nigalim nasılsın
nihalcim nasılsın tatlım
iyiyim canlarımm ebrara çok sıkıldı canım(((
bizim de tatlımiyiyim canlarımm ebrara çok sıkıldı canım(((
umarım tedavi ile olur canım yaa allahın taktiri ebrar içinde bir mucize yaratır inşallahsorma nihalim sorma gencecik bir kız evlat hasretiyle yanan güzel halkalıı offfffffffffffffff emin ol derin bir üzüntü çöktü içime
umarım tedavi ile olur canım yaa allahın taktiri ebrar içinde bir mucize yaratır inşallah
tabi bencede vardır kesin bir çözüm tedavi yolu biz sorunun net ne olduğunu öğrenelim ben canı gönülden araştırırım ebrarım için :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:aminn ya nihalcim ebrara çok asil çok narin bir kız içim yandıı ama emininmm bir çaresi vardır bu konuyu araştıracağım ben
fatoo genetik testte ne belli oluyor ki benim eşimde biliyorsun tüp diye ısrar ediyor
umarım tedavi ile olur canım yaa allahın taktiri ebrar içinde bir mucize yaratır inşallah
aminn ya nihalcim ebrara çok asil çok narin bir kız içim yandıı ama emininmm bir çaresi vardır bu konuyu araştıracağım ben
cimcimmememem taze hamişimiz senin duaların rabbim katında kabul görür dualarını esirgeme balımmm
bu günde eve gitme gitme vakti gelid dün cimcime için ne kadar mutlu oldum yol boyunca sırıttım durdum bu gün ise ebrara aynen çok üzüldüm( allahım çaresiz dert vermesin bizlere hepinizi öpüyorum kocaman iyi akşamlar
allah razı olsun canımkızlar dualarımız önce ebrar için sonrada tüm bebek isteyenler için inş dualarımız kabul olur....
selam kızlar nasılsınız?
çok şükür iyiyiz oğluşumla..büyüdük artık kocaman olduk haftaya 8. aya giricez..kurban bayramında doğum yapmaktan korkuyorum..bayramı da beklesin öyle gelsin oğlum istiyorum..çok güzel ve telaşlı günler bekliyor bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?