kızlargünaydın maşallah don sütyen süpersiniz akşamdan hızınızı alamadınız herhalde
kavuniçi ya banada bir yorum birazdan randevum var aşılama için start veriyorum yolla enerjilerini
hihihihihihih valla ben normaldede pek takmayı sevmiyom çok nadir takarım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hayat kavuniçii benim için ne hisssediyon herkese yorum yapmışsın
bende sütyen istedim vermiyo fato busanki sütyeni de çok çıkartıyodu numunelik şeyma
dimi fatocum bana yakışır
duydu ki dün dedim ben ona sütyen benim don senin olsun ama o adam donu diyo bana dedim olsun onun da çıkması gerekmiyomu :)))))))
:92::92::92::92::92::92::92:
günaydın arkadaşlar, nasılsınız
Selam kızlar ben geldim
ama elim boş geldim çünkü yumurtlamam bayrama geliyor o yüzden doktorum çalışmadığını söyledi umutlar aralık ayına kaldı anlayacağınız bende doktora o zaman bayramda bol bol çalışırız dedim nasıl olsa 8 gün izinliyiz dedim iyi o zaman dedi belkide kendiliğinden olur bebek dedi bende 17 aydır tek tesellim dedim ve geldim kan sayımım düşük çıktı kan ilacı ve coraspine başlıyorum anlayacağınız bir ay oyalamadayım hadi bakalım ne olacak
selam kızlar ben geldim
ama elim boş geldim çünkü yumurtlamam bayrama geliyor o yüzden doktorum çalışmadığını söyledi umutlar aralık ayına kaldı anlayacağınız bende doktora o zaman bayramda bol bol çalışırız dedim nasıl olsa 8 gün izinliyiz dedim iyi o zaman dedi belkide kendiliğinden olur bebek dedi bende 17 aydır tek tesellim dedim ve geldim kan sayımım düşük çıktı kan ilacı ve coraspine başlıyorum anlayacağınız bir ay oyalamadayım hadi bakalım ne olacak
slm kızlarl ne tatalıısnzı siz öyle ya sabahtan beri içim içimi yedi buraya giremedim gelen giden çok oldu ve yine gelen var( aklım burada
herşeyde nir hayır vardır canım inşallah kendiliğinden gelir bebişin. Bu arada coraspine ne için verdi
geç kaldın bugün
sanırım kanı sulandırmak için fatoşcum bende ecz kalfası
hey kızlar saat kacta burda oluyonuz yazın bende osaatte geleyim.........
acilen bişeyler yapmamız lazım iyi yerler varsa izmirde lütfen yardım edin bildirin.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?