canım havucun suyunu içecek her akşam 1 bardak taze sıkılmış...evet bizim içtiğimiz folik asit hızına iyi geliyormuş canım spermlerin....aman ihmal etme ver ilaçlarını içsin canım...havuç kürüde tek başına yapılmalı canım diğer kürlerle beraber değil tavşanların bu kadar çok doğurmalarını havuca bağlamıştı bir bilim adamı...1 ay havuç suyu içti elim tam keçi boynuzuna başlayacaktık oğluşum geldi :)))
değil canım buğün öğleden sonra ve yarın sabah okuyup tamamlayacağım malum tatil ya :)) haber veririm sana tamam diye:))
buseciğim sende incir ye canım çok faydasını görürsün nette araştır hepsini tatlım ona göre uygula, rabbim hiç birşeyi boşa yaratmamış inan herşeyin bir şeylere faydası var :)))kolay gelsin sana canım...
kızlarr günaydınn :)))) biraz geç oldu ama anca girebildim
busecim tahlil yorumum doğru çıkmış ama yinede gayet iyi sonuçlar tek tek düşünmemek gerek toplamında birbirini tamamlıyolar
serpilcim karşılaşamadık
honeyyyy canımmm sende yoktun epeydir
kumsalım gamzelim özledim canım
veee hepinize kocamannn muckkkkkkkkkkkkksss
araa ara gelicem bu gun çok yoğun kızlarrr
buseciğim birde bişey daha hatırlatmak isterim...bizede ilaç önermişti nöroloji uzmanı ana maddesi kallicrein olan bir ilaç yurdışından gelecekmiş ve 600 lira falan ödeyecektik garantimi dedik değil dedi neyse ben netten araştırdım domuz pankreasından üretiliyormuş onu duyunca vaz geçtik hem içimize sinmedi hemde garanti değildi ve sadece hızını artıracak düşünsene, ben kürlerlede yaparım onu dedim nette çok araştırmıştım ozaman , yazdığı ilacı araştır mutlaka canım ...sadece hatırlatmak istedim...
tmm cnm çok sağol zaten ben bi üroloğa kalmam hemen varıkosel falan derse hayatta zaten eşim asla dedi %4 için kendimi deldirmem bitki kürü vs. halledilir allah sağlık versinde
araştırırm sağol cnm söylediğin için sizede danışırım bakalım cmt si ne diycek
bi baksın bakalım dr ne diycek aslında çok iyi bildik bi dr tanıdık var ama onada göstercem bakalım yanı hiçbi zaman tek dr bakmam ben ciddi konularda
sağol nihalcim evet doğru çıktı hayırlısı sayısı 10 milyon olupta hareketi az olan hamıle olan çiftler varmış okudum o yüzden allah biliyor gerçekten eşimin dediği gibi ne zaman gelirse gelsin cmt si dr ilaçlarını verir içer bizde beslenmemize dikkat ederiz allahda uygun gördüğü zaman gönderir bebişi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
serpillllllllllllll ceeeeeeeeeeeee
şeker leblebi naber nerelerdesin yoktun epeydir
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
herkez nerelerde huhuhuhuuuuuuuuu
nihalim bende şiddetli bir başğarısı resmen çatlayacğım ya(
tualina nasılsın kuzu bebeğimiz iyimi ?
şekerleblebi nerelerdesin özleidm seni yarın duamız var nasipse ben bu akşam yapıcamda yarına olamayabilrim(
cimcime sevgili asistanımız rejim nasıl giidyor :)))))) bend e iştah kapandı yani benim tersine giidyorr
kumsal inşallh çabuk adetin gelir benimde yarın bugün şiddetle geliyorum ayak sesleriyle belli ediyorr
busecan canım kral faruğu ikna etmemiz harika vallhi bizdeen korkulur hahahhahahahhhah yani okuduk üfledik adama spremn testini yaptırdık şükür
mısra nerelerdesinn bebbiş tosun paşaya iyi bak yorma kendinii
ahsen nasılsın canım oğlun nasıl ben henüz bu grip sendurumunu adam gibi atlatamadım(
wenhar bugün msn de göremedim seni topicdede yoğunmuusn ? yoks auykuculuğubnnmu tuttu yine
yavuzgüray buraya çok güzel yağmur yağdı manavgat nasıl
gizem79 aklım kalbim ruhum senle inşallhh iyileşmişsindir cnm benimm dualrımızdasın
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve hpt_honeyyyyyyy yaşlı teyzeyle aran nasıl şeker :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?