Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bence bir idarar testi yap bebeğim sonrada bekle biraz sonra kan testi şayet yoksa birşey busecan gibi dr koş

canııııııııııııııııııım nihalim annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. sende ayaklarını sıcak tut. sıcak su torbası yokmu akşam ondan al ayağının altına

sağol serpilcimmmm bence omega3 700mg al çok faydasını görüceksin solgar ben geçe kış içtim 3 ay kadar epey faydasını gördum hem kilo aldım hemde sık hasta olurdum grip v.s çokk ii geldi

fotoşummm canımmm var canım evde iki tane sıcak su torbam akşam iksinide sarılıp yatarım :)))))

nihalll ebrarın çoookkkkk selamııı varrrrrrrrrr.....

ebrarımmmmmmm çokkk özledim sende slm söylee :1hug:

cimcimecimmm yarın sabah ilk idrarla test yap :)) eczaneden basıt test al hemen kaydirigubbakcemile5 inşallah süpriz olur alkisalkisalkis

nihalcim alayım bari harbiden pskolojim bozuluyor klo takıntım oldu biran evel almalıyım birde hormon testlerimi yaptıracğım ya bakayım belki klo kaybıın bir sebebi vardır

evde aslında var omega ama kaç mm lik bilmiyorum bu akşam bakayım bu arada sen nasılsın ateş ölçüyormusn
mg ne olursa olsun elinde varsa önce onu bitir tabi son kullanma tarihine mutlaka bak

ölçmuyorum canım ateş ölçme psikolojik olarak çok etkiledi beni cinsel hayatım saat gibi oldu :))) bu gun 15.gündeyim gün aşırı ilişki ile takılıyorum sistit oldum ya bu akşam çalışma yapparmıyım bilmiyorum :)))

oluruna bıraktın yanı inşş hadi hayırlısı inşşşş

oluruna bıraktın yanı inşş hadi hayırlısı inşşşş
aslında olura bıramıyorum aklımda hep var ama kasımda dr ye gitmeye kararlıyım ya ondan bıraz daha rahatım yani tüp aşılama ne olursa olsun bir gun mutlaka olucak düşüncesindeyim şuan tedavi için maddi olarak kısıtlamalar yaptım kendimce para biriktiriyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…