Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmm sen çık güzel bir banyo önce sonra papatya çayı demle misss gibi iç mışıl mışıl uyursun

günaydın kızlar

cimcimem emaül hüsna + ismi azam + yasin ve rahman sureleri tamam okudum canım ayrıca bu haftaki duhan suresinden 5 tane okudum okuda kaydedersen sevinirim tatlım

serpilcim gelsinler kırmızılarda bir an önce tüp bebek işine başlayın hayırlısı ile inşallah

kızlar dün gündüz bizim yan daireye yine hırsız girmiş. korkudan gece uyuyamadım.

günaydın hepinize kızlar...cimcime 3 yasin ve 3 rahman tamam canım...ben kaçıyorum kahvaltı hazırlayacağız çok acıııııııııııktık :))öpüyoruz hepinizi...

herkezeee slmmmmm

cimcimeeee 5 rahman,5 yasin 1 amme 1 tebareke okudum canım allah kabul etsin

duhan süresi 5 tane yasin 5 tane demiştim eksik varsa yasin alabilirim :))

allah kabul etsin canım benim tamam sen 5 duhan okumuştun zaten 5 yasin okuyacaksın kalan olursa sölerim ben yine sana :)))

nihalcim buarada biz hergün bir tane esmaülhüsna okumaya karar verdik cumaları onunda duasını yapacaz isteyenler okusun :)))

buarada kızlar haftaya cuma için yasin ve duhan okumak isteyen yazsın ...

Son düzenleme:
Öfff sabah topiği açtım öğlen oldu şu saate kadar ne okuyabildim ne yazabildim.
Herkes nasıl?
Umarım iyisindir.
Biz de Uras Paşa'yla işyeri nöbetindeyiz.

Allahım arakadşalrımız gizem 79 belanay masal hpt_honey şekerleblebi busecan nihal cimcime yavuzgüray venhare esmeralda fatoözel ve isimlerini sayamadığımız diğer arakadşlarımız bu cummalar hurmetine okumuş olduğumuz dualar hurmetine en kısa zamanda evlat hasretlerini dindir yarabbim onlara hayırlı salih evlatlar nasip et

hamilelrimiz mısra ahsen efnananim sezen10 zeytinimin bebbeilerini sağ salim kucaklarını almayı nasip et sağlıklı doğumları olsun in nşallhhhhhhhhhhhhh

okumuş olduğumuz duaları başta peygamber efendimiizn ruhuna ve diğer peygamberlerimize erenlerimiz evliyalrmıza gelmiş geçmiş tüm ölmüşlerimize hediye eyledik kabul et yarabimm

hastaalra şifa dertlilere deva haksızyerde cezeveinde olanlara hürriyet borçlulara borçlarını eda etmeyi nasip et yarabbimm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yâ Rab!

Sonsuz ihtiyaçlarımız var hiç birine elimiz yetişmiyor.

Meded Sen'den bütün ihtiyaçlarımızı gider.

Hem sonsuz derecede fakiriz Sen'den başkasına el açmamıza müsade etme...

Üzerimizdeki Nimetlerini arttır ve bizi hakkıyla şükreden kullarından eyle

Yâ Rab Senin rızanı kazanmadan canımızı alma

Bizi bütün kardeşlerimizi daima Sen in rızan üzere çalıştır

Ve bizleri Sıratı müstakimde sabit ve daim kıl

Affet bizi Yâ Rab!...

Rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar anne olmak isteyenlere tez zamanda anne olsunlar hamilelerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın doğum yapanlar sağlıkla büyütsün bebeklerini inşallahhh

3 ihlas 1 fatiha okuyalım

Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l azîm el kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l hayyü'l kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li nefsihî, lâ yemlikü li nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es elühü't tevbete ve'l mağfirete ve'l hidâyete lenâ, innehû, hüve't tevvâbü'r rahîm."
Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum
Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi.
Ya Rab

Sonsuz nimetlerin için sonsuz şükürler olsun..

Bizi birbirimize kardeş kıldın
içimizdeki ayrılık tohumlarını gider.

Şeytanın şerrinden nefislerimizin şerrinden

ins ve cin düşmanlarımızın şerrinden bizleri muhafaza eyle!

