Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

[
kumsaldan bi haber varmı hala inat ediyormu test yapmmak için kaydirigubbakcemile3

inş. pozitif çıkar bu gün hürmetinede seviniriz hep beraber
hala aynı durumdayım ebrarcı yarın sabah test yapıcm yazarım size
aminnn inşallah inşallah
hala heber yok yoğun sanırım girmedi epeydir
evet canım işler yoğun
kumsal geldi kaydirigubbakcemile

kumsal nasılsınnn
iyiyim bitanem çok şükür sen nasılsın
kulmsalcım nasılsın canım ? son durum nedir biz senden fazla heyecan yaptık sanırım teyze olucaz diye sanırım :1hug:

çok şükürcanım iyiyim bir yaramazlık yok şimdilik
ay canım benim inşallah verebilirim size o haberi

allah bağışlasın bi ara bakmıştım eşimde burda bi aktara özel hazırlattı ama olmadı

efnanim Alıntı:
teşekkürler hikayeni okudum çok üzüldüm ama Rabbim isterse olur inşallah yemek yapıyorum bi yandan da kociş uyuyo akşam işe gitcek

Tabiki canım Rabbim OL dediğinde olacak buna yürekten inanıyorum Mevlam bizi kapısında görmekten memnun ondan burdayız ALLAH sevdiği kuluna dert verirmiş demekki seviliyoruz a.s bu düşünce beni hep sakinleştiriyor bazen duygularımın depreştiği anlar olmuyor değil ama sabır bakalım buda geçer diyorum
ve bu ayeti kerimeyi sık sık tekrarlamaya çalışıyorum

Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün
ve hatırla yaratanını!

Allah kuluna kâfi değil mi?

(Zümer/36)

elebetteki Kafi...:asigim:

ahsen, ebrar, kumsal nihal efnanim çok yoğunum canlarım araa girip bakıyorum iyisiniz inşallah.

kumsalım regl gelmedi ama sen nasılsın. hakkında bilgi verirmisin

ayyyyyyyyyy kıslar benim canım sıkıldı yaafffff otur otur baydı birde sıcak zaten...iyiki sizler varsınız yoksa hiç vakit geçmez iki lafın belini kırıyoz valla.

ahsen, ebrar, kumsal nihal efnanim çok yoğunum canlarım araa girip bakıyorum iyisiniz inşallah.

kumsalım regl gelmedi ama sen nasılsın. hakkında bilgi verirmisin

iyiyiz canım bi sıkıntı yok şükür ... sende iyisindir inş. allah kolaylık versin canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…