günaydın kızlar nasılsınız.....
serpil kırmızılar gelmiş hoşgelmiş anlaşılan senin sıpa çooook nazlı olacak.baksana şimdiden tüple gelecem diye tutturdu.hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde inşallah...
fatoş canım hırsızda iyi dadandı sizin apartmana önlem alın ya giriş kapınızda hırsızlar girebilir diye yazımı mı var ne......
busecan testlerle uğraşıyorsun allah yardımcınız olsun inşallah ciddi birşeyler çıkmazda meleğin gelir biran önce....
cimcimes sen zaten zayıfsın ne rejimi kız...bende duhan ve yasin okurum üçer tane ver....
nihaaaal nasılsın canım deden ameliyat oldumu sağlığına kavuşur inşallah...
mısra bebeğinin adı uras mı olacak.uras paşa nasıl sen nasılsın...
tualina nasılsın bebeğini görmüşsün ne güzel...bende çok özledim yusufcuğu.
kızlar ben kendime dört günlük bir tatil verdim yoktum.perşembe günü bebek görmeye gittim.ayyyyy oğlum çok kıskandı kucağıma aldım ağladı valla işimiz var doğumdan sonra.haftasonu paso temizlik yaptık büyük temizlik dip bucak iyi yorulduk eşim annem yardım ettiler.benden haberler böyle işte..
günaydın hoşgeldin topiğimize inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın canım...
günaydın kızlarr
serpoşşş nasılsın canım
kavuniçi hoşgeldin topiğee
cuma günkü dualarınız için allahım kabul etsin hepsini amin
günadyın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorum
cimcimem günaydın nasılsın canım ben adet oldumm
serpilcim günadyın canım nasılsın
zeytin günaydın canım nasılsın bebiş nasıl büyüdünüz sizde
Serpil bugün işyerinde misin belki uğrarım 1 saate kadar
günaydın kızlar nasılsınız.....
serpil kırmızılar gelmiş hoşgelmiş anlaşılan senin sıpa çooook nazlı olacak.baksana şimdiden tüple gelecem diye tutturdu.hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde inşallah...
fatoş canım hırsızda iyi dadandı sizin apartmana önlem alın ya giriş kapınızda hırsızlar girebilir diye yazımı mı var ne......
busecan testlerle uğraşıyorsun allah yardımcınız olsun inşallah ciddi birşeyler çıkmazda meleğin gelir biran önce....
cimcimes sen zaten zayıfsın ne rejimi kız...bende duhan ve yasin okurum üçer tane ver....
nihaaaal nasılsın canım deden ameliyat oldumu sağlığına kavuşur inşallah...
mısra bebeğinin adı uras mı olacak.uras paşa nasıl sen nasılsın...
tualina nasılsın bebeğini görmüşsün ne güzel...bende çok özledim yusufcuğu.
kızlar ben kendime dört günlük bir tatil verdim yoktum.perşembe günü bebek görmeye gittim.ayyyyy oğlum çok kıskandı kucağıma aldım ağladı valla işimiz var doğumdan sonra.haftasonu paso temizlik yaptık büyük temizlik dip bucak iyi yorulduk eşim annem yardım ettiler.benden haberler böyle işte..
herkese günaydın.ne güzel bişey ya,herkes hoşgeldin diyor.bu arada bişey öğrendim,soğan kürü haberi olan var mı.bütrün rahmi temizleyip,hamile kalmayı sağlıyormuş.ben dünden itibaren başladım.15 gün sürüyor.tabii ki biliyorsunuzdur ama,geçen gün de ibrahim saraçoğlundan tekrar duyunca heveslendim.
ahsennn canım oğlun kıskandımı ayyyy kıyamam ya( desene bayağı zorlanacksınız şimdiiden umarım biraz hazırlıyorsundur yeni kardeşine yoksa senin için çok zor olacak bende küççükken kızkardeşimi kıskanırdım annem sanki ona daha fazla ilgi göstreiyor gibi geliyordu yıllarca bu bende böyle devam etti :)))
nihalim nasılsın canım iyimiisn fıstıkk
mısra evet uras çok asil bir iism söylenişi bile çok hoş :)))
fatooo inşallhh bu hafta hırsızlar sizi rahat bırakır anacım :)))) mahhalenin hısrızları iş başında olmasınlarda:)))
cimicime rejim nasıl gidiyor canım gram olarak verdinmi klo olark verdinmi cnm
busecannn kral faruğumuz nasıll
ayyyyyyyyyyyyyyy anam iki satır yazayım dedim tlff((
kızlar,topikte yaş ortalaması nedir yaklaşık olarak.genelde öyküler,uzun zamandır hamilelik olmayan öyküler mi?çok genel bişey oldu ama.merak ettim.
Kızlar,beni merak etmeyin bugün ve yarın izinliyim dışarda işlerim var.
Akşamlarıda bir eğitimim var saat 23:00 e kadar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
kumsall çok şükür kırmızlar gelmese zaten şaşaırırız şükür seninkilerde terşrif etti .)))) ayyy ölücem gülmekten aman canımız sağolsun kırmıızları görmek bile bir nimett amannnnnnnnnnnn sallllaaa gitsin canım benim ben öyleisne alıştımki kırmıızlara sorma kanki olduk resmen :)))
kavuniçi arakadşım soğan kürü bir harika bende bebek istremeye başaldığımda adetleerim arapsaçına dönmüştü soğan kürü uyguladım ama fazla yapamadım 10 gün içitim klo kaybettiriyor o yüzden bıraktım çünkü zayıfım( ama ben faydasını gördüm canım adetlerim oldukça düzgün şuan buna şükür ever rahimi temizliyor ve güçlendiriyor aslında birde soğandaki hücreler biz insandaki hücerlere en yakınmış yani kısacasıı uygulaman fayda getirir arkasındanda meleğini getirsin inşallhhhhhhhhhhhhhh
serpil02507.evet canım.bütün rahmi temizliyormuş,pek çok hamile kalamayan bu kürle hamile kalmış.zor oluyor tabi,işyerinde öğlenleri yapamıyorum.sabahın bi saatinde evden çıkmadan önce içiyorum.biraz mide bulandırıcı.bi de bişey daha sorucam,ara ara sistit sorunu yaşıyorum.acaba bu soğan suyu sistiti tetikler mi.hiç bir bilgin var mı?
kızlar,topikte yaş ortalaması nedir yaklaşık olarak.genelde öyküler,uzun zamandır hamilelik olmayan öyküler mi?çok genel bişey oldu ama.merak ettim.
serpil02507.evet canım.bütün rahmi temizliyormuş,pek çok hamile kalamayan bu kürle hamile kalmış.zor oluyor tabi,işyerinde öğlenleri yapamıyorum.sabahın bi saatinde evden çıkmadan önce içiyorum.biraz mide bulandırıcı.bi de bişey daha sorucam,ara ara sistit sorunu yaşıyorum.acaba bu soğan suyu sistiti tetikler mi.hiç bir bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?