Koru bizi yâ Rab
Yâ Rab

Sen büyüksün kudret sahibisin...

bizleri muhafaza edecek ancak Sensin.

Sen'den başka dayanacağımız güç ve kudret ...yok

Sen'den başka halimizden anlayan ...yok

Tükeniyorum Rabbim!
Yanlız kaldığımı düsünüpvarlığının her anher noktasında tezahur ettiğini beni devamlı koruyup gözettiğini
gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an! "Rabbim"demeyi unuttugumda tükeniy...orum!
Diriliyorum Rabbim!
Sana yaslandığım Sana güvendiğim… Seninle başlayıp Seninle devam ettiğim

tüm işlerimi Sana havale ettigim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum
sevg,,nle dirilt bizi
Yâ Rabbi!

Biz, ancak Sana ibadet ve yalnız Sana kulluk ederiz. Ancak, Senin için namaz kılar ve yalnız Sana secde ederiz. Yalnız sana yalvarır, ancak Sana koşar ve Sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. ibadetlerimizi sevinçle ve arzu ile yaparız. Yasak ettiklerini yapmaz ve azabından korkarız. Sen'den, bizlere rahmet ve ihsanının bol olmasını dileriz yâ Rahim.
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi
Okuduğumuz yasin ve rahman surelerini dergah i ulûhiyyetinde kabul eyle. Kur’an ı Kerim'in her harfi için bizlere sevap yaz. Okurken yaptığımız hataları bağışla, tam ve mükemmel okumuş gibi kabul buyur. Kur'an ı Kerim'i kalblerimize nur eyle, Cennet yolumuzu aydınlat.
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle hastalarımıza şifa dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!
okumuş olduğumuz tüm sure ve duaları sen kabul eyle allahım
Yâ Rabbi! Görüşümüz kıt, gücümüz çok az bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacız. Ey her şeye Kadir, gönüllere şifa veren Allah’ım! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmızı kabul eyle.

hakkımızda hayırlı olan dualarımız kabul eyle allahım
tuğba nihal fatoş serpil rahşan şeyma zeytin ahsen seçil elif selda tualina ismmini unuttutğumuz ve sayamadığımız tüm arkadaşlarımıza ilimli amelli ihlaslı hayırlı evlatlar nasip eyle allahım

hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizde hayır gösteren rabbim bizlerin hakkında hayırlı olanı nasip et
Yâ Rabbi!

Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!

Hâsıl olan sevabı Hazret i Adem'den Hazret i Fahr i Alem Muhammed Mustafa sallallahüaleyhi ve sellem'e kadar gelip geçen bütün Peygamberan i ilzam ve Rusûl i kiram aleyhim'üssalâtü vesselam hazretlerinin ervah i pâk i tayyibelerine hediyye eyledik, ikram eyle Yâ Rabbi!
Cümlemizin kalbine İslam nurunu, Kur'an hidayetini ver. Cümlemizi Islam’a bağla, bizleri Müslüman olarak yaşat, Müslüman olarak öldür. Bizleri Dünyâ ve Âhiret mutluluğuna erdir. Dünya'da mekansız, Âhiret'de imansız bırakma Yâ Rabbi
Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l mürselin ve'l hâmdülillahi Rabbi'l Alemin.

Sübhâne rabbike rabbi'l izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l mürselin ve'l hamdü lillahi Rabbi'l Alemin ..

Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehl i imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet i Muhammed'in selameti için EL FATIHA

AMİN

loveliiiiiiiiiiiiiiiiiii cnımmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyy tekrarr tebrik ederim rabbimm en güzel günleri göstersin diğer hamile arkadşlarımızad kolaylık versin bebbeşimize iyi bak güzel hamiş sen çok dua aldın ne güzelsin

Rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar anne olmak isteyenlere tez zamanda anne olsunlar hamilelerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın doğum yapanlar sağlıkla büyütsün bebeklerini inşallahhh

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ebrarcığımızn yüreğine sağlık ...

rabbim evlat hasreti yaşatmasın kimseye isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inş ..
eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin cümlemize..
doğum yapmış olanlara sağlıkla büyütmek nasip eylesin..
hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim ..

amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…