bennimdee yaşş gidiiyorrryaaaa 26 olacamm nerdeyseeeeeee ooffffffffffffffffffff anneeeeeeeee olmaaakkkk istiiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüüyorumm bebbişiminn kokussuunuu koklamakk süt vermekk istiyorummyaaa Allahhımm bana ve bu kızlara biirr jesstt yapp rabbim
bennimdee yaşş gidiiyorrryaaaa 26 olacamm nerdeyseeeeeee ooffffffffffffffffffff anneeeeeeeee olmaaakkkk istiiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüüyorumm bebbişiminn kokussuunuu koklamakk süt vermekk istiyorummyaaa Allahhımm bana ve bu kızlara biirr jesstt yapp rabbim
busecan nerelerde(((((
patron var yazamıyorumm
38.gün bekliycem loveli öyle dedi serpilcim ateşim 36,5 da 5 gündür rahim ağzım yumuşak ve kaygan, göğüslerim acıyo uçları ve şişti kahve kısımları durumum bu:kedi:
slm kızlar nasılsınız canlarım
geçmiş bayramınız mubarek olsun nete giremedim
karaciğer enzimlerim yüksek çıktı işyerinde yediğim
iyi yıkanmamış sebzeden hepatit a geçirmişim
şimdi biraz daha iyiyim 2 hafta sonra yine konrol var
sizler nasılsınız var mı güzel haberler
cimcimes53, ebrar42, nhlkpr, serpil02507
nasılsınız kızlarrr
kızlar,
karnımda ağrı ve koyu kahve kanama gibi akıntım var
saat 5 e randevu aldım dr dan ne olur dua edin kötü bişey olmasın şunun şurasında ne kaldı ki..Allahım sen büyüksün..
canım allahın izni ile hiç bir şey olmaz merak etme. bizide haberdar et lütfen. dualarım seninle. allah yardımcın olsunkızlar,
karnımda ağrı ve koyu kahve kanama gibi akıntım var
saat 5 e randevu aldım dr dan ne olur dua edin kötü bişey olmasın şunun şurasında ne kaldı ki..Allahım sen büyüksün..
canım lütfen dikkat et kendine. çok geçmiş olsun. bebiş nasılslm kızlar nasılsınız canlarım
geçmiş bayramınız mubarek olsun nete giremedim
karaciğer enzimlerim yüksek çıktı işyerinde yediğim
iyi yıkanmamış sebzeden hepatit a geçirmişim
şimdi biraz daha iyiyim 2 hafta sonra yine konrol var
sizler nasılsınız var mı güzel haberler
cimcimes53, ebrar42, nhlkpr, serpil02507
nasılsınız kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?