Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

YOK KIZ valla bir dr buldum 2 ay gittim 2. ay fazla ilgilenemdi hepsi paracı sinir oldum bebek istiyorum dedim yok pahalı labrotuarlara gönderdi uyuz etti beni şimdi bakıcam bi yere gitcem ama eşimde sinir ediyo birz her ay dr mı gitcem işyerinden izin almak sorun işler yoğun vs. vs. eşimde takma saçmalama laflarıylaa herşeyi takıyomuşum saçmalam der hemen saçma sapan kafana dolduruyosun der aman neyseeee bulcam da bulamadımmm bir türlüüü yaaa

beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz

hadımköy merkezde sağlık ocağı vardı postanenin yakınlarında. ben 10 yıl bir yemek şirketinde (catering) halkla ilişkiler bölümünde çalıştım. işyerim avılar ambarlı daydı. dolayısıyle beylikdüzü hadımköy ve cvarında müşterilerimizde vardı yeni müşteri bulmak içinde ilişkilerimiz de vardı. yani günümün çoğu orada geçiyordu

ebarraım hoşbulduk canım yalnız anatlya cayır cayır berbat sıcak ağustos ayındaki sıcaklık gibi

kumsalım yarın ola hayrola şuan ikindi ezanı okunuyor hakkımızdan hayırlsıı neyse o olsun üüahsenim vallhii bu haftam siz har.iç çok iyi değildi canım sıkıldı hep ama sizlerlle iyiydimm

fatoözelim canım benim kalabalık bir alanda çalışmak nasıl bir duygu bilmiyorum

nşhalim resmen yandım ben yaa

zeytinim testlerin güzel çıktığına sevindim maşallhh rabbim koruusn

kızlar cidddi anatlya fena sıcak biz bu sıcağı ağustos ayında yaşardım bir gariplik var

busecan senin dr yokmu ?

yok canım ya belli bir dr um

beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz

canım bende 1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra benşmde adetlerim kafayı yedi ben soğan kürü uyguladım eski haline döndü sana tavsiye ederm bu arada benim kaçtane pko hastası olan arakadşım komşum hamile kaldı ve doğurdular yani kolay bir hastalık sakın dert etme

tatlım gideceğin doktor muayenehane değil hastanede olmalı. ikincisi doktorun vereceği tahlil ve testleri ben devlet hastanesinde yaptırıyorum çoğunu ona paramı yetişir kız özel laboratuvarlarda. sen de öyle yap. ama güvenebileceğin bir doktor mutlaka bul canım. takıntı lafına gelince benim eşimde aynı şeyleri söylüyor. hatta geçen gün bana diyorki allah vermiyor sen neden şansını zorlamaya çalışıyorsun.

diyorumki ona ben şansımı zorlayıp allaha karşı gelmiyorum. tedbir bizden taktir allahtan

aman aman pek güzeeeelll..ben dr arifesindeyim ama cesaretim yok gitmeye..buralarda okuya okuya kafayı yediiiimm.muayene aklıma geldikçe uçuklayasaım geliyooeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…