günaydın canlarım...nasılsınız..bizden iyilik salı dr amcamıza gittik maşllah büyümüş meleğim gayet iyi ve eli ağzında uyuyordu yavrum onu öyle görünce çok şaşırdım el sallamadı bize bu sefer:)) dünde ikili testimizi verdik güzel sonuçlar alırız inşallah....
maşallah canım. inşallah bu sonuçlarıda tertemiz alacaksınız allahın izni ile
günaydın canlarım...nasılsınız..bizden iyilik salı dr amcamıza gittik maşllah büyümüş meleğim gayet iyi ve eli ağzında uyuyordu yavrum onu öyle görünce çok şaşırdım el sallamadı bize bu sefer:)) dünde ikili testimizi verdik güzel sonuçlar alırız inşallah....
maşallah canım benim uykusu gelmiş annesi bi dahakine el sallar size :)))
inşş test sonuçlarından güzel çıkacaktır eminim ....
inşallah fatoşcuğum , önemli olan ense kalınlığı oda çok normal allahıma binlerce kez şükür...
günaydın kızlar...
inşallah fatoşcuğum , önemli olan ense kalınlığı oda çok normal allahıma binlerce kez şükür...
aa çok güzel inşallah
sağlıkla kucağına alır
tualina bu msn den ebrarın notu hayatım. kopyalayıp yapıştırdım sana
sağol canım, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...
saol canım iyi gidiyor diyim iyi gitsin valla dediğim gibi daha çok yeni olduğu için hiçbişey hissetmiyorum eşimle inanamıyoruz hala daha :))) belirtide sadece uyku var şuan :)))))))))
kızlar canlarım bana burda müsade ben pek giremeyeceğim bunu size bildireyim hepinizin hamile kalmasını arzu ediyorum
ama ben artıl br müdet olmayacğım
hepnizzi seviyorum
bir dönem yokum
günaydın aşklarım
masal gizem79 busecan fatoözel mısra nihal wenhar cimcime ebrar hpt honey hepimiz msn den görüşüyoruz haberleşiyoruz yazugüray şekerleblebi ahsen msn siz ben kk dan uzak kalıcam çarşamba günü tüp için strat veriyoruz burda okumalarla moral bozmalara son vermek için ben yokum etkiliyor hepimizi özelkle tüp aşamsında hiç birşeyi bilmeden gitmek en güzeli bunu prof dr söyledi kızlar o yüzden yokum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
serpilciğim hakkında hayırlısı olsun sen böyle rahat edeceksen biz saygı duyarız.inşallah tüp başarılı geçerde sende güzel kızını kucağına alırsın.bizim tanıdığın tüple ikizleri olmuştu ikizler iki yaşına girmeden anneleri tekrar kendiliğinden hamile kaldı allahın işi işte.yıllarca çocuk özlemiyle yandilar şimdi allah üç tane verdi.kızlar tüp pozitif olur nygatif olur önmeli değil önemli olan neden denemedim dememek hepinizi Alaha emanet olun kocamn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
maşallah maşallah bol bol dua oku annesi minnoşuna elini karnına koy...erken tabiki daha canım belirtiler için falan inşallah herşey yolunda olacak kalbini bozma sen...
fatoş cimcime günaydın canlarım nasılsınız topik çok durgunlaştı ya kimsecikler kalmamış
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın :))))
bizde iyiyiz canım.oğlum çok hareketli sürekli tekmeliyor.birazdaha büyüsün tekmeleri falan hisset bak nasıl mutlu oluyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?