Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

he yokksa nijalığımız tutar hahahhah :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: ebrar olsaydı siyah kuşaklarını hemen takardıı

serpilcim harfiyen uygulkadığımı söleyemiyecem ama 1 kilo verdim gibi :)))))))))
p.tesi başka diyete başlayacam :))))))))
nesfit 14 gün :)))))))))

hahhahahahhaha galiba bende 1 klo verdim ahhahhhahahahhahha ayyyyyyyyyyyyyy ölücem alayım derken verdimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

he yokksa nijalığımız tutar hahahhah :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: ebrar olsaydı siyah kuşaklarını hemen takardıı

ewt ah ebrar eh nerdesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ninja kaplumbağa ekibimiz eksik kaldı :gitme:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoooooooooooooooooooooooo ayy öldüm ya anam dualarınız için sağolunda daha faydası olmadı ya .((((

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lmaz:lmaz:guclubacismile ne diyon sen bizim ettiğimiz dualara bakiyim lmaz:lmaz:guclubacismileguclubacismile
:roflol::roflol::roflol: abdestsiz bu kadar :roflol::roflol:

nihalcicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberr nasılsın
olsun kız ii dir hamılelikten önce kılo verelim hehehehehe sonra alırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi canım iş güç uğraşıyoruz göya tatil şirkette kimse yok yönetim kadrosu kaldık bir tek :)))) yarına belki gelmem net değil ama

serpilll canım senden dr hitroskopi i istedi doğru yazdım mı ?

neden canım ne demekmiş anlatsana

nihal bende normalde sorun yok rahim flmi çeklmiştim kanallarım açık fakat rahimm hafif kalp şeklindeymiş güya buda düşüğe ebep olurmuş tüpten önce muhakak bunu düzeltmeliymiş ayrıca bu histreskopide rahim içinde herhangi birşey varmı ona kbaıyormuş cnm yani bunu muhakak istedi tüpten önce bu olacak ( ama ben tırsıyorudum şimdi korkmuyorum

nasıl yaaa operasyonla mı yapıyo bu ? anestezi falan yapıyolar mı ?

nihalcicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberr nasılsın
olsun kız ii dir hamılelikten önce kılo verelim hehehehehe sonra alırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sizii şişkolar sizi

nasıl yaaa operasyonla mı yapıyo bu ? anestezi falan yapıyolar mı ?

hiç bilmiyorum nihal cameryala rahmiinceliyor herhalde aneztesi uygular vallhi ben zaten çok zor muayene olan biriyim yani o zımmbırtı camerayı içime nasıl aırım bilmiyorum zaten randevuda alamadım dr şehir dışında

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, meryem42+, nhlkpr+ meryemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişlerin oldumu 3 üzdü değilmi en son seni takip ederken 3 üze hamiştin ayyy inanmıyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…