Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlargünaydın maşallah don sütyen süpersiniz akşamdan hızınızı alamadınız herhalde

kavuniçi ya banada bir yorum birazdan randevum var aşılama için start veriyorum yolla enerjilerini

inşallah ilk seferde tutar canım benim dualarımız seninle

hihihihihihih valla ben normaldede pek takmayı sevmiyom çok nadir takarım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

neeeeeeee free mi geziyon kız

hayat kavuniçii benim için ne hisssediyon herkese yorum yapmışsın

senle bana sıra gelmedi daha

bende sütyen istedim vermiyo fato bu sanki sütyeni de çok çıkartıyodu numunelik şeyma

dimi fatocum bana yakışır

evet busem sana yakışır

duydu ki dün dedim ben ona sütyen benim don senin olsun ama o adam donu diyo bana dedim olsun onun da çıkması gerekmiyomu :)))))))

:92::92::92::92::92::92::92:

bir don bir sutyenle ellerde kaldınız heeeeeeeeeeeee

günaydın arkadaşlar, nasılsınız

günaydın canım nasılsın

slm kızlarl ne tatalıısnzı siz öyle ya sabahtan beri içim içimi yedi buraya giremedim gelen giden çok oldu ve yine gelen var ( aklım burada

Selam kızlar ben geldim

ama elim boş geldim çünkü yumurtlamam bayrama geliyor o yüzden doktorum çalışmadığını söyledi umutlar aralık ayına kaldı anlayacağınız bende doktora o zaman bayramda bol bol çalışırız dedim nasıl olsa 8 gün izinliyiz dedim iyi o zaman dedi belkide kendiliğinden olur bebek dedi bende 17 aydır tek tesellim dedim ve geldim kan sayımım düşük çıktı kan ilacı ve coraspine başlıyorum anlayacağınız bir ay oyalamadayım hadi bakalım ne olacak

hayırlısı olsun cnm aynen bende bu ay oyalandım allah bilir inş kendiliğinden gelir

herşeyde nir hayır vardır canım inşallah kendiliğinden gelir bebişin. Bu arada coraspine ne için verdi

slm kızlarl ne tatalıısnzı siz öyle ya sabahtan beri içim içimi yedi buraya giremedim gelen giden çok oldu ve yine gelen var ( aklım burada

geç kaldın bugün

günaydın kızlar

yavuzgüray busecan ben ve sende eklendin kasım ayına kasım ayını pas geçtik umutlar arlık ayına kaldı :)))) bellimi olur yılın son ayı son golleri atarız :)))))))

busecan canımm ne haberr beklemm galiba sana yazdı ama beklemde öğrenecek yazmayı değilmi beklem

fatoooo sorma dün geç kaldım ama giremedim akşamam kadar kabul günümdü resmen

kumsalım ne haber nasılsın eminim sende kasım ayını pass geçiyorsun :)))) biz gibii

nihall canım iconun sevsinler senin pek yakıştıı

mısra canım nasılsın uraspaşa ne aşaşmdee ona maşallhhhhhhhhhhhhhh

zeytinimmm kuzuu bebbeşimiize iyi bak annesiii zaten babasını özlüyor

ahsennn sağlığın nasıl oldu pek iyi değildin inşallhh toparlamışsındır dün çok ev işi yaptım heryerim tutulmuş

tualina canım sende iyisndir bebeğim miniğimize sende iyi bak olurmu

cimcimeeeeeeeeeeeeeeee araştırmacı asaistanımzı demekk freee takılmışsın eminim goggol amcayla haşır neşirdin

hpt_honeyy denk gelemez oldukk fıstıkkk

wen_harr nerdesin s en eminim sohbetelrde uykuda yada tlf da .))))))

hayatkavuniçi canım ne haber günün güzel geçsin ben ara ara soğan suyu içiyorum ay sonuna kadarda içicem ara ara işe yararmı yaramzmı bilmemme amma sanki yaradı ben adet oluncaya kadar hergün bir bardak içicem öylesine yanii :))))))

acilen bişeyler yapmamız lazım iyi yerler varsa izmirde lütfen yardım edin bildirin.............

canım benim hiç panikleme 39 yaş gayet normal bir yaş hormon değerlerinde sıkıntıı yoksa çokda sosrun etme sakin sakin iyi merkez araştırırz hep beraber cnmmbejk ben 42 girdim ve paik değilim aman yani 2 yıl panşik olduımda ne oldu sakin sakin araştıralım sana izmirde bir dr cnm sorun etme daha gençisn 53 yaşımıza kadar yolumuz var :))) gelecek melekler sakin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…