selam kızlar nasılsınız?
çok şükür iyiyiz oğluşumla..büyüdük artık kocaman olduk haftaya 8. aya giricez..kurban bayramında doğum yapmaktan korkuyorum..bayramı da beklesin öyle gelsin oğlum istiyorum..çok güzel ve telaşlı günler bekliyor bizi..
selam kızlar nasılsınız?
çok şükür iyiyiz oğluşumla..büyüdük artık kocaman olduk haftaya 8. aya giricez..kurban bayramında doğum yapmaktan korkuyorum..bayramı da beklesin öyle gelsin oğlum istiyorum..çok güzel ve telaşlı günler bekliyor bizi..
sezenin göbüşü pek tatalı :))))))))))))))))) mısracım müşterim vardı balım nasılsın
kızlar biliyosunuz iki gün önce test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim yanlız değerim 67 nette araştırdım düşük gibi geldi kötü şeyler aklıma getirmemek için yazmıyorum :))) geç döllenme olabilir dediler testi tekrarlayacaktım ancak biraz önce dr umla konuştum yani yeni dr umla :))) testi tekrarlamana gerek yok önce ben bi görim dedi ama çarşamba erken dedi daha görünmez 4 ekim pazartesi gel dedi yani kızlar dr 4 ekime kaldı ...
ebrar ve benim için tabi tüm bebek isteyenler için dua edelim....
buarada fatoş bu dr göçmenmi acaba şiveli konuşuyoda :))))
Canım ben de eşimi uyandırmaya gitmiştim,kahvaltı faslından sonra netten Ezel i izledik gelemedim.Biz iyiyiz umarım sende iyisindir cnm.
4 lü test sonucumu dün üniversiteden aldım bugün dr a götüreceğim inşallah herşey yolundadır.Gitmişkende Tosun Paşayı göstermesini rica edeceğim umarım kabul eder.
Dualarımız sen ve ebrar için cnm
Selam arkadaşlar uzunca bir aradan sonra geri döndüm moraliö çok bozukyu malum adet oldum ancak toparlayabildim as lında kendimi fazla alıştırmışım kendimi bir gün geçmişti sadece adeti çok üzüldük ama bu ay önce hsg sonra aşılama yapacaz inşallah
ebrarda tüp tedaviisne başaldı ama eşinin değerli hiç iyi çıkmadı onun içinde dua edelim senin içinde canım
Haaa bu arada aşılama için doktorumu değiştirecem acaba tüp bebek merkezinde mi yaptırsam sizinde fikrinizi alayım dedim nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?