hala heber yok yoğun sanırım girmedi epeydir
canım geçen hafta 4 yıl bitti ilk yıl korunduk yani 3 yıldır istiyoruz geçen sene bir şans yakaladık olmadı sempatiksalakcinni ve işin kötüsü hiç bir sorunumuz yokk olsa tedavi olurduk ama yok ne biliyim yaa böyle iştenhlkpr+ sen kaç yıllık evlisin canım ?
canım geçen hafta 4 yıl bitti ilk yıl korunduk yani 3 yıldır istiyoruz geçen sene bir şans yakaladık olmadı sempatiksalakcinni ve işin kötüsü hiç bir sorunumuz yokk olsa tedavi olurduk ama yok ne biliyim yaa böyle işte
evet nikah buyumsun ama yaş kaç ? sempatiksalakcinnihımm ben daha eskiyim demekki yani yaşlı kaydirigubbakcemile3
5 yıl bitti bizimde hiç korunmadık bizde ilk yıl pekte önemsemedik sonra öğrendikki eşimde sperm sorunu varmış tek şansımızda tüp bebk miş doktor öyle dedi
artık maddi manevi hazır olunca yapıcazda bi kısmet olmadı herzaman bi sebepler çıkıyor bi şeyler engel oluyor bi şeyler ters gidiyor
vardır bundada bi hayır deyip bekliyorum bakalım Mevlam görelim neyler neylewrse güzel eyler demiş İbrahim Hakkı Efendi ...yerimseniben
evet nikah buyumsun ama yaş kaç ? sempatiksalakcinni
canım eşin için tedavi yöntemi yok mu tibben yada bitkisel bişiler keçiboynuzu kürü gibi
ahsen_81 h.g canım ŞİVLİLİĞİMİ isterimmm
efnanim+, h.g sen nasılsın canım ...
maşallah yaşın için olsun allahtan umut kesilmez adnan saraçoğlunun sıtesinden satılıyo bir kur baktın mı bilmem ama insanlar memnun kalmışlar ayrıca teyzemın eşinde de aynı sorun vardı ameliyat bile oldu ama tüp bebekle şimdi 3 üzleri var 3 erkek bide27 yaşındayım eşim içinde keçiboynuzu bir iki macun filan kullandı ama sonuç alamadık doktorda sayı çok az olduğu için ancak tüp bebk olur diyo aşılama bile tutmazmış .. hayırlısı artık
olmazmı canım olumunekankayizsmile:gel sana çikolata vereyim yanındada kahvee
olmazmı canım olumunekankayizsmile:gel sana çikolata vereyim yanındada kahvee
hımm sağolasın canım :içelim:
hımm ne yemek var akşama cokacimcoook
slm canlarımmm nasılsınız kızlar benim ikili testim normal çıkmış
allaha şükür buraya yazdım ama hata verdi dün işten çıkma saatim yakındı çıkmak
zorunda kaldım canlarım darısı diğer hamişlerin başına
geçmişi okuyamadım kızlar yaa
biri özet geçse bana
fatosozel+, zeytin1007 merhaba kızlar
ben geldimmmm a.s .
naptınız varmı bi havadis
bu arada ben 5 tane fetihimi okudum akşam bol bol yasin okuycam sayıyı yarın veririrm
nihal kabul ettim ama berecebildim mi bilmiyorum
kızlar yazamadım tlf tarfiğim yoğundu şimdi acil çıkmalyım akşama gelirimmm
kötükedihüsoevet ya behlülün zeytinyağı gibi üste çıkmasına gıcık oluyorum sanki tek suçlu bihter.behlül ölsün behlül ölsüün.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy be çok kötüyüm galibaaakötükedihüso
eyvahedigeldismile valla bebeğim güzel bir şehir ama çok yorucu trafik dert çok pahalı evler uçmuşşş
kafamız hep dolu dinlenmeye yer yok valla beton beton binalarda yaşıyoruz hiç merak etme sizin hayatınız çokta guzeldir oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?