Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amannn ne güzel olmuş yumurtan 10.gün için gayet iyi 15.mm duvar kalınlığını çok duydum ama inceliği ne bilmiyorum :)) kral faruk nasıl onuda özledim kızz kaydirigubbakcemile3

amannn ne güzel olmuş yumurtan 10.gün için gayet iyi 15.mm duvar kalınlığını çok duydum ama inceliği ne bilmiyorum :)) kral faruk nasıl onuda özledim kızz kaydirigubbakcemile3

kız 8. gün 15 mm di bugün 10. gün bakalım ne kadar olmuş kaydirigubbakcemile3 gitcem
kral faruk ne olsun ben aldım gene hormonları ohh o kaçtı kaçakk kaydirigubbakcemile3
sanırım rahım kalınlaşması lazım bebek tutunması için bende kendim yaptım yorumu kalınlaşınca ya gebelik yada regl oluyo dökülüyo yaaa

kaydirigubbakcemile3 tamam işte bu gun 10.gun daha kıvamına gelmiştir yumurtan kaydirigubbakcemile3

bak sen faruk enişteye rahat rahat takılıyo kaydirigubbakcemile2 kaçta dr ye gidicen canım ?

inşallah canım ebrarın sonuçları ne zaman çıkıyodu şu genetik test buarada o genetik test neymiş neden yapıyolarmış biliyomusun ?

canım ebrarın sonuçları 10 gün sonra falan belli olacak spermlerde bi y kromozonu varmış bebk oluşumunu o sağlıyomuş onlarda problem varmı diye bakıyolar sanırım ...

canım ebrarın sonuçları 10 gün sonra falan belli olacak spermlerde bi y kromozonu varmış bebk oluşumunu o sağlıyomuş onlarda problem varmı diye bakıyolar sanırım ...

anladım canım inşallah iyi çıkar sonuçları

5 de çıkarım inş cnm

hadi bakalım yarın haber ver banada yada dönersen bu gun yaz ayyyy merakta bırakma :))

nihalim nasılsın

fatoşşşşşşşş iyiyim canım işler yoğun uğraşıyorum aklinialirimsmile senin yumuşlar ne oldu dr işlerin ne durumda ?

canım serpil henüz doktora gitmeye başlamadı regl olmayı bekliyor muhtemelende pazartesi günü gidecek çünkü cumartesi kırmızılarının gelmesi lazımmış.

ebrar gayet iyi kocasının test sonuçlarının belli olmasına sanırım 10 gün filan var. inşallah sonuçlar umdukları gibi çıkar diye dua ediyoruz.

zaman zaman giriyorum kk ama senle karşılaşamıyoruz

balım benim yumuşlar inşallah büyüyorlardır büyümezlerse kesip çöpe atıcam onları. salı günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. sen neler yapıyorsun

balım benim yumuşlar inşallah büyüyorlardır büyümezlerse kesip çöpe atıcam onları. salı günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. sen neler yapıyorsun
:))) olmuştur canım senin yumurta sorunun yokki takma kafana iyice oluşsunlar kaydirigubbakcemile2

benimde 2 ay kadı dr işlere başlamaya bayramdan sonrayı bekliyorum bu arada sizlerin aşamalarını takip ediyorum bende başlayınca tecrübem olsun kaydirigubbakcemile3

inş canm yarın yazarımmm

kızlar...
dün doktora gittik Ege'miz kocaman olmuş maşallah.
1.900 gr..15 kasımdan sonra bekle artık dedi dr
çok az kaldı çok heyecanlıyımmm...
siz nasılsınız? var mı bana vereceğiniz güzel haberler?

maşallah canım bizde aynı şuan bişey yok herkes dr da ve çalışmalara devam inş bu ay yada bi dahaki ay alacaz hamile haberlerini ....

maşallahh cnm az kaldı belki süprizz olur inşş gerek kalmasın dr inşşş

inşallah canım seninde tedavi gerekmeden olur canımmm

hadi inş dr a gerek kalmadan hamile kalırsın canım ...

amin canım taze hamiş dualarını ihmal etme

maşallah sezencim çok az kalmış ama bak bayramı atlatıcan galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…