Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyi canım iş güç uğraşıyoruz göya tatil şirkette kimse yok yönetim kadrosu kaldık bir tek :)))) yarına belki gelmem net değil ama
ay inş gelmessein şeker

ay serpilcim allah yardımcın olsun valla :Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sizii şişkolar sizi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kizlarim iyiler teyzesi evet ablacim ucuzler ucude kiz allahima sukur cok iyiler
1 ay kuvozde kaldik ama simdi evdeler allaha sukur

kizlarim iyiler teyzesi evet ablacim ucuzler ucude kiz allahima sukur cok iyiler

canım binkere maşallhhh 1 ay bayağı bir zaman şimdi sağlıkarı yerinde ne güzel ya işte yüce rabbim yüüznü güldürdü hep ama hep gülüdrsün 3 tane çiçek ne güzel aman alalhımm rababim istyenlere versin uykucuşirineyde (( o çok güçlü bir kız tabii sende çok güçlüüsn meleklerine iyi bak cnm senin sağlığın nasıl 3 üne bakamk ne kadr zor gibi görünsede bence çok kolay değilmi :)))

mutlaka uyuştururlar korma canım

ay canım bendeki iştahın maşallahı var helede abur cubura karşı :)))
canım buarada sureleri okuyabildinmi ??

canım 2 şer tane kaldı bu akşma biticek :)))

maşallahhh allah analı büyütsünn

nihalllllllllll görüyormuusn meryem yıllarca bekledii meleklerini ve kavuştu darısı hepinizeeeeeeeeeeeeee

evet maşallah allahım büyük maşallah ya çok güzellll

rabbimm biizm topiğin güzellerinede çifter çifter versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

amin abla allahim sizleredenasip etsin insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun
ben iyiyim ablacim sagol zor ama onlar icin herseye deger rabbim kolaylik versin insallah bana
sendekendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum insallah

neyse kendinize iyi bakin benim cadilar uyanmaya basliyor bi bakim gorusurz insallah yine
allahim sizlerinde yuzuu guldursun insallah

amin abla allahim sizleredenasip etsin insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun
ben iyiyim ablacim sagol zor ama onlar icin herseye deger rabbim kolaylik versin insallah bana
sendekendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum insallah

sağol cnm sağol birtanem müsait olduğunda muhakk bu üç güzel güllerden bizide haberdar et canım benim

neyse kendinize iyi bakin benim cadilar uyanmaya basliyor bi bakim gorusurz insallah yine
allahim sizlerinde yuzuu guldursun insallah

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile bunlar o cadılara

oooooooooooooo bütün kızlar toplandık olmuş burda ne kadar güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…