Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aramıza hoşgeldin canım

kızlar çok yoğunum yine her zamanki gibi. o yüzden ara ara girip bakabiliyorum. kaçırdığım bir şey varsa lütfen kusura bakmayın

bebebğim adın gibi bebeksin sakin ol olacak bebeşin ve burdaki tüm kızların :)))

hoşgeldin canım bende haftaya 27 bitiyo 28 oluyorum canımm (( inş hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir bizlre :)))))

mısracım bebbeşimiz umarım cinsiyetini gösterir ayy zaman nasıl su gibi akıyor bakarmıısn daha dün gibi hamilelk testini görmemem bak loveli ve sezen yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorlar

veharcım fatoo haklı dr kontrolünde bırak ilaçlarını

busecan aklım sende hormonal kankiimmm

nihalim denk gelemedik bebebğim

honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy seninde bayramın kutlu olsun balımmm

şekerleblebii bir ara gördüm seni ama ben müsait değilidm canım yazamadımm

ve diğer fıstıklarr haftanız güzel cici umutlarla geçsin

ebarraım yoğunsun bayramadadda yoğundun ben rahattım bu bayaram

serpil02507+, cimcimes53+, ebrar42, nhlkpr+, zeytin1007+ zeytişnim nasılsın inşallhh iyiisndir boyun ağrın geçtimii?

slm kızlar nasılsınız canlarım
geçmiş bayramınız mubarek olsun nete giremedim
karaciğer enzimlerim yüksek çıktı işyerinde yediğim
iyi yıkanmamış sebzeden hepatit a geçirmişim
şimdi biraz daha iyiyim 2 hafta sonra yine konrol var
sizler nasılsınız var mı güzel haberler
cimcimes53, ebrar42, nhlkpr, serpil02507
nasılsınız kızlarrr

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak h,ç iyi haber değil tatalım sen artık yeme oradan birşey yada kendin çok iyi yıka (( nazaramı geldin bilmemem tövbe tövbeeeeeeee:2:

kızlar,
karnımda ağrı ve koyu kahve kanama gibi akıntım var
saat 5 e randevu aldım dr dan ne olur dua edin kötü bişey olmasın şunun şurasında ne kaldı ki..Allahım sen büyüksün..

kızlar,
saat 5 e randevu aldım dr dan ne olur dua edin kötü bişey olmasın şunun şurasında ne kaldı ki..Allahım sen büyüksün..

canım Alalh korusunn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oluyor hamişlere dualarımız seninle sakin o bu tarz kanamalar normalmiş sakin ol ve panik yapama canımm

kızlar,
canım allahın izni ile hiç bir şey olmaz merak etme. bizide haberdar et lütfen. dualarım seninle. allah yardımcın olsun

canım lütfen dikkat et kendine. çok geçmiş olsun. bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…