Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar anne olmak isteyenlere tez zamanda anne olsunlar hamilelerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın doğum yapanlar sağlıkla büyütsün bebeklerini inşallahhh

amiiiiiiiiiiiiiiin canım sağol rabbim sanada bebeğini sağlıkla, huzurla, mutlulukla, kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah razı olsun canım kardeşim

herkezeee slmmmmm

cimcimeeee 5 rahman,5 yasin 1 amme 1 tebareke okudum canım allah kabul etsin

duhan süresi 5 tane yasin 5 tane demiştim eksik varsa yasin alabilirim :))

allah kabul etsin canım

günaydın hepinize kızlar...cimcime 3 yasin ve 3 rahman tamam canım...ben kaçıyorum kahvaltı hazırlayacağız çok acıııııııııııktık :))öpüyoruz hepinizi...

allah kabul etsin canım. bebişimizi aç bırakma

kızlar bugün herkes tatil sanırım biz kaldık başbaşa :)))))))))

bencede öyle

mısrada gelmiş bugün mısra nasılsın canııııııııııııııııııııııım

evet kızlar bu hafta YASİN VE DUHAN okuyacağız ...

fatoş 10 yasin 10 duhan
ebrar 8 " 8 "
buse 8 " 8 "
cimcimes 8 " 8 "
nihal 5 " 5 "
tualina 2 " 2 "

birde hergün bir kere esmaülhüsna okuyup onuda duamıza katacağız isteyen herkes okusun :)))

kızlar okumak isteyenler kaç tane istediğini sölesin bizlerden verelim :)))

nihalcim kaç tane istiyorsun sen söle :)))))))

Son düzenleme:

Mrb cnm senin adına çok üzüldüm ama; en azından hamile kalabildiğini biliyorsun bu nedenle bir nebzede olsa kendini teselli etmeni diliyorum.Allah kısa sürede sağlıklı bie bebek nasip etsin inşallah.
Ayrıca her daim topiğimize bekleriz.
Sevgiler

Fatoşcum işyerindeyim sabahtan beri canıma tak ettirdiler yoruldum oysa ki çok iyiydim.
Sen nasılsın?

kızlar ağzınıza sağlık allah razı olsun hepinizden yürekten kocaman AMİNNNNNN allahım dualarınızı kabul etsin gönüllerinizin dileklerini versin amin

cimcime bana fatoştan 2 tane ver :))) toplam 7 tane okumuş olurum bende :)))

kızlar ağzınıza sağlık hepinizin allah bütün dularımızı kabul etsin rabbim hepimize anneliği en mükemmel şekilde yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamsın
hamileririmiz bebklerini sağ sağlim kucaklasın kimselere evlat acısı yaşatmasın inşallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canımmmmmm a.s.

kızlar günaydın hepinize çoğunuz bugün olmayabilrsiniz ama olsun pzt okursunuz hahahhahahhahhah çok güzel bir gün bugün hepiniz için güzel geçsinnn

serpil02507+, nhlkpr+ herkesler msn de burada kimse yokk :)))))) deddeikodu fazlı orada döbüyor hahhahahhahhahahhha

ayyyyyy kaç günd net yok kızla giremedim eşimle birbirimize girdik heheheh delü göt işte serpilim teyze oğlunda kışı oda geçirebilir bende özlüyoum bnu aada kafam iyi hap kullanıyorum iç huzurum yerinde 3 ay kullancam sonra bebeğe bakcam hiç bişi benden değerli deil onu öğrendim biraz geç olduya hıh sizlerde iyisiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…