Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar,hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.sıcacık bir topik.ilk kez bir forumda yazıyorum o yüzden tecrübesizim,msj yazanlardan alıntı yapıp,tek bir mesajda cevap vermeyi beceremedim.zamanla öğrenirim sanırım.hepinize sevgiler.

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallhh maşallhhh hahhahahhhahahha evet net olmayınca bende çıldırıyorum bebeğim hadi ilaçların hayırlı olsun evet bizden değerli hiç birşey yok işte bu biz süperiz balımmm hahhahahhahah bende öyle düşünüyorum hiçkimse moralimi bozamaz hiç kimse beni mutsuz edemez slogan bu ben değerliyim kıymetliyim

hoişgeşdin tekarra cnm bende vallhii halen daha o toplu mesaj yazmayı öğrenmedim biraz teknoloji özürlüyümm canımm fatoo ved,ğer kzılar öğretir cnm

kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn haftanız geçen haftadan daha güzel geçsin aminnnnnnn hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
kavuniçi hoşgeldin topiğee
cuma günkü dualarınız için allahım kabul etsin hepsini amin

günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım

canım benim günaydın birtanem bebeşimize iyi bak annesi az kaldı dünyayya merhaba demeye ya sezen10 ne yaptı acaba onunda doğumu yakındı ( zeytinim ben süper iyim yeni sloganımız bu biliyorsun bizden değerli birşey yok hahhahahahha dualarımzı rabbim kabul etsin

günadyın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
cimcimem günaydın nasılsın canım ben adet oldumm
serpilcim günadyın canım nasılsın
zeytin günaydın canım nasılsın bebiş nasıl büyüdünüz sizde

günaydın canım sağlık olsun bi dahaki sefere inş...

günaydınn canım benim nasılsın

kumsalcım sen nasılsın canım. ben iyiyim allaha şükürler olsun

günaydın kızlar ...

kızlar yasin ve duhan okumak isteyenler kaç tane olduğunu sölesin :))))))

cimcimecim günaydın. bana 2 duhan suresi eklermisin okudum canım

günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım

günaydın zeytincim nasılsın

kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn haftanız geçen haftadan daha güzel geçsin aminnnnnnn hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

günaydın serpilcim hafta sonun nasıl geçti

günaydın kavuniçi. bizim topic gerçekten çok sıcak ve samimidir. tekrar aramıza hoşgeldin. mesaj yazmayıda yaparsın zamanla

3 yasin ve 3 duhan okurummmmmm

allah kabul etsin

sen huzurluysan gerisinin hiç önemi yok. evet hiç bir şey insanın kendisinden daha değerli değil canım

herkese günaydın.ne güzel bişey ya,herkes hoşgeldin diyor.bu arada bişey öğrendim,soğan kürü haberi olan var mı.bütrün rahmi temizleyip,hamile kalmayı sağlıyormuş.ben dünden itibaren başladım.15 gün sürüyor.tabii ki biliyorsunuzdur ama,geçen gün de ibrahim saraçoğlundan tekrar duyunca heveslendim.

günaydın kızlar nasılsınız.....

serpil kırmızılar gelmiş hoşgelmiş anlaşılan senin sıpa çooook nazlı olacak.baksana şimdiden tüple gelecem diye tutturdu.hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde inşallah...

fatoş canım hırsızda iyi dadandı sizin apartmana önlem alın ya giriş kapınızda hırsızlar girebilir diye yazımı mı var ne......

busecan testlerle uğraşıyorsun allah yardımcınız olsun inşallah ciddi birşeyler çıkmazda meleğin gelir biran önce....

cimcimes sen zaten zayıfsın ne rejimi kız...bende duhan ve yasin okurum üçer tane ver....

nihaaaal nasılsın canım deden ameliyat oldumu sağlığına kavuşur inşallah...

mısra bebeğinin adı uras mı olacak.uras paşa nasıl sen nasılsın...

tualina nasılsın bebeğini görmüşsün ne güzel...bende çok özledim yusufcuğu.

kızlar ben kendime dört günlük bir tatil verdim yoktum.perşembe günü bebek görmeye gittim.ayyyyy oğlum çok kıskandı kucağıma aldım ağladı valla işimiz var doğumdan sonra.haftasonu paso temizlik yaptık büyük temizlik dip bucak iyi yorulduk eşim annem yardım ettiler.benden haberler böyle işte..

günaydın hoşgeldin topiğimize inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın canım...

günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
günaydın zeytin nasılsın maşallah beyazıt büyüyor az kaldı bu topikte ilk sen doğum yapacaksın ardındanda ben inşallah...

günaydın kumsal nasılsın kırmızılar gelmiş.hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…