Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın ahsencim.Ben iyiyim sen nasılsın?
Özel msj la Msn adresini verirsen küçük kk da buluşuruz canem.:)))
bende iyiyim canı fotoşa verdim dur sanada göndereyim.
ahsenciğim cinsiyeti hakkında bişey demedi daha erken dedi, pazartesi ankaradaki dr uma gideceğim belki o görür canım:))

bu haftalarda görebiliyorlar ama değişebiliyor canım erkek dedikleri kıza dönebiliyor kız dedikleride erkeğe kesin 17 haftada falan belli oluyor allah hayırlısını versin

evet ahsenciğim tahmin ediyorlarmış sıkıştırdık ama demedi bişey onlarda haklı sonra değişme ihtimali yüksek çünkü...

:)))şimdilerde senin bağırsak haraketlerinden başka birşey duyamaz canım.sende takvim yapsana ne kadar olduğunu görürdük.

evet canım oda öle diyo bi sesler var ama diyo o sendenmi ondanmı anlamadım diyo :))))

takvim nasıl yapılıyor canım bilmiyorum bide ben ne kadarlık olduğunu da tam olarak bilmiyorum p.tesi dr a gidince öğrenecem inş...:)))

banada zeytin yapmıştı canım bende bilmiyorum.sen tam olarak öğren burda arkadaşlar yardımcı olur

kızlar herkeze slm ara ara giriyorum ama herkez yazıp çıkıyo sanırım kimseyle denk gelmiyoruz :)tualinacım çok sevindim herşey yolunda maşallah size

kuçuk k.k daki arkadaşlara slm söyleyin benden :)) serpil gittimi dr ye başladımı neler yapıyo ?

yok sanırım haftaya çarşamba başlayacak cnm.

9 ay elin karnın da gezecen anlaşılankaydirigubbakcemile3

evet olabilir valla ama genelde akşamları uzanırken falan elim gidiyo :)))

canım serpil regl olmayı bekliyo eşi sanırım yarın test yaptıracak kendide regl olunca 2. gün gidecek pazar olurum diyo p.tesi başlayacak eğer olursa dr u zaten arkadaşı olduğu için sürekli konuşuyomuş zaten ....

teşekkür ederim nihalciğim sana...

az kalmış o zaman :) dualarımız onunla :)) sen ne zaman ideceksin dr ye

buse nerelerde oda mı karar aldı girmiyo ?

teşekkür ederim nihalciğim sana...

rica ederim canımmm muckssssss

:)))))))9 canımmmmm nerelerdesin özledim neler yaptın ?

aynen cnm bende seni özledim neler yaprım
salı 8. gün dr gittim solda yumurtam 15 mm olmuş
rahım duvarın ince ilaç la destekliycem dedi ilaca başladım başka kolomen 5 tane içtim bıraktırdı
bugün 10. gün dr çağırdı gene dr kontrolü var pregynl 5000 yazdı iğneler dolapta evde bekliyo bugün alıp dr gitcem bakalım neler olcak eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…