Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allah allah kan problemın varmıydı senın yani daha önce böyle olurmuydu belkide haklısın kullandığın bitkilerdendir

yok kız ilk gün biraz oda bazen sonra kan gibi kırmızı geliyodukaydirigubbakcemile3 anlamdım sanırım ilaçtann bitki ilacın danbilmiyorumkismile

y ne biliym fatoşcum ortalık şenlensin dedim :sinifsinif::çok üzgünüm:

tamam meleğim üzülme yarın sabah ilk işimiz güne zinde başlayıp halay çekmek olsun olumunekankayizsmile

hayır canım ya hem az oyle haldır haldır gelmiyo hemde siyahımsı kara

daha öncede böyle olmuşmuydu hayatım hiç.

o zaman akşamdan al testi sabah ilk idrarda bak daha net olur diyolar bilmiyorumkismile

evet en doğrusu sabah aç karnına ama kaç günün geçti onu önce söylesene

yarın sabah halay ok kaydirigubbakcemile3 ney aç karnına

yok kız ilk gün biraz oda bazen sonra kan gibi kırmızı geliyodukaydirigubbakcemile3 anlamdım sanırım ilaçtann bitki ilacın danbilmiyorumkismile
aslında bu konu ile ilgili busem bir doktora gözüksen iyi edersin bence. bitkiler neden öyle simsiyah yapsınki. hemde ne kadar zor geldi.

bende cumartesiyi iple çekiyorum opuyorumnanaktan bende izne ayrılıcam 15 gün yokum ama biz bi yere gitmiyoruz annemler gelecek bu yaz

hayır canım ben hadımköy sanayideyim uzak yani
o zaman akşamdan al testi sabah ilk idrarda bak daha net olur diyolar bilmiyorumkismile
öyle yapıcam canım sabah yapıcam işe gelince yazarım size
hayır canım ya hem az oyle haldır haldır gelmiyo hemde siyahımsı kara

busecim böyle devam ederse doktora git yada bir kanda baktır

busecim bi ara benimde öyle olmuştu doktor agnucaston diye bi ilaç vermişti bana pek kullanmadım az bişey kullandım ama düzeldi hayıt tohumundan yapılıyomuş o ilaçta gerçi :1rolleyes: konuya orta yerinden daldım sanırım

hayır canım ben hadımköy sanayideyim uzak yani

öyle yapıcam canım sabah yapıcam işe gelince yazarım size

busecim böyle devam ederse doktora git yada bir kanda baktır
yaffffflum hadımköy sanayidede hastane var. hadımköy girişinde merkezde kız ben oraları çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…