Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar önümüzdeki hafta duhan ve yasin okuyacağız toplam 41 tane kim almak ister haber versin :)))

nihalcim sen duhan okudun zaten 5 tane 5 de yasin vereyimmi haftaya cumaya :)))

busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, serpil02507+, yavuzguray0757
slm kızlar nasılsınızzzz

Kızlar selam merak etmeyin diye açtım kk yı eşimin dedesi vefat etti gitmem gerekiyo işlerimi bitireyim kendinize iyi bakın

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

kızlar önümüzdeki hafta duhan ve yasin okuyacağız toplam 41 tane kim almak ister haber versin :)))

tamam canım okurum aldım 5 yasin :))) :lepi:

geldimm geldimm anamm kalablıktı ofis zaten başım ağrıyordu iyice ağrıdıı hahhahahhahah ee kızlar dualar ağıtılmış maşallhh maşallhh

sevgili mısra.bugün topiğinizi okudum,mayıstan 2010'dan itibaren.çok güzel bir topik.sonra 2 temmuzda senin yazını gördüm.hamileliğinin başlarında kanamanın olduğunu belirttiğin yazı.çok etkilendim.aynı gün aynı şeyleri yaşamışız.çok duygulandım,içim bi garip oldu.bren de o tarihlerde hastanelerdeydim,7.haftaya girecektik.ama 2 temmuzda maalesef,kanamam artınca işten eve gittim.doktorumu aradım.kanama sancıyla birlikte gelmeye başladı.doktora gittiğimde düşüğün yarısı bitmişti zaten.sonra senin diğer yazılarını takip ettim.o kadar sevindim ki senin adına.3 aydır her ay,evet bebek gitmeseydi,şimdi şu kadar olacakrı, bu ay bu kadar olacaktı.sanırım doğumun şubat ortaları falan olacak.allah sana yardım etsin.inşallah takip edebilir burayı.ve ben de tekrar hamile kalabilirim.bebeişinle sen sevgiyle ve sağlıcakla kalın.
allah hepinizi bebeklerinize kavuşturur inşallah en kısa zamanda.sevgiler..

hayatkavunci arkadaşım öncelkle hoşgeldin yaşadıkların için çok üzüldüm allah hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

hayatkavuniçi çok üüzldüm ( ama umutlar hiç bitmmeli tekrara anne olmanı tüm kalbimizle diliyoruz canım elbetet tekrar anne olacaksın dualarımız seninle artık her yeni gün yeni umut olmalı umutsuz yaşamda olmuyor

10 duhan 10 yasin alıyorum tatlım

canım arkadaşım senin adına çok üzüldüm ama şükretki hamile kalabiliyorsun yine hamile kalırsın ve allahın izni ile bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
benim gibi hiç hamile kalamayan lar var tatlım

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal naber

kızlarrrr hepinize iyi akşamlar yarın işte olmayacağım evde olursam açarım dualar için şimdiden aminnnn diyorum

canlarım ya ben kaçıyorum ne yzaıkki bu baş ağrısı beni delirtii uykumu getirecek birşeyler bulayım uyursam belki geçer asprinde içtim banamısın demiyor ya ((( kafamı duvarlara vursam geçermiki (( nihalim fatommm siz varsınız neyse ikinizede ve diğer fıstıklarda iyi akşmalar karanlığa kalmadan çıkayım ben

iyiyim fatoşcum yoruldum yoğun bir gün hatta haftaydı neyseki yarın iş yok sevindim dinlenmeye çok ihtiyacım var :) sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…