Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsencimmm canımm dedem şukur iyi sen kendini çok yorma temizlikle falan canımm

ahsennn canım oğlun kıskandımı ayyyy kıyamam ya ( desene bayağı zorlanacksınız şimdiiden umarım biraz hazırlıyorsundur yeni kardeşine yoksa senin için çok zor olacak bende küççükken kızkardeşimi kıskanırdım annem sanki ona daha fazla ilgi göstreiyor gibi geliyordu yıllarca bu bende böyle devam etti :)))

nihalim nasılsın canım iyimiisn fıstıkk

mısra evet uras çok asil bir iism söylenişi bile çok hoş :)))

fatooo inşallhh bu hafta hırsızlar sizi rahat bırakır anacım :)))) mahhalenin hısrızları iş başında olmasınlarda:)))

cimicime rejim nasıl gidiyor canım gram olarak verdinmi klo olark verdinmi cnm

busecannn kral faruğumuz nasıll

ayyyyyyyyyyyyyyy anam iki satır yazayım dedim tlff ((

kumsall çok şükür kırmızlar gelmese zaten şaşaırırız şükür seninkilerde terşrif etti .)))) ayyy ölücem gülmekten aman canımız sağolsun kırmıızları görmek bile bir nimett amannnnnnnnnnnn sallllaaa gitsin canım benim ben öyleisne alıştımki kırmıızlara sorma kanki olduk resmen :)))

kavuniçi arakadşım soğan kürü bir harika bende bebek istremeye başaldığımda adetleerim arapsaçına dönmüştü soğan kürü uyguladım ama fazla yapamadım 10 gün içitim klo kaybettiriyor o yüzden bıraktım çünkü zayıfım ( ama ben faydasını gördüm canım adetlerim oldukça düzgün şuan buna şükür ever rahimi temizliyor ve güçlendiriyor aslında birde soğandaki hücreler biz insandaki hücerlere en yakınmış yani kısacasıı uygulaman fayda getirir arkasındanda meleğini getirsin inşallhhhhhhhhhhhhhh

kızlar dün biizm gelin vardı onunla yüzük falı yaptık alyansa saç telimizi koyduk sağ elimzden yüzüğüavucumuza yerleştirdik bizim gelinde yüüzk çok yavaş saallndıı bende nasıl hızlı nasıl hızlıı sallandıı anaaaaa şşatım kaldım galiba benim oğlum olacak hemde yakında hahhahahhahhha yüüzük falı öyle diyor ben onun yalancısıyım .)))))

Kızlar,beni merak etmeyin bugün ve yarın izinliyim dışarda işlerim var.
Akşamlarıda bir eğitimim var saat 23:00 e kadar.

Umarım hepiniz iyisinizdir.

kızlar,topikte yaş ortalaması nedir yaklaşık olarak.genelde öyküler,uzun zamandır hamilelik olmayan öyküler mi?çok genel bişey oldu ama.merak ettim.

ayy canım saol ama 3-4 kilo fazlam var göbekten mekik çekmem lazım :)))
duhan ve yasin yazdım 3 tane :))

tekrar hoşgeldin canım evet soğan kürünü çoğumuz biliyoruz hadi inş işe yarar canım ...

hemen hemen bir kilo verdim canım bugün nesfite başlıyorum :)))

kızlar,topikte yaş ortalaması nedir yaklaşık olarak.genelde öyküler,uzun zamandır hamilelik olmayan öyküler mi?çok genel bişey oldu ama.merak ettim.

her yaştan var valla canım hikayelerimizde uzun süreli olanda vara kısa süreli olanda en kıse benimki 2-3 aylık ....

Kızlar,beni merak etmeyin bugün ve yarın izinliyim dışarda işlerim var.
Akşamlarıda bir eğitimim var saat 23:00 e kadar.

Umarım hepiniz iyisinizdir.

hepimiz iyiyiz canım sen kendine dikkat allah yardımcın olsun ...

serpil02507.evet canım.bütün rahmi temizliyormuş,pek çok hamile kalamayan bu kürle hamile kalmış.zor oluyor tabi,işyerinde öğlenleri yapamıyorum.sabahın bi saatinde evden çıkmadan önce içiyorum.biraz mide bulandırıcı.bi de bişey daha sorucam,ara ara sistit sorunu yaşıyorum.acaba bu soğan suyu sistiti tetikler mi.hiç bir bilgin var mı?

canım ben denedim bende bol akıntı yaptı aslında tam kürü uygulayabilseydim çok iyi olacaktı ama uygulayamdım beni zayıflatıı zaten zayıfım ( ama akıntı boldu yanii şşaırdım kaldım galiba temizledi içimi dışımı hahhaha adetlerim iyi oldu zamanında a geliyor ama ben 3 ayda hayıt tohumu kullandım hangiisi çok faydalı oldu bilemiyorum şükür 3 aydır 28 günde adet oluyorum buna şükür zamanınd aolaımda oda bir önem haiz ediyor bebek çalışmalrında düzenli adet önemli ben sabah akiam yapıyordum aslınd abu ay denesemmi tekrar adetliyim şuan 4 cü günümdeyim 7. gün başalnıyormuş

mesela ben 30 yaşınadyım :))))

bilakis soğan kürü idrar yolu enfeksiyonlaraına da iyi geliyor :) devam et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…