Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

maşallah maşallah annesi ege kocaman olmuş allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

ay edermiyim hiç hep aklımdasınız sürekli dua ediyorum valla inş olur ...

allah razı olsun

iyi akşamlar arkadaşlarımmmm opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canııııııııııııııııııııııııııım

iyi akşamlar kızlar ben iki gün yokum p.tesiye görüşürüz inş...
kardeşim evleniyo yarın kırlarelinde düğün cumartesi istanbulda ondan giremiyecem canlarım öpüldünüz....

sepil yokmu ben mi yanlış görüyoum anlamadım
çok kaışık bi hafta geçidim cuma günü dayım vefat etti cumartesi kardeşimin düğünü karışık acı dolu bi gündü mutsuzum

çok kaışık bi hafta geçidim cuma günü dayım vefat etti cumartesi kardeşimin düğünü karışık acı dolu bi gündü mutsuzum

başın sağolsun canım, hem acı hem mutluluğu bir anda yaşamışsınız....

honey canım başın sağolsun çok üzüldüm. hakikaten çok zor bir durum ama bizim oralarda bu tür yaşanılanlar için ikiside allahım emri derler. allah geride kalanlara sabır versin canım.

günaydın kızlar hepinize..kimsecikler uğramamış topige ...

günaydın tatlım. sabah girdim ama bakımdaydı topic girmedim o yüzden. nasılsın canım

canım başınızzz sağolsunnn allah sizlere sabır versin dayınada rahmet diliyorum.

kızlar slm
10. gün kontrolüm dündü yumurta 18 mm olmuş iğnemi vurdular. bugün yarın çalışın dedi dr
inşşş tutar bu sefer :Saruboceq: pzt tekrar kontrol var 14. gün
bende son durum bu opuyorumnanaktan

arkadaşlar mısranın il müdürü ordaymış toplantıdalarmış o yüzden konuşamıyormuş bilgi vermemi istedi herkese

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim allah şükür
bir problem yok fatoo nasılsın canım

ah canım maşallah yumoşuna tam kıvamına gelmiş boyutu, inşallah tutar buseciğim hayırlısı ile minnoşun konar göbeğine, biliyosun benimki 1 ay sonra geldi takipten sonra...sıcak tut kendini canım , elini karnına koy ve bol bol "ya hay" de, hay hayat veren demek canım, inşallah senin yavrunada hayta verir rabbim benim yavruma verdiği gibi...dualarım seninle...

başın saolsun honeycim.kızlar slm dr gittim bugğn gebelik öncesi kontrol için doğru dürüst ilgilenmedi bileklava:içeri girdim dedi kş hemen "vernhar hanım ne şikayetiniz var"dedim gebelik düşünüyorum 2 ay sı-onra kontrol amaçlı geldim.2 ay kadar önce özel bi hastane dr nun verdiği ve yaptırmam gerektiğini sölediği testeler bunlar dedim verdim test kağıdını eline baktı baktı bunlar burda yapılmıyo dedi.benburda yapılanları yazdım dedi gittim kan verdim idrar verdim.çarşamba alıcam sonucu.smear burda yapılmıyo dedi.öle işte.kadın aile sağlığı merkezleri var oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım bi araştırayım da

canımmm başınız sağolsun evet serpil yok ayrıldı k.k dan

canımmmm hadi hayırlısı stres yapma sakın bol çalışmalar :)))

wenharcım hadı hayırlısı aramıza hoşgeldin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…