kızlra valla daha önce dediğim gibi iki ay öncasine kadar döngüm 30-33 dü geçen ay 38 günde hastalandım bu ayda netteki hesaplamaya göre 15inde olmam gerekiyodu ama olmadım bugün 40. günüm dr 10 güne kadar normal dedi 15inde olmam gerek dersek 7 gün geciktim bakalım haftasonu da geçsin test yaparım gerçi idrar yap diyo arkadaşlar ama bilmiyorum ...
bence bir idarar testi yap bebeğim sonrada bekle biraz sonra kan testi şayet yoksa birşey busecan gibi dr koş
canııııııııııııııııııım nihalim annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. sende ayaklarını sıcak tut. sıcak su torbası yokmu akşam ondan al ayağının altınakızlarrrrrr slmmm işe yeni geldim canlarım annemin şekeri çıkmış yine( gecede ordaydım şimdi şükür iyi düşürdüler ilaçlarını ve insülini arttırdılaar onu eve bıraktım anca geldim dun sistik oldum demştim size sabah çok ağrım oldu yine idaradaki kanamada arttı hemen annem hastaneyden eczaneden ilaç alıp içtim duzelti biraz :)))
nihalcim annen için çok geçmiş olsun üzüldüm şuan umarım durumu iyidir( sağlık gibisii yok bende zayıflıktan sağlığımı kaybediyorum bugün süt ve muz alıcam birde onu deneyeyim ((
canııııııııııııııııııım nihalim annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. sende ayaklarını sıcak tut. sıcak su torbası yokmu akşam ondan al ayağının altına
nihalll ebrarın çoookkkkk selamııı varrrrrrrrrr.....
cimcimecimmm yarın sabah ilk idrarla test yap :)) eczaneden basıt test al hemen kaydirigubbakcemile5 inşallah süpriz olur alkisalkisalkis
tamam canım yoğun istek üzerine bu akşam testi alıyorum ve yarın sabah yapıyorum :))))))
tabi kilo kaybı hormonlarla alakalı olabilir hem sinir sistemi içinde faydalı omega :))) al mutlakanihalcim alayım bari harbiden pskolojim bozuluyor klo takıntım oldu biran evel almalıyım birde hormon testlerimi yaptıracğım ya bakayım belki klo kaybıın bir sebebi vardır
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hayırlı haberlerle inşallah sabah meraklandırma bizi hemen yazztamam canım yoğun istek üzerine bu akşam testi alıyorum ve yarın sabah yapıyorum :))))))
tabi kilo kaybı hormonlarla alakalı olabilir hem sinir sistemi içinde faydalı omega :))) al mutlaka
mg ne olursa olsun elinde varsa önce onu bitir tabi son kullanma tarihine mutlaka bakevde aslında var omega ama kaç mm lik bilmiyorum bu akşam bakayım bu arada sen nasılsın ateş ölçüyormusn
mg ne olursa olsun elinde varsa önce onu bitir tabi son kullanma tarihine mutlaka bak
ölçmuyorum canım ateş ölçme psikolojik olarak çok etkiledi beni cinsel hayatım saat gibi oldu :))) bu gun 15.gündeyim gün aşırı ilişki ile takılıyorum sistit oldum ya bu akşam çalışma yapparmıyım bilmiyorum :)))
aslında olura bıramıyorum aklımda hep var ama kasımda dr ye gitmeye kararlıyım ya ondan bıraz daha rahatım yani tüp aşılama ne olursa olsun bir gun mutlaka olucak düşüncesindeyim şuan tedavi için maddi olarak kısıtlamalar yaptım kendimce para biriktiriyorum :)))))oluruna bıraktın yanı inşş hadi hayırlısı inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?