Kızlar selam merak etmeyin diye açtım kk yı eşimin dedesi vefat etti gitmem gerekiyo işlerimi bitireyim kendinize iyi bakın
Kızlar selam merak etmeyin diye açtım kk yı eşimin dedesi vefat etti gitmem gerekiyo işlerimi bitireyim kendinize iyi bakın
kızlar önümüzdeki hafta duhan ve yasin okuyacağız toplam 41 tane kim almak ister haber versin :)))
nihalcim sen duhan okudun zaten 5 tane 5 de yasin vereyimmi haftaya cumaya :)))
busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, serpil02507+, yavuzguray0757
slm kızlar nasılsınızzzz
busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, serpil02507+, yavuzguray0757
slm kızlar nasılsınızzzz
kızlar önümüzdeki hafta duhan ve yasin okuyacağız toplam 41 tane kim almak ister haber versin :)))
cimcimem yarın duadan sonra yeni listeyi eklersin okişş
Mrb arkadaşlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben daha evi yerleştirmedim,dün akşam çamaşır makinası bağlandı.Çamaşırları yıkamaya başladım gerizekalı nakliyeciler çamaşır askımı kırmışlar ablamlara götürdüm astım.
Bugün akşamda inşallah marangoz gelecek gardropların raflarını monte edecek.
Marangoz geldiği taktirde yarında temizlikçi kadın gelecek ev yerleşecek inşallah
sevgili mısra.bugün topiğinizi okudum,mayıstan 2010'dan itibaren.çok güzel bir topik.sonra 2 temmuzda senin yazını gördüm.hamileliğinin başlarında kanamanın olduğunu belirttiğin yazı.çok etkilendim.aynı gün aynı şeyleri yaşamışız.çok duygulandım,içim bi garip oldu.bren de o tarihlerde hastanelerdeydim,7.haftaya girecektik.ama 2 temmuzda maalesef,kanamam artınca işten eve gittim.doktorumu aradım.kanama sancıyla birlikte gelmeye başladı.doktora gittiğimde düşüğün yarısı bitmişti zaten.sonra senin diğer yazılarını takip ettim.o kadar sevindim ki senin adına.3 aydır her ay,evet bebek gitmeseydi,şimdi şu kadar olacakrı, bu ay bu kadar olacaktı.sanırım doğumun şubat ortaları falan olacak.allah sana yardım etsin.inşallah takip edebilir burayı.ve ben de tekrar hamile kalabilirim.bebeişinle sen sevgiyle ve sağlıcakla kalın.
allah hepinizi bebeklerinize kavuşturur inşallah en kısa zamanda.sevgiler..
kızlarrrr hepinize iyi akşamlar yarın işte olmayacağım evde olursam açarım dualar için şimdiden aminnnn diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?