Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalim burasıda sıkıcı yaa küçük bir yer.arada biryerlere kaçmasak patlayacağız eşimle.aman hayat işte her şekilde zor.....büyük şehirde yaşamakta zor burada sıkılmakta zooorrrr

ya ben istanbulu çok seviyorum ama küçük kasabalarda yaşayan insanlara çok özeniyorum beni işe genlede eşim bırakıyo şirket sevisi ilk beni alıyo çunku yarım saatlık yolu bir saatte gidebiliyoruz trafik yuzunden sen on dk miss gibi şakkıdı

fatosozel+, zeytin1007 merhaba kızlar

ben geldimmmm a.s .

naptınız varmı bi havadis
bu arada ben 5 tane fetihimi okudum akşam bol bol yasin okuycam sayıyı yarın veririrm

slm canlarımmm nasılsınız kızlar benim ikili testim normal çıkmış
allaha şükür buraya yazdım ama hata verdi dün işten çıkma saatim yakındı çıkmak
zorunda kaldım canlarım darısı diğer hamişlerin başına
geçmişi okuyamadım kızlar yaa
biri özet geçse bana

oy bebeğim herkez sana dua etti öncelikle bebeşin testine çok sevindık sonra dualar ettik sohbetler ettik kaydirigubbakcemile3

ben baya rahat çalışanlardanım sanırım namazlarımı kılabiliyorum burda ayrıca boş zamanlarımda kuranımı filanda okuyorum bi sorun yok allah aşükür patronlarımda iyi insanlar sağolasunlar hiç sorun olmadı bu güne kadar elhamdülillah

kumsaldan bi haber varmı hala inat ediyormu test yapmmak için kaydirigubbakcemile3

inş. pozitif çıkar bu gün hürmetinede seviniriz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…