oyyy bebeğim gelmişş gittimi senın piss patron zemuszemusslm kızlaaarr:teytey:
oyyy bebeğim gelmişş gittimi senın piss patron zemuszemus
kumsal hastenede drek kan testi yaptır ve hemen haber ver canım bu gece seni hiç unutmuycam sözz
kumsalın durumundan haberim yok gecikmeme mi var yoksa belirti mi?
yicem ve açarken orucumu rabbime en yakınolduğum anda sizin içinde dua edicem inşallah
iyiyiz canım bi sıkıntı yok şükür ... Sende iyisindir inş. Allah kolaylık versin canım :1hug:
fatoşum kolay gelsin canım
ayyyyyyyyyy kıslar benim canım sıkıldı yaafffff otur otur baydı birde sıcak zaten...iyiki sizler varsınız yoksa hiç vakit geçmez iki lafın belini kırıyoz valla.
:Saruboceq: evet canım bende bu gece hepinize tek tek dua edicem isimlerinizi kağıda yazdım kimseyi unutmayım kaydirigubbakcemile3 evde tek tek edicem inş. akşamleyin
kızlar akşam fetihi okur gelirim şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim
canım gelmesin yaaaewtt gelcek yarım saate kaydirigubbakcemile3 hadı halaya :teytey:
canım gelmesin yaaaklava:
nasıl durumlar söktumu reglin normal mı rengibencedeeeeeekaydirigubbakcemile3
gecikme var canım yarın belli olucak bakalım nedeni neymiş:)kumsalın durumundan haberim yok gecikmeme mi var yoksa belirti mi?
iyiyim canım sabahki gibi değilim daha pozitifim herşey yolunda yani canımahsen, ebrar, kumsal nihal efnanim çok yoğunum canlarım araa girip bakıyorum iyisiniz inşallah.
kumsalım regl gelmedi ama sen nasılsın. hakkında bilgi verirmisin
kaydirigubbakcemile3 olucak canım nurtopu gibi olucak hemdeBENDEDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK. YUMURTANIN KULPU YOK GÖZLERİMDE UYKU YOK zemuszemus BEKLİYORUM BAKALIM
kumsal hastenede drek kan testi yaptır ve hemen haber ver canım bu gece seni hiç unutmuycam sözz
:Saruboceq: evet canım bende bu gece hepinize tek tek dua edicem isimlerinizi kağıda yazdım kimseyi unutmayım kaydirigubbakcemile3 evde tek tek edicem inş. akşamleyin
kızlar akşam fetihi okur gelirim şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim
ewtt gelcek yarım saate kaydirigubbakcemile3 hadı halaya :teytey:
aminnn inşallah aç mı kalıyoruz oruç mu tutuyoruz bilmiyorum ama inşallah umutluyuz Rabbim kabul etsin
fatoşş hangi gun test yaptırcan sen
slm kızlaaarr:teytey:
nasıl durumlar söktumu reglin normal mı rengi
kumsalım kaç gün geçmiştiki senin idrarda hemen belli olmuyor ama. olsun sen yinede idrarda yap bakalım ne çıkacak. hem madem idrar yapacaktın bugün neden yapmadıngecikme var canım yarın belli olucak bakalım nedeni neymiş:)
iyiyim canım sabahki gibi değilim daha pozitifim herşey yolunda yani canım
acaba sonuç ne diye merak sardı şimdi beni
kaydirigubbakcemile3 olucak canım nurtopu gibi olucak hemde
nihalcim yaptıramam izin almam lazım işler yoğun ancak hafta sonu olur o iş
hem eşimin haberi yok bu gecikmeden ilk defa yoksa doktor doktor diye yolunu tutarız
bişey yoksada kendiliğinden sökülsün ilaç içmek istemiyorum oyüzden bekliyorum idarar testinin sonucuna göre içim rahat etmezsa yaptırırın kan tahlili sağol canım allah razı olsun bende sizi unutmıcamopuyorumnanaktan
hayır canım ya hem az oyle haldır haldır gelmiyo hemde siyahımsı kara
sen nereye gidiyorsun :gitme: beni bırakmafatoş inşallah 28 inde gelmez kırmızılar ben burda olmıycam ama mutlaka internet bulup senden habar almalıyım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?