ayyyyyy kaç günd net yok kızla giremedim eşimle birbirimize girdik heheheh delü göt işte serpilim teyze oğlunda kışı oda geçirebilir bende özlüyoum bnu aada kafam iyi hap kullanıyorum iç huzurum yerinde 3 ay kullancam sonra bebeğe bakcam hiç bişi benden değerli deil onu öğrendim biraz geç olduya hıh sizlerde iyisiniz umarım
kızlar,hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.sıcacık bir topik.ilk kez bir forumda yazıyorum o yüzden tecrübesizim,msj yazanlardan alıntı yapıp,tek bir mesajda cevap vermeyi beceremedim.zamanla öğrenirim sanırım.hepinize sevgiler.
günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
kavuniçi hoşgeldin topiğee
cuma günkü dualarınız için allahım kabul etsin hepsini amin
3 yasin ve 3 duhan okurummmmmm
günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
herkese günaydın. hayırlı günler, hayırlı haftalar ve hayırlı aylar diliyorum kızlar
günadyın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
cimcimem günaydın nasılsın canım ben adet oldumm
serpilcim günadyın canım nasılsın
zeytin günaydın canım nasılsın bebiş nasıl büyüdünüz sizde
günaydınn canım benim nasılsın
günaydın kızlar ...
kızlar yasin ve duhan okumak isteyenler kaç tane olduğunu sölesin :))))))
günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn haftanız geçen haftadan daha güzel geçsin aminnnnnnn hepinize kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kızlar,hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.sıcacık bir topik.ilk kez bir forumda yazıyorum o yüzden tecrübesizim,msj yazanlardan alıntı yapıp,tek bir mesajda cevap vermeyi beceremedim.zamanla öğrenirim sanırım.hepinize sevgiler.
3 yasin ve 3 duhan okurummmmmm
ayyyyyy kaç günd net yok kızla giremedim eşimle birbirimize girdik heheheh delü göt işte serpilim teyze oğlunda kışı oda geçirebilir bende özlüyoum bnu aada kafam iyi hap kullanıyorum iç huzurum yerinde 3 ay kullancam sonra bebeğe bakcam hiç bişi benden değerli deil onu öğrendim biraz geç olduya hıh sizlerde iyisiniz umarım
herkese günaydın.ne güzel bişey ya,herkes hoşgeldin diyor.bu arada bişey öğrendim,soğan kürü haberi olan var mı.bütrün rahmi temizleyip,hamile kalmayı sağlıyormuş.ben dünden itibaren başladım.15 gün sürüyor.tabii ki biliyorsunuzdur ama,geçen gün de ibrahim saraçoğlundan tekrar duyunca heveslendim.
günaydın zeytin nasılsın maşallah beyazıt büyüyor az kaldı bu topikte ilk sen doğum yapacaksın ardındanda ben inşallah...günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
günadyın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
cimcimem günaydın nasılsın canım ben adet oldumm
serpilcim günadyın canım nasılsın
zeytin günaydın canım nasılsın bebiş nasıl büyüdünüz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?