inşallah canım seninde tedavi gerekmeden olur canımmm
amin canım taze hamiş dualarını ihmal etme
maşallah sezencim çok az kalmış ama bak bayramı atlatıcan galiba :)))
kızlar...
dün doktora gittik Ege'miz kocaman olmuş maşallah.
1.900 gr..15 kasımdan sonra bekle artık dedi dr
çok az kaldı çok heyecanlıyımmm...
siz nasılsınız? var mı bana vereceğiniz güzel haberler?
ay edermiyim hiç hep aklımdasınız sürekli dua ediyorum valla inş olur ...
iyi akşamlar arkadaşlarımmmm opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar ben iki gün yokum p.tesiye görüşürüz inş...
kardeşim evleniyo yarın kırlarelinde düğün cumartesi istanbulda ondan giremiyecem canlarım öpüldünüz....
sepil yokmu ben mi yanlış görüyoum anlamadım
çok kaışık bi hafta geçidim cuma günü dayım vefat etti cumartesi kardeşimin düğünü karışık acı dolu bi gündü mutsuzum
çok kaışık bi hafta geçidim cuma günü dayım vefat etti cumartesi kardeşimin düğünü karışık acı dolu bi gündü mutsuzum
günaydın kızlar hepinize..kimsecikler uğramamış topige ...
sağol canım bende iyiyim hamdolsuniyiyim fatoşcuğum çok şükür , sen nasılsın canım benim....
kızlar slm
10. gün kontrolüm dündü yumurta 18 mm olmuş iğnemi vurdular. bugün yarın çalışın dedi dr
inşşş tutar bu sefer :Saruboceq: pzt tekrar kontrol var 14. gün
bende son durum bu opuyorumnanaktan
kızlar slm
10. gün kontrolüm dündü yumurta 18 mm olmuş iğnemi vurdular. bugün yarın çalışın dedi dr
inşşş tutar bu sefer :Saruboceq: pzt tekrar kontrol var 14. gün
bende son durum bu opuyorumnanaktan
başın saolsun honeycim.kızlar slm dr gittim bugğn gebelik öncesi kontrol için doğru dürüst ilgilenmedi bileklava:içeri girdim dedi kş hemen "vernhar hanım ne şikayetiniz var"dedim gebelik düşünüyorum 2 ay sı-onra kontrol amaçlı geldim.2 ay kadar önce özel bi hastane dr nun verdiği ve yaptırmam gerektiğini sölediği testeler bunlar dedim verdim test kağıdını eline baktı baktı bunlar burda yapılmıyo dedi.benburda yapılanları yazdım dedi gittim kan verdim idrar verdim.çarşamba alıcam sonucu.smear burda yapılmıyo dedi.öle işte.kadın aile sağlığı merkezleri var oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım bi araştırayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?