Rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar anne olmak isteyenlere tez zamanda anne olsunlar hamilelerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın doğum yapanlar sağlıkla büyütsün bebeklerini inşallahhh
Yâ Rab!
Sonsuz ihtiyaçlarımız var hiç birine elimiz yetişmiyor.
Meded Sen'den bütün ihtiyaçlarımızı gider.
Hem sonsuz derecede fakiriz Sen'den başkasına el açmamıza müsade etme...
Üzerimizdeki Nimetlerini arttır ve bizi hakkıyla şükreden kullarından eyle
Yâ Rab Senin rızanı kazanmadan canımızı alma
Bizi bütün kardeşlerimizi daima Sen in rızan üzere çalıştır
Ve bizleri Sıratı müstakimde sabit ve daim kıl
Affet bizi Yâ Rab!...
Allahım arakadşalrımız gizem 79 belanay masal hpt_honey şekerleblebi busecan nihal cimcime yavuzgüray venhare esmeralda fatoözel ve isimlerini sayamadığımız diğer arakadşlarımız bu cummalar hurmetine okumuş olduğumuz dualar hurmetine en kısa zamanda evlat hasretlerini dindir yarabbim onlara hayırlı salih evlatlar nasip et
hamilelrimiz mısra ahsen efnananim sezen10 zeytinimin bebbeilerini sağ salim kucaklarını almayı nasip et sağlıklı doğumları olsun in nşallhhhhhhhhhhhhh
okumuş olduğumuz duaları başta peygamber efendimiizn ruhuna ve diğer peygamberlerimize erenlerimiz evliyalrmıza gelmiş geçmiş tüm ölmüşlerimize hediye eyledik kabul et yarabimm
hastaalra şifa dertlilere deva haksızyerde cezeveinde olanlara hürriyet borçlulara borçlarını eda etmeyi nasip et yarabbimm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkezeee slmmmmm
cimcimeeee 5 rahman,5 yasin 1 amme 1 tebareke okudum canım allah kabul etsin
duhan süresi 5 tane yasin 5 tane demiştim eksik varsa yasin alabilirim :))
günaydın hepinize kızlar...cimcime 3 yasin ve 3 rahman tamam canım...ben kaçıyorum kahvaltı hazırlayacağız çok acıııııııııııktık :))öpüyoruz hepinizi...
kızlar bugün herkes tatil sanırım biz kaldık başbaşa :)))))))))
sevgili mısra.bugün topiğinizi okudum,mayıstan 2010'dan itibaren.çok güzel bir topik.sonra 2 temmuzda senin yazını gördüm.hamileliğinin başlarında kanamanın olduğunu belirttiğin yazı.çok etkilendim.aynı gün aynı şeyleri yaşamışız.çok duygulandım,içim bi garip oldu.bren de o tarihlerde hastanelerdeydim,7.haftaya girecektik.ama 2 temmuzda maalesef,kanamam artınca işten eve gittim.doktorumu aradım.kanama sancıyla birlikte gelmeye başladı.doktora gittiğimde düşüğün yarısı bitmişti zaten.sonra senin diğer yazılarını takip ettim.o kadar sevindim ki senin adına.3 aydır her ay,evet bebek gitmeseydi,şimdi şu kadar olacakrı, bu ay bu kadar olacaktı.sanırım doğumun şubat ortaları falan olacak.allah sana yardım etsin.inşallah takip edebilir burayı.ve ben de tekrar hamile kalabilirim.bebeişinle sen sevgiyle ve sağlıcakla kalın.
allah hepinizi bebeklerinize kavuşturur inşallah en kısa zamanda.sevgiler..
cimcime bana fatoştan 2 tane ver :))) toplam 7 tane okumuş olurum bende :)))evet kızlar bu hafta YASİN VE DUHAN okuyacağız ...
fatoş 10 yasin 10 duhan
ebrar 8 " 8 "
buse 8 " 8 "
cimcimes 8 " 8 "
nihal 5 " 5 "
tualina 2 " 2 "
birde hergün bir kere esmaülhüsna okuyup onuda duamıza katacağız isteyen herkes okusun :)))
kızlar okumak isteyenler kaç tane istediğini sölesin bizlerden verelim :)))
nihalcim kaç tane istiyorsun sen söle :)))))))
bende duhan ve yasin okumak istiyorumm
amin canımmmmmm a.s.kızlar ağzınıza sağlık hepinizin allah bütün dularımızı kabul etsin rabbim hepimize anneliği en mükemmel şekilde yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamsın
hamileririmiz bebklerini sağ sağlim kucaklasın kimselere evlat acısı yaşatmasın inşallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Fatoşcum işyerindeyim sabahtan beri canıma tak ettirdiler yoruldum oysa ki çok iyiydim.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?