Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

maşallah canım. inşallah bu sonuçlarıda tertemiz alacaksınız allahın izni ile

maşallah canım benim uykusu gelmiş annesi bi dahakine el sallar size :)))
inşş test sonuçlarından güzel çıkacaktır eminim ....

saol canım iyi gidiyor diyim iyi gitsin valla dediğim gibi daha çok yeni olduğu için hiçbişey hissetmiyorum eşimle inanamıyoruz hala daha :))) belirtide sadece uyku var şuan :)))))))))

maşallah maşallah bol bol dua oku annesi minnoşuna elini karnına koy...erken tabiki daha canım belirtiler için falan inşallah herşey yolunda olacak kalbini bozma sen...

kızlar canlarım bana burda müsade ben pek giremeyeceğim bunu size bildireyim hepinizin hamile kalmasını arzu ediyorum
ama ben artıl br müdet olmayacğım
hepnizzi seviyorum
bir dönem yokum

kızlar tüp pozitif olur nygatif olur önmeli değil önemli olan neden denemedim dememek hepinizi Alaha emanet olun kocamn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
serpilciğim hakkında hayırlısı olsun sen böyle rahat edeceksen biz saygı duyarız.inşallah tüp başarılı geçerde sende güzel kızını kucağına alırsın.bizim tanıdığın tüple ikizleri olmuştu ikizler iki yaşına girmeden anneleri tekrar kendiliğinden hamile kaldı allahın işi işte.yıllarca çocuk özlemiyle yandilar şimdi allah üç tane verdi.

gözün aydın canım ikili sonuçlarıda güzel çıkacak allahın izniyle peki cinsiyeti hakkında birşey demedimi doktor.

Günaydın ahsencim.Ben iyiyim sen nasılsın?
Özel msj la Msn adresini verirsen küçük kk da buluşuruz canem.:)))

ahsenciğim cinsiyeti hakkında bişey demedi daha erken dedi, pazartesi ankaradaki dr uma gideceğim belki o görür canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…