Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar sezen hayırlı doğumun olsun inş... bayramdan sonra gelsinde telaşa sokmasın seni minik yavrun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş...

kızlar tekrar yazmak istedim dualarımız ebrar için olsun bugün ALLAH'IM inş sonuçları olumlu çıkar sen büyük yarabbim sen nelere kadirsin duy sesimizi dualarımzı kabul eyle yarabbim....

canım binkere maşallhh evet bayramı beklesin biizm tosun paşa yani topic tosunpaşa kaynıyor :)))))) güzel günlereeeeeeeeee

busecannnnnnnnnn kankii hasret kaldık birbitrimize

cimcimemmem yeni hamiş günaydın bende akşam ebarra için okuyucam dün okuyamadım ofisim kalablıktı ve ben erke uyudum

niahlimm canım dualarımzıı gizem ve ebarra için yapalım

fatoocummm ne haberr ben birazdan kuföre gideceğimm bebebğim baktımm msn yoksun

Abi oldu tabi Ege cik,zamanında ve sağlıcakla gelsin inşallah

kızlar biliyosunuz iki gün önce test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim yanlız değerim 67 nette araştırdım düşük gibi geldi kötü şeyler aklıma getirmemek için yazmıyorum :))) geç döllenme olabilir dediler testi tekrarlayacaktım ancak biraz önce dr umla konuştum yani yeni dr umla :))) testi tekrarlamana gerek yok önce ben bi görim dedi ama çarşamba erken dedi daha görünmez 4 ekim pazartesi gel dedi yani kızlar dr 4 ekime kaldı ...

ebrar ve benim için tabi tüm bebek isteyenler için dua edelim....

buarada fatoş bu dr göçmenmi acaba şiveli konuşuyoda :))))

sezenin göbüşü pek tatalı :))))))))))))))))) mısracım müşterim vardı balım nasılsın

Canım ben de eşimi uyandırmaya gitmiştim,kahvaltı faslından sonra netten Ezel i izledik gelemedim.Biz iyiyiz umarım sende iyisindir cnm.
4 lü test sonucumu dün üniversiteden aldım bugün dr a götüreceğim inşallah herşey yolundadır.Gitmişkende Tosun Paşayı göstermesini rica edeceğim umarım kabul eder.

Dualarımız sen ve ebrar için cnm

saol canım benim :Saruboceq::Saruboceq:

Selam arkadaşlar uzunca bir aradan sonra geri döndüm moraliö çok bozukyu malum adet oldum ancak toparlayabildim as lında kendimi fazla alıştırmışım kendimi bir gün geçmişti sadece adeti çok üzüldük ama bu ay önce hsg sonra aşılama yapacaz inşallah

canım evet seni çok merak ettik geçmiş sayfaları okuduysan anlamışsındır tatalım moralini düzgün tut ve tedavine başal alalhtan umut kesilmez bak cimcime hamile canım

şekerleblebiiiiiiiiiiiiiiiii ayy giitim saçlarımın rengini değiştirdim ahhahahhhahhahahhhhahahah pek cici oldu dermişim ne yapıyorsun

amin canımmm aminn sende ne olur moralini bozma moral çok önemli bu işlerde sakin ve sesizce tedavine başal ve meleğine kavuş

Ayyyy cimcime şimdi gördüm nasıl sevindim bilemezsiniz allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır oldu rabbim sen ne büyüksün

Haaa bu arada aşılama için doktorumu değiştirecem acaba tüp bebek merkezinde mi yaptırsam sizinde fikrinizi alayım dedim nasıl olur

bence tüpbebek merkezinde dene ben ilk aşılamamı tüp bebekde denemeyi isterdim gerçi dr iyiydi ama stresi çok oldu spremler tüpbebek merkezinde hazırlanmıştı orda olsaydı daha streszi olurdum

efnanim yokluğunda hamişlerimzi oldu şükür uğurlu bir topic ama genelde tosunpaşalar hamilleri oluştu sıkıcı fazla birşey yok umarım sende iyiisndir cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…