bende iyiyim canı fotoşa verdim dur sanada göndereyim.Günaydın ahsencim.Ben iyiyim sen nasılsın?
Özel msj la Msn adresini verirsen küçük kk da buluşuruz canem.:)))
ahsenciğim cinsiyeti hakkında bişey demedi daha erken dedi, pazartesi ankaradaki dr uma gideceğim belki o görür canım:))
:)))
tahmin edebiliyorum valla eşim daha şimdiden dinliyo ne duyacaksa artık :)))
bende iyiyim canı fotoşa verdim dur sanada göndereyim.
bu haftalarda görebiliyorlar ama değişebiliyor canım erkek dedikleri kıza dönebiliyor kız dedikleride erkeğe kesin 17 haftada falan belli oluyor allah hayırlısını versin
:)))şimdilerde senin bağırsak haraketlerinden başka birşey duyamaz canım.sende takvim yapsana ne kadar olduğunu görürdük.
evet canım oda öle diyo bi sesler var ama diyo o sendenmi ondanmı anlamadım diyo :))))
takvim nasıl yapılıyor canım bilmiyorum bide ben ne kadarlık olduğunu da tam olarak bilmiyorum p.tesi dr a gidince öğrenecem inş...:)))
banada zeytin yapmıştı canım bende bilmiyorum.sen tam olarak öğren burda arkadaşlar yardımcı olur
amin saol canım ....
zaten ister istemz elin karnına gidiyo valla çok tuhaf bişey :)))
Günaydın ahsencim.Ben iyiyim sen nasılsın?
Özel msj la Msn adresini verirsen küçük kk da buluşuruz canem.:)))
şimdiden mi kız
evet evet küçük kk
valla canım şimdiden :))))
kızlar herkeze slm ara ara giriyorum ama herkez yazıp çıkıyo sanırım kimseyle denk gelmiyoruz :)tualinacım çok sevindim herşey yolunda maşallah size
kuçuk k.k daki arkadaşlara slm söyleyin benden :)) serpil gittimi dr ye başladımı neler yapıyo ?
9 ay elin karnın da gezecen anlaşılankaydirigubbakcemile3
kızlar herkeze slm ara ara giriyorum ama herkez yazıp çıkıyo sanırım kimseyle denk gelmiyoruz :)tualinacım çok sevindim herşey yolunda maşallah size
kuçuk k.k daki arkadaşlara slm söyleyin benden :)) serpil gittimi dr ye başladımı neler yapıyo ?
evet olabilir valla ama genelde akşamları uzanırken falan elim gidiyo :)))
canım serpil regl olmayı bekliyo eşi sanırım yarın test yaptıracak kendide regl olunca 2. gün gidecek pazar olurum diyo p.tesi başlayacak eğer olursa dr u zaten arkadaşı olduğu için sürekli konuşuyomuş zaten ....
teşekkür ederim nihalciğim sana...
:)))))))9 canımmmmm nerelerdesin özledim neler yaptın ?nihalcim canımmm napıyosunnn
az kalmış o zaman :) dualarımız onunla :)) sen ne zaman ideceksin dr ye
buse nerelerde oda mı karar aldı girmiyo ?
rica ederim canımmm muckssssss
keseyi göreceksin :)))))) çok güzel canımben pazartesi gidecem canım busede şimdi geldi patronu vardı sanırım :)))))))))
:)))))))9 canımmmmm nerelerdesin özledim neler yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?