Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:lepi: yok tam yakaladın konuyu ama buse dr ne danış bakalım arayabılıyosan yada bitince git

bakalım tam kırmızı olucağım gun hayırlısı artık

canım ölüdeniz fethiye gel bitanem zemuszemus
çok güzel bir tatil yap öyle gel. oooooooooooooh sefan olsun balııııııııııııım. iyice dinlen hatta yumurtaların çatlama zamanına denk gelse ne güzel olurdu wallahada hamiş dönerdin. yumurtlama zamanı tatile gidip hamiş dönen o kadar çok insa varmışki. hesaplasana kız bakalım denk geliyormu

kullandığım ilaç bitkisel içinde hayıt ta var canımcım ama asıl kullandığım ilacı bu ay kullanmadım cyclo yu

bende en son kurban bayramında görmüştüm baya özledim yane :asigim:

canım benim. Allah gönlüne göre versin. yeryüzünde karşılıksız tek sevgi anne sevgisi. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin, sağlık versin inşallah. Annelerini kaybetmiş olanlara Rabbim kabir azabı göstermesin. cennetinin en güzel köşelerine layık görsün.

canım anneeeeeeeeeeem seni çok seviyorum.

canım saati falan yok erken yapılan testler için sabah ilk idrar daha net sonuç verirmiş

yok gülüm bu işin saati filan ama sabah ilk idrar ile yapılan test daha iyi sonuç veriyor derler hep

denk gelmiyo fatoş yumurtalara ama kafamı dağıtmam için uygun zaman

kız bi dr bulamadım kendime :gitme:
NASIL YANİ SENİN BİR DOKTORUN YOKMU. DUYMAMIŞ OLAYIM BUSECİĞİM klava: LÜTFEN EN KISA ZAMANDA KENDİNE Bİ DOKTOR BUL VE SÜREKLİ AYNI DOKTORA GİT. BİZİM TOPİCTE İZMİRDEN BAŞKA KİMSE YOKMU BELKİ SANA YARDIMCI OLURLAR. TECRÜBE YANİ

evet fatoş rabbım annelerimize uzun ömur versin bu dunyadan göç etmiş analarımız ruhları şaat olsun nur içinde yatsınlar

sağolasın canım benim uzakta maalesef :çok üzgünüm:

aaa üzülme ama ne güzel yazın doya doya koklasın senı anacın

olsun canım yumurtlamaya denk gelmesi şart değil. kafanı dağıt gelince çalışmalara hız verirsiniz.

tabi fatoşcum çalışmaları bırakmak yok

serpilim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş olumunekankayizsmile nasılsın canım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis geldi geldi serpilm

MISRAAAAAAAAAAAAAA NERDESİN TATLIM YAAAAAAA AMA BU AYRILIK ÇOK UZUN SÜRDÜ. ÜZDÜ BİZİ. SEN YOKSUN NE KEK VEREN VAR NE KAHVE VEREN VAR. O TATLI DİLİN HİÇ YOK :gitme:

nhlkpr, busecan35+, serpil02507+, fatosozel+, ebrar42+, ahsen_81, kumsal

herkezzzzzzzz burdaaaaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kumsalım kaç gün geçmiştiki senin idrarda hemen belli olmuyor ama. olsun sen yinede idrarda yap bakalım ne çıkacak. hem madem idrar yapacaktın bugün neden yapmadın klava: bizide öldürdün burada.
bugün 4. gün canım amaben heren adet olcam gözüyle bakıyordum canım gerçi yine aynı düşünüyorum çünkü benim adetim ananılmaz dengesiz güvenmiyorum kızma bana:çok üzgünüm:
yaffffflum hadımköy sanayidede hastane var. hadımköybilmiyorumkismile girişinde merkezde kız ben oraları çok iyi bilirim
aa sen nerden biliyon kız buraları burda hastane yokki canım
neden kumsalcım kanda baktırcam hamılelik mi?

evet canım gebelik için dedim ay bugün yazıların-m yarım yamalak kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…