 2 tane yokmu çocuğu diyom var diyo.nie yaptı ki diyorum bişi demiyo. sadece diyo ki "bizim kız daha dursun" diyo:)
canım benim öncelikle rüyan hayrolsun güzel bir rüya tatlım bu antideprasanlardan kurtulman harika zaten sen güçlüüsn istersen başaırsın bende ilaçsız yaşamı göğüslüyorum bunu başarmalyız öyle değilmii annenn için bir hayır yap yakındada birinin hamile haberini alırsın canımolumunekankayizsmile
herkese slm.nasılsınız bakalım.ben iyiyim.ilaçsız bu 12.günüm.gerçi 1 aydır hafta da sadece 2 gün içiyodum ama psikiyatristime göre o 2 günü bile bırakabilmenin psikolojim de çok büyük önemi varmış.şimdi çok sıkılır ve bunalırsam sarı kantaron çayı içiyorum iyi geliyor.
uzun zamandır rüyam da annemi görmüyodum.onu gördüm bu gece.(annem 6 yıl önce öldü) bana ayşe hamileymiş diyo onun 2 tane yokmu çocuğu diyom var diyo.nie yaptı ki diyorum bişi demiyo. sadece diyo ki "bizim kız daha dursun" diyo:)
canımmmmmmmm çok sevindim ilaçları bırakmana umarım tekrar başlamazsın bu çok iyi bir gelişme rahatlamak için bitki çayları içmek gerçekten çok rahatlatıyo anneciğin ilacı bıraktığın için ruyana gelmiş sana mutluluk vermek için meleğin annen hep seninle canım nur içinde yatsın Şeniz
Venhar ilaca artık başlama bak bebekte istiyorsun bırakmak zorundasın cnm.
Nihalcim bizim bebiş cinsiyetini göstermiyo
Cimcime inş kırmızılar gelmez
Serpilcim seni seviyom
Herkese merhaba geçmiş bayramınız mubarek olsun ben tatil de burda değildim hiç nete girmedim eşimle ikimiz telefonları kapattık birbirimize zaman ayırdık tatil süperdi sabah 6 da döndük şimdi işteyim yoğun işler bayram sonu diye .......ama olsun yazamasamda okuyabiliyorum
Serpilcim seni seviyom
Herkese merhaba geçmiş bayramınız mubarek olsun ben tatil de burda değildim hiç nete girmedim eşimle ikimiz telefonları kapattık birbirimize zaman ayırdık tatil süperdi sabah 6 da döndük şimdi işteyim yoğun işler bayram sonu diye .......ama olsun yazamasamda okuyabiliyorum
ebrarrrr dostum naberrrrrrr
honeycim nasılsın tahlillerin bittimi var mı sorun ?
kızlar fatoşun eşininn rahatsızlığı ne oldu geçmişe bakadım ?
Venharcım 23 Eylül de yeni bir dr da randevum var gerçi dr yeni sayılmaz hamilelikten önce sık sık görüşüyorduk sonra kızıp bırakmıştım.
Öncelikle nerede doğum yapacağıma karar vermem lazım özel mi devlet hastanesi mi?
Sonra da dr u sabitlemem lazım
iyidir canım bi sıkıntı yok sen nasılsın tatil nasıl geçti ?
ben fatoşla sabah msnde görüştüm yaptıkları tüm tahliller temiz çıkmış ama eşinin ateşi hala düşmemiş bugün yine hastahanedeymiş eşi
umarım en kısa zamanda düzelir ... :Saruboceq:
canımm çok guzel geçtii arife akşamı regli oldum gece geldim bol bol denize girdim (tampon ile) guneşlendım kitap okudum akşamları sahılde denızi syrettim kafamı boşalttım çok iyiyim çok iyi geldi bu tatil bana iyiyki gitmişiz eşimde çok mutlu oldu oda bol bol dınlendi :içelim:
iyidir canım bi sıkıntı yok sen nasılsın tatil nasıl geçti ?
ben fatoşla sabah msnde görüştüm yaptıkları tüm tahliller temiz çıkmış ama eşinin ateşi hala düşmemiş bugün yine hastahanedeymiş eşi
umarım en kısa zamanda düzelir ... :Saruboceq:
ebrarrrr dostum naberrrrrrr
honeycim nasılsın tahlillerin bittimi var mı sorun ?
kızlar fatoşun eşininn rahatsızlığı ne oldu geçmişe bakadım ?
Serpilcim seni seviyom
herkesin geçmiş bayramı mubarek olsunnn arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?