:lepi: yok tam yakaladın konuyu ama buse dr ne danış bakalım arayabılıyosan yada bitince gitbusecim bi ara benimde öyle olmuştu doktor agnucaston diye bi ilaç vermişti bana pek kullanmadım az bişey kullandım ama düzeldi hayıt tohumundan yapılıyomuş o ilaçta gerçi :1rolleyes: konuya orta yerinden daldım sanırım
çok güzel bir tatil yap öyle gel. oooooooooooooh sefan olsun balııııııııııııım. iyice dinlen hatta yumurtaların çatlama zamanına denk gelse ne güzel olurdu wallahada hamiş dönerdin. yumurtlama zamanı tatile gidip hamiş dönen o kadar çok insa varmışki. hesaplasana kız bakalım denk geliyormubakalım tam kırmızı olucağım gun hayırlısı artık
canım ölüdeniz fethiye gel bitanem zemuszemus
busecim bi ara benimde öyle olmuştu doktor agnucaston diye bi ilaç vermişti bana pek kullanmadım az bişey kullandım ama düzeldi hayıt tohumundan yapılıyomuş o ilaçta gerçi :1rolleyes: konuya orta yerinden daldım sanırım
:lepi: yok tam yakaladın konuyu ama buse dr ne danış bakalım arayabılıyosan yada bitince git
kullandığım ilaç bitkisel içinde hayıt ta var canımcım ama asıl kullandığım ilacı bu ay kullanmadım cyclo yu
bende en son kurban bayramında görmüştüm baya özledim yane :asigim:
aaaaaaaaa neden bulmalısın sürekli bir dren olmalı ihmal etme ama ohaoldumsmilekız bi dr bulamadım kendime :gitme:
bende en son kurban bayramında görmüştüm baya özledim yane :asigim:
canım saati falan yok erken yapılan testler için sabah ilk idrar daha net sonuç verirmiş
denk gelmiyo fatoş yumurtalara ama kafamı dağıtmam için uygun zamançok güzel bir tatil yap öyle gel. oooooooooooooh sefan olsun balııııııııııııım. iyice dinlen hatta yumurtaların çatlama zamanına denk gelse ne güzel olurdu wallahada hamiş dönerdin. yumurtlama zamanı tatile gidip hamiş dönen o kadar çok insa varmışki. hesaplasana kız bakalım denk geliyormu
canlarım aileleriniz uzakta mı allah kavuştursun Şeniz
NASIL YANİ SENİN BİR DOKTORUN YOKMU. DUYMAMIŞ OLAYIM BUSECİĞİMkız bi dr bulamadım kendime :gitme:
evet fatoş rabbım annelerimize uzun ömur versin bu dunyadan göç etmiş analarımız ruhları şaat olsun nur içinde yatsınlar
sağolasın canım benim uzakta maalesef :çok üzgünüm:
olsun canım yumurtlamaya denk gelmesi şart değil. kafanı dağıt gelince çalışmalara hız verirsiniz.
serpilim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş olumunekankayizsmile nasılsın canım
bugün 4. gün canım amaben heren adet olcam gözüyle bakıyordum canım gerçi yine aynı düşünüyorum çünkü benim adetim ananılmaz dengesiz güvenmiyorum kızma bana:çok üzgünüm:kumsalım kaç gün geçmiştiki senin idrarda hemen belli olmuyor ama. olsun sen yinede idrarda yap bakalım ne çıkacak. hem madem idrar yapacaktın bugün neden yapmadınklava: bizide öldürdün burada.
aa sen nerden biliyon kız buraları burda hastane yokki canımyaffffflum hadımköy sanayidede hastane var. hadımköybilmiyorumkismile girişinde merkezde kız ben oraları çok iyi bilirim
neden kumsalcım kanda baktırcam hamılelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?