Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimes53.pekiiii soğan kürüyle hamile kalan biliyor musun?aslına bakarsan olacağı varsa olur değil mi?hepsinin zamanı var.

valla canım bu topicte yok sanırım öteki türlüde araştırmadım :))) ama rahim temizlediğini duymuştum ..

daha gençsiniz.deneyeceğiniz uzun bir süre var önünüzde.ben 37yaşındayım.7 yaşında bir kızım var.olabilirse inşallah bu ikinci olacak.

sende daha gençsin benim annem 38 de doğurdu rabbim bi tane vermiş ikinciyide verecektir hayırlısıyla inş..

buarada bende 27 yaşındayım ...

daha gençsiniz.deneyeceğiniz uzun bir süre var önünüzde.ben 37yaşındayım.7 yaşında bir kızım var.olabilirse inşallah bu ikinci olacak.

canım maşallhh sen bizden şanslıısn ahseninde bir oğlu var ikinciye hamile ben 40 da evlendim 42 yeni girdim ne yazıkkii geç kalınmışılığın faturasını ödüyorum ama olsunn dememkki kader çizgim böyleymiş :))) evet tevekkül etmeyi bilmeliyiz rabbim vercekse verir vermeyecekse biz ne yaparsak yapalım vermez ama dualarımızı eksik etmeylim mücadelemizide

hamilleere duyurulur ahsenn tualina zeytin mısra ya şu yüzük falını bir yapın anacım bakalım tutuyormu ?

hamile kalmadan önce yapmıştı arkadaşım ve erkek demişti doğru çıktı yani, kendinede yapmıştı kız demişti ve onunda kızı olacak :)))

hamile kalmadan önce yapmıştı arkadaşım ve erkek demişti doğru çıktı yani, kendinede yapmıştı kız demişti ve onunda kızı olacak :)))

aaaaaaaaaaaaaaa süper tualina benimki yuvarlak değilde iki yana doğru hızla giidp geldi iki kere yeptıum nasıll hızlı salalnıyor yani erkek olacak bu gidşle anam olsunda erkeğede razıyım (( ayyyy birazdan çıkıcam akşama doğru olurum

nihalcim okuyacağın sayıları azalttım haberin olsun 6 yasin 6 duhan oldu duhanın 5ini okudun zaten yani 6 yasin 1 duhan okuyacaksın ...

allah bağışlasın canım kızını canım ikincide olur mutlaka evet yaşım genç ama 3 yıldır uğraşıyorum allahım isteyen herkeze tez zamanda nasip eder inşallah

nihalcim okuyacağın sayıları azalttım haberin olsun 6 yasin 6 duhan oldu duhanın 5ini okudun zaten yani 6 yasin 1 duhan okuyacaksın ...

ok cnm cumaya hazır dular :)))) buse nerelerde ?

amin inş nihalcim cümlemize nasip edecek rabbim günü ve saatini o iliyo ummadığımız biranda alacaz kucaklarımıza inş...

tmam canım cumaya duasını yaparız inş..

şimdi canım alyansını zincire geçir sonra avucunun üstüne koy ve yavaş yavaş kaldır o kendi kendine dönmeye başlıyo ileri geri giderse erkek yuvarlak çizerse kızın olacak derler canım :))))))))

acaba nasıl bir mantıkla böle düşünülmüş ki ben bi düşünüyüm.aslında aklıma bişiler geliyo ama yazmayım şimdi burda bide hamile mi kalmış olmak lazım bunun için yoksa şimdi de yapsak olur mu

şimdi canım alyansını zincire geçir sonra avucunun üstüne koy ve yavaş yavaş kaldır o kendi kendine dönmeye başlıyo ileri geri giderse erkek yuvarlak çizerse kızın olacak derler canım :))))))))
şimdi bende yaptım paket lastiği ile :) sağa sola gitti geldi :))))))) erkek mi olucak ?

şimdi bende yaptım paket lastiği ile :) sağa sola gitti geldi :))))))) erkek mi olucak ?

valla canlarım hamile olmaya gerek yok kaç çocuğu olacak hangisi ne olacak onu bakıyosun tabi rabbimden başka kimse bilemez bunu ..

nihalcim sağa sola derken daire çizer gibi mi yoksa düz bi şekildemi ?
düzse erkek daire gibiyse kız :)))

serpil02507,cimcimes53evet tevekkül etmeyi bilmeliyiz ki benim önümde çok örnek var,pek çok tanıdığım doğurdu 40tan sonra.ama ben temmuzda 7 haftalık bebeğimi kaybettim.o zamandan bugüne de hamile kalmak istiyorum.insan ister istemez acaba yaştan mı,acaba bi daha olursa bi kere daha düşer mi diye şüpheleniyor.allahtan ümit kesilmez.hepimizin güzel güzel bebişleri olur inşallah.

düz gitti geldi :))) aaaaaamannn kaç tane olacağına nasıl bakılıyo onu anlamadım :Ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…