Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatocum ofis e geç geldim malum haftsoınu çocuklarla hesap kitap vs vs vs bu ara işe ağırlık veriyorum hedefim iş geriisnii zamana bıraktımm

aminn ya nihalcim ebrara çok asil çok narin bir kız içim yandıı ama emininmm bir çaresi vardır bu konuyu araştıracağım ben
tabi bencede vardır kesin bir çözüm tedavi yolu biz sorunun net ne olduğunu öğrenelim ben canı gönülden araştırırım ebrarım için :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bu günde eve gitme gitme vakti gelid dün cimcime için ne kadar mutlu oldum yol boyunca sırıttım durdum bu gün ise ebrara aynen çok üzüldüm ( allahım çaresiz dert vermesin bizlere hepinizi öpüyorum kocaman iyi akşamlar

fatoo genetik testte ne belli oluyor ki benim eşimde biliyorsun tüp diye ısrar ediyor

bilmiyorumki tatlım yarın ebrar gelsin o daha net anlatır. bildiğim bir konu değil.

umarım tedavi ile olur canım yaa allahın taktiri ebrar içinde bir mucize yaratır inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aminn ya nihalcim ebrara çok asil çok narin bir kız içim yandıı ama emininmm bir çaresi vardır bu konuyu araştıracağım ben

evet arkadaşlar hep birlikte araştıralım ne bulursak.

cimcimmememem taze hamişimiz senin duaların rabbim katında kabul görür dualarını esirgeme balımmm

serpilcim cimcimemiz güzel hamilemiz bugün ebrarımız için yasin okudu allah kabul etsin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiin tatlım amin iyi akşamlar

kızlar bende kaçıyorum bugün çok başım ağrıdı üzüntüden herhalde eve gidip yatmak istiyorum. kendinize iyi bakın hepiniz allaha emanet olun

selam kızlar nasılsınız?
çok şükür iyiyiz oğluşumla..büyüdük artık kocaman olduk haftaya 8. aya giricez..kurban bayramında doğum yapmaktan korkuyorum..bayramı da beklesin öyle gelsin oğlum istiyorum..çok güzel ve telaşlı günler bekliyor bizi..

selam sezencim şükür kavuşturana. oğluşun umarım bayramda sürpriz yapmaz. maşallah kocaman olmuşuz yani 8 ay allah sağlıkla doğurmayıda nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…