nihalim burasıda sıkıcı yaa küçük bir yer.arada biryerlere kaçmasak patlayacağız eşimle.aman hayat işte her şekilde zor.....büyük şehirde yaşamakta zor burada sıkılmakta zooorrrr
ok canım çok gecikme kaydirigubbakcemile2kızlar yazamadım tlf tarfiğim yoğundu şimdi acil çıkmalyım akşama gelirimmm
yaaaaaaaa nihal ben istanbula gitmedim hiç çoooook merak ediyorum ve görmek gezmek istiyorum.ama orda yaşamak beni korkutuyor çok zor olmalı hele benim gibi küçük bir yerde yaşayan için kabustur.ben işe yürüyerek on dakkada geliyorum düşüneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile oranın kalabalığı korkutur beniiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile[/QUOTE)
İstanbul gözünü korkutmasın. yaşanması çok zor bir yer değil. ayrıca çoooooook güzeldir istanbul ben seviyorum burada yaşamayı. burada doğup büyüdüğümüzden herhalde. gelmek istersen bir gün senide misafir etmekten onur duyarız.
opuyorumnanaktan
:1hug:
hava kapattı birden ruzgar çıktı istanbul tuaflaştı kızlar sanki yağmur yağıcak
kız hangi istanbul'da o CADIARZU . bizim burası (kağıthane) cayır cayır. güneş en tepede hiç bi yere gitmedi walla yerimseniben
nihalim ben hayatta dizi izlemzdim zaten izleyeck vaktimde olmazdı çok yoğun iş hayatım vardı eve genelde 11 veya 12 gibi giderdim iş haytım fazlasıyla aktifti haytım böyle geçti belgesel programları pek severim dizi izleyen kadınalra boş beyinliler derdim hatta annem tv programalrını izler onlarla yatar kalkar birde acayip yorum yapardı kadın resmen yaşıyordu bense hep kavga ederdim bu kadar kaptırma diye gel gör ki evlendikten sonra herşey değiştieve erken giidyorum bazan canım sıkılıyor dizi izliyorum bazan kendime aaaaaaaaaaaaaaaa bu serpoş olamaz diyorum mesala bu aşkı menu da ki gibi :)) hanımınçiftliği gibi bana ne oldu anlamış değilim :)))
aşkı memnu demeyin bana. nefret ediyorum o sapık filmden. ama gerçek hayatta olan şeyler malesef. o gibi ahlaksız onursuz haysiyesiz insanları asıcaksın bence.
yaaaaaaa yaşamda ne hikayeler var ? değilmi evet tatalı bir kadın ben buradn bile bayıldım hep büyüklerimmiz derki alalh son hal iyiliğ versin önemli bir söz yani son dönemlerimizde muhteçken güzel günler versin gençken insan herşeyi taşıyabiliyor ......
ahsenimm canım bende geçen hafta izleyemedim uyumuşumm bu hafta final yanii muhakak izlemliyimm
hpt honey 2 günlük ayvalık seyahti bence çok iyi biz eşimle evlendik evelenli 2 gün bile kaçamadıkherhafta kaççack gibiyiz amma olmadı işte güya tatatil şehrinde yaşıyoruz söözüm ona
biz 4 yıl bitiyor evleneli daha balayına bile çıkamadık :gitme: flört ederken 1 haftalığına bursaya gitmiştik ilk ve son tatilimiz o olmuştu boshayallersmile. haaaaa pardon bir kerede 3 günlüğüne antalyaya gitmiştik aklinialirimsmile ama o zamanda flört ediyorduk bilmiyorumkismile.
alın benden de o kadar dizilerimden nefret ediyo ama keyfi bilir ben mutfakta açıp seyrediyorum sempatiksalakcinni
bilgisayardan çok memnunum işte bu noktada akşamları eşim bilgisayar başında ben tv başında.
fotoözelllllllllllllllll yoksun ama bişi sorcam otrurken hemenmi selam vercez hiç naamazdaki gibi dua okumıcazmı? bu arada iyiyim bebeşimmmm
evet canım aynı yazdığım gibi. ama ben allah biliyor ya eşim için okurken. oturduktan sonra normal namazda okunan dualarıda okumuş öyle selam vermiştim. fazla dua göz çıkartmaz diye düşünmüştüm.lmaz: ama seccadeden kalkmadan ER-RAHMAN okunacak. ve o ihlas ve elhamlar o kadar sayı okunacak.
