Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal hastenede drek kan testi yaptır ve hemen haber ver canım bu gece seni hiç unutmuycam sözz

:Saruboceq: evet canım bende bu gece hepinize tek tek dua edicem isimlerinizi kağıda yazdım kimseyi unutmayım kaydirigubbakcemile3 evde tek tek edicem inş. akşamleyin

kumsalın durumundan haberim yok gecikmeme mi var yoksa belirti mi?

gecikme var canım allahın izni ile müjde bekliyoruz. Inşallah yarın halaylar çekicez.

yicem ve açarken orucumu rabbime en yakınolduğum anda sizin içinde dua edicem inşallah

allah kabul etsin canım.

iyiyiz canım bi sıkıntı yok şükür ... Sende iyisindir inş. Allah kolaylık versin canım :1hug:

sağol birtanem

fatoşum kolay gelsin canım

sağol birtanem çok yoruldum

ayyyyyyyyyy kıslar benim canım sıkıldı yaafffff otur otur baydı birde sıcak zaten...iyiki sizler varsınız yoksa hiç vakit geçmez iki lafın belini kırıyoz valla.

kesinlikle haklısın. Bazen düşünüyorumda bu topicte değilken nelerden mutlu oluyordum acaba

:Saruboceq: evet canım bende bu gece hepinize tek tek dua edicem isimlerinizi kağıda yazdım kimseyi unutmayım kaydirigubbakcemile3 evde tek tek edicem inş. akşamleyin

allah kabul etsin canım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için :lepi:

kızlar akşam fetihi okur gelirim şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim

ohhh keyfe bakk yat dinlen bakalım sempatiksalakcinni

kumsalın durumundan haberim yok gecikmeme mi var yoksa belirti mi?
gecikme var canım yarın belli olucak bakalım nedeni neymiş:)
ahsen, ebrar, kumsal nihal efnanim çok yoğunum canlarım araa girip bakıyorum iyisiniz inşallah.

kumsalım regl gelmedi ama sen nasılsın. hakkında bilgi verirmisin
iyiyim canım sabahki gibi değilim daha pozitifim herşey yolunda yani canım
acaba sonuç ne diye merak sardı şimdi beni
BENDEDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK. YUMURTANIN KULPU YOK GÖZLERİMDE UYKU YOK zemuszemus BEKLİYORUM BAKALIM
kaydirigubbakcemile3 olucak canım nurtopu gibi olucak hemde
kumsal hastenede drek kan testi yaptır ve hemen haber ver canım bu gece seni hiç unutmuycam sözz

nihalcim yaptıramam izin almam lazım işler yoğun ancak hafta sonu olur o iş
hem eşimin haberi yok bu gecikmeden ilk defa yoksa doktor doktor diye yolunu tutarız
bişey yoksada kendiliğinden sökülsün ilaç içmek istemiyorum oyüzden bekliyorum idarar testinin sonucuna göre içim rahat etmezsa yaptırırın kan tahlili sağol canım allah razı olsun bende sizi unutmıcamopuyorumnanaktan

canım benim ya. sağol olumunekankayizsmile isimlerimizi yazdın haaa. bu hiç aklıma gelmemişti. bilmiyorumkismile allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım benim olumunekankayizsmile çok duygulandım walla

kızlar akşam fetihi okur gelirim şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim

ne yatmakmı bizim burada ter sırtımızdan aksın klava: sen git yat ohhhhhh ne güzelmafoldumben

ewtt gelcek yarım saate kaydirigubbakcemile3 hadı halaya :teytey:

kız ne halayı bugün kandil. otur oturduğun yerde lmaz: halay yarın kaydirigubbakcemile3

aminnn inşallah aç mı kalıyoruz oruç mu tutuyoruz bilmiyorum ama inşallah umutluyuz Rabbim kabul etsin

Allah yerine ulaştırsın. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq: sen ibadetini yap rabbim bilir açılan hiç bir eli boş çevirmez.

fatoşş hangi gun test yaptırcan sen

28 haziran 2010 daaaaaaaaaaaa :dance::dance: tabiki o zaman kadar kırmızlar gelmezse.
gelirlersede kendileri bilir.:teytey::teytey::teytey: gelirlerse daha aşılama yaptırmıycam. zaten şu anda maddi olarak tüp bebeğede giremeyiz. artık kendi çabalarımızla deneyeme devam. sempatiksalakcinni adamın canı çıkacak yani sositososito.
kız mübarek günde beni kötü kötü konuşturuyorsunuz kafamçokkarıştı

slm kızlaaarr:teytey:

kız buse sana otur demedimmi ben klava: kız bugün kandil otur bugün dua edicez :Saruboceq: yarın halay çekicez :teytey::teytey::teytey:
hatta inşalah kumsalın şerefine çekicez halayı. Allahın izni ile.

evet kumsalım yarın sabah direk hastaneye git. sen beylikdüzündeki sanayide değilmiydin. beylikdüzü migrosun arkasında hemen bir hastane var yakıncacık oraya gitvereliniortak

fatoş inşallah 28 inde gelmez kırmızılar ben burda olmıycam ama mutlaka internet bulup senden habar almalıyım olumunekankayizsmile

kumsalım kaç gün geçmiştiki senin idrarda hemen belli olmuyor ama. olsun sen yinede idrarda yap bakalım ne çıkacak. hem madem idrar yapacaktın bugün neden yapmadın klava: bizide öldürdün burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…