hala aynı durumdayım ebrarcı yarın sabah test yapıcm yazarım sizekumsaldan bi haber varmı hala inat ediyormu test yapmmak için kaydirigubbakcemile3
inş. pozitif çıkar bu gün hürmetinede seviniriz hep beraber
evet canım işler yoğunhala heber yok yoğun sanırım girmedi epeydir
iyiyim bitanem çok şükür sen nasılsınkumsal geldi kaydirigubbakcemile
kumsal nasılsınnn
kulmsalcım nasılsın canım ? son durum nedir biz senden fazla heyecan yaptık sanırım teyze olucaz diye sanırım :1hug:
maşallah yaşın için olsun allahtan umut kesilmez adnan saraçoğlunun sıtesinden satılıyo bir kur baktın mı bilmem ama insanlar memnun kalmışlar ayrıca teyzemın eşinde de aynı sorun vardı ameliyat bile oldu ama tüp bebekle şimdi 3 üzleri var 3 erkek bide4 yaşındalar bir görsen
efnanim Alıntı:
teşekkürler hikayeni okudum çok üzüldüm ama Rabbim isterse olur inşallah yemek yapıyorum bi yandan da kociş uyuyo akşam işe gitcek
efnanim niyetlimisin canımmm
a.s evet bugün bakıyorumda son yazılanlara bal şeker keçiboynuzu çikolata kahve hep yazıldı şimdi hepsinden çekti canım
allah kabul etsin canım bizide unutma dualarında inş. :1hug:[/QUOTE
her duamda aklımdasınız
a.s evet bugün bakıyorumda son yazılanlara bal şeker keçiboynuzu çikolata kahve hep yazıldı şimdi hepsinden çekti canım
iyi balım sen nasılsın durumum aynıkumsal ne var ne yok
allah kabul etsin canım..ifterdan sonra hepsini tektek yersin sende...sempatiksalakcinni
ahsen, ebrar, kumsal nihal efnanim çok yoğunum canlarım araa girip bakıyorum iyisiniz inşallah.
kumsalım regl gelmedi ama sen nasılsın. hakkında bilgi verirmisin
allah kabul etsin canımyicem ve açarken orucumu Rabbime en yakınolduğum anda sizin içinde dua edicem inşallah
BENDEDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK. YUMURTANIN KULPU YOK GÖZLERİMDE UYKU YOK zemuszemus BEKLİYORUM BAKALIMiyi balım sen nasılsın durumum aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?