Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hımm ben daha eskiyim demekki yani yaşlı kaydirigubbakcemile3

5 yıl bitti bizimde hiç korunmadık bizde ilk yıl pekte önemsemedik sonra öğrendikki eşimde sperm sorunu varmış tek şansımızda tüp bebk miş doktor öyle dedi
artık maddi manevi hazır olunca yapıcazda bi kısmet olmadı herzaman bi sebepler çıkıyor bi şeyler engel oluyor bi şeyler ters gidiyor

vardır bundada bi hayır deyip bekliyorum bakalım Mevlam görelim neyler neylewrse güzel eyler demiş İbrahim Hakkı Efendi ...yerimseniben

evet nikah buyumsun ama yaş kaç ? sempatiksalakcinni

canım eşin için tedavi yöntemi yok mu tibben yada bitkisel bişiler keçiboynuzu kürü gibi

evet nikah buyumsun ama yaş kaç ? sempatiksalakcinni

canım eşin için tedavi yöntemi yok mu tibben yada bitkisel bişiler keçiboynuzu kürü gibi

27 yaşındayım eşim içinde keçiboynuzu bir iki macun filan kullandı ama sonuç alamadık doktorda sayı çok az olduğu için ancak tüp bebk olur diyo aşılama bile tutmazmış .. hayırlısı artık

kulmsalcım nasılsın canım ? son durum nedir biz senden fazla heyecan yaptık sanırım teyze olucaz diye sanırım :1hug:

maşallah yaşın için olsun allahtan umut kesilmez adnan saraçoğlunun sıtesinden satılıyo bir kur baktın mı bilmem ama insanlar memnun kalmışlar ayrıca teyzemın eşinde de aynı sorun vardı ameliyat bile oldu ama tüp bebekle şimdi 3 üzleri var 3 erkek bide 4 yaşındalar bir görsen

fatoşcum istanbulda doğup büyümüşsün ondan sana kolay geliyor.benim gibi küçük yerde yaşayanlara zor gelir.benim orda arkadaşım var oda doğma büyüme istanbullu vazgeçemiyor ordan evlenincede başka yere gitmem diyor:)))))
ben gelip gezmeyi çok istiyorumda ufukta görünmüyor şimdilik saol tatlımmm

ikili testlerine çok sevindm canım sanırım ense kalınlığınıda bu testte ölçüyorlar değilmi. inşallah bütün testlerde böyle kolaylıkla geçersiniz Allahın izni ile sağlıkla tatlım.

fatosozel+, zeytin1007 merhaba kızlar

ben geldimmmm a.s .

naptınız varmı bi havadis
bu arada ben 5 tane fetihimi okudum akşam bol bol yasin okuycam sayıyı yarın veririrm

allah kabul etsin canım ağzına sağlık

nihal kabul ettim ama berecebildim mi bilmiyorum

neyi kabul ediyorsunuz bakiiiiiiiim klava:

kızlar yazamadım tlf tarfiğim yoğundu şimdi acil çıkmalyım akşama gelirimmm

çok özletme kendini anacım :sinifsinif:

evet bencede behlülde intihar etsin.

tatlım istanbul dediğin gibi ama benim evimin olduğu yer öyle güzelki. bizim ev eyüp te sitelerde oturuyoruz. arka taraf komple ağaçlık çayır çimen. pazar günleri kimse evinde yiyip içmez. sabah bir çıkarlar akşama kadar sabah öğlen akşam yemeğini dışarda yerler mangal filan ooooooooof görme gitsin. evimizin ön tarafıda her binanın girişinde küçük bahçecikleri var. güller çiçekler çimenler filan. bahçenin bir yanında masamız banklarımız var. zaman zaman akşamları çıkar oturur dinleniriz orada. yani ev konusunda çok şanslıyımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…