serpil ablacim selam nasilsin uzun zaman oldu gorusmeyeli
ay inş gelmessein şekeriyi canım iş güç uğraşıyoruz göya tatil şirkette kimse yok yönetim kadrosu kaldık bir tek :)))) yarına belki gelmem net değil ama
hiç bilmiyorum nihal cameryala rahmiinceliyor herhalde aneztesi uygular vallhi ben zaten çok zor muayene olan biriyim yani o zımmbırtı camerayı içime nasıl aırım bilmiyorum zaten randevuda alamadım dr şehir dışında
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sizii şişkolar sizi
ay canım bendeki iştahın maşallahı var helede abur cubura karşı :)))
canım buarada sureleri okuyabildinmi ??
canım benim ayyy şoook oldum iyim cnm ne olsun şükür yardana bebeişlerin nasıl bilgi verirmisin hanii ilk hamilleğinde tlf haber vermiştin amamn alalahım yaaaaaaa innamıyorummm seni gördüğüme
kizlarim iyiler teyzesi evet ablacim ucuzler ucude kiz allahima sukur cok iyiler
1 ay kuvozde kaldik ama simdi evdeler allaha sukur
kizlarim iyiler teyzesi evet ablacim ucuzler ucude kiz allahima sukur cok iyiler
hiç bilmiyorum nihal cameryala rahmiinceliyor herhalde aneztesi uygular vallhi ben zaten çok zor muayene olan biriyim yani o zımmbırtı camerayı içime nasıl aırım bilmiyorum zaten randevuda alamadım dr şehir dışında
ay canım bendeki iştahın maşallahı var helede abur cubura karşı :)))
canım buarada sureleri okuyabildinmi ??
nihalllllllllll görüyormuusn meryem yıllarca bekledii meleklerini ve kavuştu darısı hepinizeeeeeeeeeeeeee
canım binkere maşallhhh 1 ay bayağı bir zaman şimdi sağlıkarı yerinde ne güzel ya işte yüce rabbim yüüznü güldürdü hep ama hep gülüdrsün 3 tane çiçek ne güzel aman alalhımm rababim istyenlere versin uykucuşirineyde(( o çok güçlü bir kız tabii sende çok güçlüüsn meleklerine iyi bak cnm senin sağlığın nasıl 3 üne bakamk ne kadr zor gibi görünsede bence çok kolay değilmi :)))
amin abla allahim sizleredenasip etsin insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun
ben iyiyim ablacim sagol zor ama onlar icin herseye deger rabbim kolaylik versin insallah bana
sendekendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum insallah
neyse kendinize iyi bakin benim cadilar uyanmaya basliyor bi bakim gorusurz insallah yine
allahim sizlerinde yuzuu guldursun insallah
serpil02507+, cerenm, cimcimes53+, fatosozel, nhlkpr+, yavuzguray0757+, zeytin1007+ canlarımm ne haberlerr
Kızlar selam merak etmeyin diye açtım kk yı eşimin dedesi vefat etti gitmem gerekiyo işlerimi bitireyim kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?