korksun adamlar bizden öööööööööööööööööööö kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bulmuşlar bunmaasınlar valla döverizlmaz:alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
serpilcim harfiyen uygulkadığımı söleyemiyecem ama 1 kilo verdim gibi :)))))))))
p.tesi başka diyete başlayacam :))))))))
nesfit 14 gün :)))))))))
:))) buara bende kilo verdim yaa dün tartıldım 3 kilo vermişimhahhahahahhaha galiba bende 1 klo verdim ahhahhhahahahhahha ayyyyyyyyyyyyyy ölücem alayım derken verdimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
he yokksa nijalığımız tutar hahahhah :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: ebrar olsaydı siyah kuşaklarını hemen takardıı
serpilll canım senden dr hitroskopi i istedi doğru yazdım mı ?serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, nhlkpr+ aaaaa nihallllllll:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
fatoooooooooooooooooooooooo ayy öldüm ya anam dualarınız için sağolunda daha faydası olmadı ya .((((
ebrar msnde mi ? selam söyle busecim bendenewt ah ebrar eh nerdesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ninja kaplumbağa ekibimiz eksik kaldı :gitme:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrar msnde mi ? selam söyle busecim benden
iyi canım iş güç uğraşıyoruz göya tatil şirkette kimse yok yönetim kadrosu kaldık bir tek :)))) yarına belki gelmem net değil amanihalcicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberr nasılsın
olsun kız ii dir hamılelikten önce kılo verelim hehehehehe sonra alırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
formülü bilsemde versem çok zor kilo alıyorum ama hemen veriyorum buara işler çok yoğun stresten iştahım yok mesela :))evet nihalcim keşke bende versem bi 3 kilo :))))
serpilll canım senden dr hitroskopi i istedi doğru yazdım mı ?
neden canım ne demekmiş anlatsana
nasıl yaaa operasyonla mı yapıyo bu ? anestezi falan yapıyolar mı ?nihal bende normalde sorun yok rahim flmi çeklmiştim kanallarım açık fakat rahimm hafif kalp şeklindeymiş güya buda düşüğe ebep olurmuş tüpten önce muhakak bunu düzeltmeliymiş ayrıca bu histreskopide rahim içinde herhangi birşey varmı ona kbaıyormuş cnm yani bunu muhakak istedi tüpten önce bu olacak( ama ben tırsıyorudum şimdi korkmuyorum
nihalcicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberr nasılsın
olsun kız ii dir hamılelikten önce kılo verelim hehehehehe sonra alırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl yaaa operasyonla mı yapıyo bu ? anestezi falan yapıyolar mı ?
formülü bilsemde versem çok zor kilo alıyorum ama hemen veriyorum buara işler çok yoğun stresten iştahım yok mesela :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?