evet yaaa eksik kalıyo insan valla mısraaaaaaaaaaaaaaaa gel artıkkkkkkkkkkkMISRAAAAAAAAAAAAAA NERDESİN TATLIM YAAAAAAA AMA BU AYRILIK ÇOK UZUN SÜRDÜ. ÜZDÜ BİZİ. SEN YOKSUN NE KEK VEREN VAR NE KAHVE VEREN VAR. O TATLI DİLİN HİÇ YOK :gitme:
NASIL YANİ SENİN BİR DOKTORUN YOKMU. DUYMAMIŞ OLAYIM BUSECİĞİMklava: LÜTFEN EN KISA ZAMANDA KENDİNE Bİ DOKTOR BUL VE SÜREKLİ AYNI DOKTORA GİT. BİZİM TOPİCTE İZMİRDEN BAŞKA KİMSE YOKMU BELKİ SANA YARDIMCI OLURLAR. TECRÜBE YANİ
hadımköy merkezde sağlık ocağı vardı postanenin yakınlarında. ben 10 yıl bir yemek şirketinde (catering) halkla ilişkiler bölümünde çalıştım. işyerim avılar ambarlı daydı. dolayısıyle beylikdüzü hadımköy ve cvarında müşterilerimizde vardı yeni müşteri bulmak içinde ilişkilerimiz de vardı. yani günümün çoğu orada geçiyordubugün 4. gün canım amaben heren adet olcam gözüyle bakıyordum canım gerçi yine aynı düşünüyorum çünkü benim adetim ananılmaz dengesiz güvenmiyorum kızma bana:çok üzgünüm:
aa sen nerden biliyon kız buraları burda hastane yokki canım
evet canım gebelik için dedim ay bugün yazıların-m yarım yamalak kusura bakmayın
gel gülüüüüüüüüüüüüüüm gel. aramıza hoşgeldin. sefalar getirdin.beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz
beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz
yok canım ya belli bir dr umebarraım hoşbulduk canım yalnız anatlya cayır cayır berbat sıcak ağustos ayındaki sıcaklık gibi
kumsalım yarın ola hayrola şuan ikindi ezanı okunuyor hakkımızdan hayırlsıı neyse o olsun üüahsenim vallhii bu haftam siz har.iç çok iyi değildi canım sıkıldı hep ama sizlerlle iyiydimm
fatoözelim canım benim kalabalık bir alanda çalışmak nasıl bir duygu bilmiyorum
nşhalim resmen yandım ben yaa
zeytinim testlerin güzel çıktığına sevindim maşallhh rabbim koruusn
kızlar cidddi anatlya fena sıcak biz bu sıcağı ağustos ayında yaşardım bir gariplik var
busecan senin dr yokmu ?
beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz
gel gülüüüüüüüüüüüüüüm gel. aramıza hoşgeldin. sefalar getirdin.
tatlım gideceğin doktor muayenehane değil hastanede olmalı. ikincisi doktorun vereceği tahlil ve testleri ben devlet hastanesinde yaptırıyorum çoğunu ona paramı yetişir kız özel laboratuvarlarda. sen de öyle yap. ama güvenebileceğin bir doktor mutlaka bul canım. takıntı lafına gelince benim eşimde aynı şeyleri söylüyor. hatta geçen gün bana diyorki allah vermiyor sen neden şansını zorlamaya çalışıyorsun.YOK KIZ valla bir dr buldum 2 ay gittim 2. ay fazla ilgilenemdi hepsi paracı sinir oldum bebek istiyorum dedim yok pahalı labrotuarlara gönderdi uyuz etti beni şimdi bakıcam bi yere gitcem ama eşimde sinir ediyo birz her ay dr mı gitcem işyerinden izin almak sorun işler yoğun vs. vs. eşimde takma saçmalama laflarıylaa herşeyi takıyomuşum saçmalam der hemen saçma sapan kafana dolduruyosun der aman neyseeee bulcam da bulamadımmm bir türlüüü yaaa
saol canım,bu topik belki bebek olmamasından kaynaklanan hayatımdaki büyük stresi hafifletir diye düşündümolumunekankayizsmile
kızlar geçmişi okudum nihayet :))
kuş gibi hafiflersin canım biz öyleyiz valla kaydirigubbakcemile3saol canım,bu topik belki bebek olmamasından kaynaklanan hayatımdaki büyük stresi hafifletir diye düşündümolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?