fotoşum ayın 25 gecesi tatle çıkıyorum 10 gun yokum :sinifsinif:sen nereye gidiyorsun :gitme: beni bırakma
allah allah kan problemın varmıydı senın yani daha önce böyle olurmuydu belkide haklısın kullandığın bitkilerdendir
y ne biliym fatoşcum ortalık şenlensin dedim :sinifsinif::çok üzgünüm:
hayır canım ya hem az oyle haldır haldır gelmiyo hemde siyahımsı kara
o zaman akşamdan al testi sabah ilk idrarda bak daha net olur diyolar bilmiyorumkismile
fotoşum ayın 25 gecesi tatle çıkıyorum 10 gun yokum :sinifsinif:
ayyyy ne güzel nereye gidiyorsun kaydirigubbakcemile benide götürfotoşum ayın 25 gecesi tatle çıkıyorum 10 gun yokum :sinifsinif:
tamam meleğim üzülme yarın sabah ilk işimiz güne zinde başlayıp halay çekmek olsun olumunekankayizsmile
daha öncede böyle olmuşmuydu hayatım hiç.
evet en doğrusu sabah aç karnına ama kaç günün geçti onu önce söylesene
aslında bu konu ile ilgili busem bir doktora gözüksen iyi edersin bence. bitkiler neden öyle simsiyah yapsınki. hemde ne kadar zor geldi.yok kız ilk gün biraz oda bazen sonra kan gibi kırmızı geliyodukaydirigubbakcemile3 anlamdım sanırım ilaçtann bitki ilacın danbilmiyorumkismile
kumsal idrarda hamilelik testi yapacak balımyarın sabah halay ok kaydirigubbakcemile3 ney aç karnına
hayır canım ben hadımköy sanayideyim uzak yanicanım benim ya. sağol olumunekankayizsmile isimlerimizi yazdın haaa. bu hiç aklıma gelmemişti. bilmiyorumkismile allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım benim olumunekankayizsmile çok duygulandım walla
ne yatmakmı bizim burada ter sırtımızdan aksınklava: sen git yat ohhhhhh ne güzelmafoldumben
kız ne halayı bugün kandil. otur oturduğun yerdelmaz: halay yarın kaydirigubbakcemile3
Allah yerine ulaştırsın. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq: sen ibadetini yap rabbim bilir açılan hiç bir eli boş çevirmez.
28 haziran 2010 daaaaaaaaaaaa :dance::dance: tabiki o zaman kadar kırmızlar gelmezse.
gelirlersede kendileri bilir.:teytey::teytey::teytey: gelirlerse daha aşılama yaptırmıycam. zaten şu anda maddi olarak tüp bebeğede giremeyiz. artık kendi çabalarımızla deneyeme devam. sempatiksalakcinni adamın canı çıkacak yani sositososito.
kız mübarek günde beni kötü kötü konuşturuyorsunuz kafamçokkarıştı
kız buse sana otur demedimmi benklava: kız bugün kandil otur bugün dua edicez :Saruboceq: yarın halay çekicez :teytey::teytey::teytey:
hatta inşalah kumsalın şerefine çekicez halayı. Allahın izni ile.
evet kumsalım yarın sabah direk hastaneye git. sen beylikdüzündeki sanayide değilmiydin. beylikdüzü migrosun arkasında hemen bir hastane var yakıncacık oraya gitvereliniortak
öyle yapıcam canım sabah yapıcam işe gelince yazarım sizeo zaman akşamdan al testi sabah ilk idrarda bak daha net olur diyolar bilmiyorumkismile
hayır canım ya hem az oyle haldır haldır gelmiyo hemde siyahımsı kara
ne kadar güzel annenlerle birlikte olucaksın. benim annede malatyaya gidecek bir gittimi 2 ay gelmez çok özlüycem onubende cumartesiyi iple çekiyorum opuyorumnanaktan bende izne ayrılıcam 15 gün yokum ama biz bi yere gitmiyoruz annemler gelecek bu yaz
kumsal idrarda hamilelik testi yapacak balım
oh oh sefan olsun canım allah içine sindirsin :a015:
ayyyy ne güzel nereye gidiyorsun kaydirigubbakcemile benide götür
yaffffflum hadımköy sanayidede hastane var. hadımköy girişinde merkezde kız ben oraları çok iyi bilirimhayır canım ben hadımköy sanayideyim uzak yani
öyle yapıcam canım sabah yapıcam işe gelince yazarım size
busecim böyle devam ederse doktora git yada bir kanda baktır
canım saati falan yok erken yapılan testler için sabah ilk idrar daha net sonuç verirmişöylemi oluyo ben öğlen yapmıştım kaydirigubbakcemile3 tok karnına saatimi var bunun
ne kadar güzel annenlerle birlikte olucaksın. benim annede malatyaya gidecek bir gittimi 2 ay gelmez çok özlüycem onu
hayır canım ben hadımköy sanayideyim uzak yani
öyle yapıcam canım sabah yapıcam işe gelince yazarım size
busecim böyle devam ederse doktora git yada bir kanda baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?