amannn ne güzel olmuş yumurtan 10.gün için gayet iyi 15.mm duvar kalınlığını çok duydum ama inceliği ne bilmiyorum :)) kral faruk nasıl onuda özledim kızz kaydirigubbakcemile3aynen cnm bende seni özledim neler yaprım
salı 8. gün dr gittim solda yumurtam 15 mm olmuş
rahım duvarın ince ilaç la destekliycem dedi ilaca başladım başka kolomen 5 tane içtim bıraktırdı
bugün 10. gün dr çağırdı gene dr kontrolü var pregynl 5000 yazdı iğneler dolapta evde bekliyo bugün alıp dr gitcem bakalım neler olcak eyvahedigeldismile
keseyi göreceksin :)))))) çok güzel canım
inşallah canım ebrarın sonuçları ne zaman çıkıyodu şu genetik test buarada o genetik test neymiş neden yapıyolarmış biliyomusun ?evet canım inş görecez keseyi :)))
amannn ne güzel olmuş yumurtan 10.gün için gayet iyi 15.mm duvar kalınlığını çok duydum ama inceliği ne bilmiyorum :)) kral faruk nasıl onuda özledim kızz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 tamam işte bu gun 10.gun daha kıvamına gelmiştir yumurtan kaydirigubbakcemile3kız 8. gün 15 mm di bugün 10. gün bakalım ne kadar olmuş kaydirigubbakcemile3 gitcem
kral faruk ne olsun ben aldım gene hormonları ohh o kaçtı kaçakk kaydirigubbakcemile3
sanırım rahım kalınlaşması lazım bebek tutunması için bende kendim yaptım yorumu kalınlaşınca ya gebelik yada regl oluyo dökülüyo yaaa
inşallah canım ebrarın sonuçları ne zaman çıkıyodu şu genetik test buarada o genetik test neymiş neden yapıyolarmış biliyomusun ?
kaydirigubbakcemile3 tamam işte bu gun 10.gun daha kıvamına gelmiştir yumurtan kaydirigubbakcemile3
bak sen faruk enişteye rahat rahat takılıyo kaydirigubbakcemile2 kaçta dr ye gidicen canım ?
amannn ne güzel olmuş yumurtan 10.gün için gayet iyi 15.mm duvar kalınlığını çok duydum ama inceliği ne bilmiyorum :)) kral faruk nasıl onuda özledim kızz kaydirigubbakcemile3
canım ebrarın sonuçları 10 gün sonra falan belli olacak spermlerde bi y kromozonu varmış bebk oluşumunu o sağlıyomuş onlarda problem varmı diye bakıyolar sanırım ...
5 de çıkarım inş cnm
nihalim nasılsın
canım serpil henüz doktora gitmeye başlamadı regl olmayı bekliyor muhtemelende pazartesi günü gidecek çünkü cumartesi kırmızılarının gelmesi lazımmış.kızlar herkeze slm ara ara giriyorum ama herkez yazıp çıkıyo sanırım kimseyle denk gelmiyoruz :)tualinacım çok sevindim herşey yolunda maşallah size
kuçuk k.k daki arkadaşlara slm söyleyin benden :)) serpil gittimi dr ye başladımı neler yapıyo ?
iyi gidiyo çalışmalara devam :hulya: 23.gündeyim canım bu ay akıntı olayını çok net yaşadım yumurtlalar iyi oluştu sanırım sempatiksalakcinnisen napıyon çalışmalar nasıl gidiyoo durum ne vaziyette sendekaydirigubbakcemile3
balım benim yumuşlar inşallah büyüyorlardır büyümezlerse kesip çöpe atıcam onları. salı günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. sen neler yapıyorsunanladım canım inşallah iyi çıkar sonuçları
hadi bakalım yarın haber ver banada yada dönersen bu gun yaz ayyyy merakta bırakma :))
fatoşşşşşşşş iyiyim canım işler yoğun uğraşıyorum aklinialirimsmile senin yumuşlar ne oldu dr işlerin ne durumda ?
:))) olmuştur canım senin yumurta sorunun yokki takma kafana iyice oluşsunlar kaydirigubbakcemile2balım benim yumuşlar inşallah büyüyorlardır büyümezlerse kesip çöpe atıcam onları. salı günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. sen neler yapıyorsun
anladım canım inşallah iyi çıkar sonuçları
hadi bakalım yarın haber ver banada yada dönersen bu gun yaz ayyyy merakta bırakma :))
fatoşşşşşşşş iyiyim canım işler yoğun uğraşıyorum aklinialirimsmile senin yumuşlar ne oldu dr işlerin ne durumda ?
iyi gidiyo çalışmalara devam :hulya: 23.gündeyim canım bu ay akıntı olayını çok net yaşadım yumurtlalar iyi oluştu sanırım sempatiksalakcinni
iyi gidiyo çalışmalara devam :hulya: 23.gündeyim canım bu ay akıntı olayını çok net yaşadım yumurtlalar iyi oluştu sanırım sempatiksalakcinni
kızlar...
dün doktora gittik Ege'miz kocaman olmuş maşallah.
1.900 gr..15 kasımdan sonra bekle artık dedi dr
çok az kaldı çok heyecanlıyımmm...
siz nasılsınız? var mı bana vereceğiniz güzel haberler?
maşallahh cnm az kaldı belki süprizz olur inşş gerek kalmasın dr inşşş
hadi inş dr a gerek kalmadan hamile kalırsın canım ...
kızlar...
dün doktora gittik Ege'miz kocaman olmuş maşallah.
1.900 gr..15 kasımdan sonra bekle artık dedi dr
çok az kaldı çok heyecanlıyımmm...
siz nasılsınız? var mı bana vereceğiniz güzel haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?