serpoşumm yarın öle çıkıyoz evden eşim karneyi verip gelsin sonra biz arkadaşlarla ayvalığaditcez 2 günlük az yani ben bu ara duaları yapmıyom dimiiii ? mns bu günde yaparuk olmazmı ?bu akşam yasin fetih hepsini okucam bebeğim söz ay acıktım galibaçok sfyom bende kısır yaprak dolması mıııııııı:)))) bu aralar dedimya çok rüyalar görüyorum du akuyup yattım acep ondanmıdır ? teyze çok şeker ya otursan yanında hiç sıkılmazsın çok enteresan hikayesi var babası ölünce annesi 30 yaşında bi sürü çocukla kalmış otelde temizlikciymiş zengin bi aileinin 2 oğlu varmış onu evlatlık vermişler çokk zengin bi aileymiş çok rahat yaşamış kocası evin şöförüymüş ona vermişler amca evklendikten sonra o eve bidaha göndermemiş tabi okadr zenginlik bi anda yok olmuş sonra çok çekmiş altın tabaklarda yemek yedim dio benim hayatımı roman yap dio :)))))
bana kısır demeyin yaaaaaaa kısır demeyin
ya benim kociş bana bihteri izletmiyooor parmaklıklar ardındayı izliyoor.bende büroda internetten seyrediyorum ertesi gün.geçen hafta reklam aralarında falan açtım bitecek diye ses etmedi, normalde görmeye bile tahammül edemez.finale yaklaşıyor ya bende buğün ona eve geç gel ben behlülü seyredecem dedim.kızdı internettenn seyret dedii ama ben ertesi güne kadar merak ederim zaten çok heyecenlııııııakannehirakannehirakannehirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende parmaklıklar arkasındakileri seğrediyorum. a.s
neyse nihalin bababnesi geldi aklıma şeytan işi bu tv :))))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
selam kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun...rabbim bu gecenin hürmetine sağsağlim hayırlısı ile meleklerimizi yollasın tüm isteyen kullarına ve bizlere...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: seninde canım
Allah kabul etsin Serpilim
biliyorsun ben kadir gecesi doğmuşum göbek adım da kadriye
rahmetli dedem de kadir gecesi ölmüş ben doğduğumda babannem ağlamış ey yüce Allahım bir kadir gecesi kocamı aldın bir kadir gecesi bana torun veriyorsun diye..böyle mübarek gecelerde çok duygulanırım ben hepiniz için dua edeceğim Allahımm anne olmak isteyen tüm iyi kalpli arkadaşlarımın dualarını kabul et hayırlı evlatlar ver onlara diye..Amin.
allah razı olsun iyi yürekli arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun. :Saruboceq:
kızlar bende yemeğe gidiyorum bu gun eşim oruçlu ben cesaret edemedim tutmaya bozağımdan geçmez şimdi o açken :sinifsinif:
eniştemin Rabbim tuutuğu oruçları yerine ulaştırsın kabul etsin inşallah :Saruboceq:
fatoşş unuturmuyuz seni olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmilezemuszemuskaydirigubbakcemile5
senın okuyan dillerini sevsinlerrrr
kızlar ne dikkatimi çekti hepimiz maşallah çok inaçlıyız çok mutlu oldum olumunekankayizsmile
inancımızdan başka elimizde avucumuzda sarılabileceğimiz neyimiz varki bizim. annem derki yer gök dua üzerine kurulmuştur. dualarda olmazsa boş bomboş oluruz. Allah korosun. Allah bizi kendisine el açanlardan eylesin her zaman :Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis olmuş olmuşnihal kabul ettim ama berecebildim mi bilmiyorum
ohhhhhhhhhhhhh maşallah sen evdemisin canımfatosozel+, zeytin1007 merhaba kızlar
ben geldimmmm a.s .
naptınız varmı bi havadis
bu arada ben 5 tane fetihimi okudum akşam bol bol yasin okuycam sayıyı yarın veririrm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis olmuş olmuş
ETİH DUASI İÇİN LİSTE
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5 okundu maşalalh
serpil0207.......5
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5
tualina...........1
belenay..........
hpt_honey....
ohhhhhhhhhhhhh maşallah sen evdemisin canım
oy bebeğim herkez sana dua etti öncelikle bebeşin testine çok sevindık sonra dualar ettik sohbetler ettik kaydirigubbakcemile3slm canlarımmm nasılsınız kızlar benim ikili testim normal çıkmış
allaha şükür buraya yazdım ama hata verdi dün işten çıkma saatim yakındı çıkmak
zorunda kaldım canlarım darısı diğer hamişlerin başına
geçmişi okuyamadım kızlar yaa
biri özet geçse bana
ne guzel ortamın musait ben masamdan wc ye gitsem bu tun gözler üstumde :sinifsinif:yok canım işyerimdeyim
ne guzel ortamın musait ben masamdan wc ye gitsem bu tun gözler üstumde :sinifsinif:
hala heber yok yoğun sanırım girmedi epeydirkumsaldan bi haber varmı hala inat ediyormu test yapmmak için kaydirigubbakcemile3
inş. pozitif çıkar bu gün hürmetinede seviniriz hep beraber
evet 86 kişiyiz burda hangimize izin versinler dime :hulya:zor olur canım yaa allah kolaylık versin ...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?