Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın hepinize kızlar güzel bir hafta diliyorum...serpil bol paranın yanında bol mutluluk ve bol sağlık ve bol bol bebiş versin :)))

günaydın arkadaşlar
güzel ve çabuk geçen bir hafta olsun inş.
sonra gelsin tatil

günaydın arkadaşlar
güzel ve çabuk geçen bir hafta olsun inş.
sonra gelsin tatil

günaydın canım

günaydın kızlar :)))

günaydın cimcimem bana 1 fetih 125 tefrice yazarmısın tatlım

günaydın hepinize kızlar güzel bir hafta diliyorum...serpil bol paranın yanında bol mutluluk ve bol sağlık ve bol bol bebiş versin :)))

günaydın kuzum nasılsın. minnoşum nasıl

bugün hepimize bol para versin allahım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın napolyon serpil

Tanrıdan gururumu yok etmesini istedim.

Tanrı ‘Hayır dedi, gurur benim yok edebileceğim bir şey değil, senin bırakabileceğin bir şeydir.’ dedi.

Tanrıdan sakat çocuğumu iyileştirmesini istedim.

Tanrı ‘Hayır dedi, onun ruhu sağlam, vücut o kadar önemli değil. O geçici bir şeydir.’ dedi.

Tanrıdan bana sabır vermesini istedim.

Tanrı ‘Hayır dedi, sabır büyük acılar çekilerek öğrenilebilecek bir şeydir. Sabır verilmez, hak edilir.’ dedi.

Tanrıdan beni mutlu etmesini istedim.

Tanrı, ‘Hayır dedi, Ben sadece nimetlerimi sunarım, mutlu olmak sana bağlı.’ dedi.

Tanrıdan beni çektiğim acılardan kurtarmasını istedim.

Tanrı ‘Hayır dedi, çektiğin acılar günlük kaygılarının önemsizliğini anlamanı, onlardan uzaklaşmanı ve bana daha çok yaklaşmanı sağlar.’ dedi.

Tanrıdan ruhumu olgunlaştırmasını istedim.

Tanrı ‘Hayır dedi, kendi kendine olgunlaşmalısın, ama meyvelerini alman için yardım edeceğimden emin olabilirsin.’ dedi.

Tanrıdan hayatı sevmemi sağlayacak her şeyi istedim.

Tanrı ‘Hayır dedi, Ben sana hayatı vereceğim. Böylece hayata dair her şeye ancak sen sahip olabilirsin.’ dedi.

Tanrıdan, Tanrıya duyduğum sevgiyi başkalarına da duyabilmeyi istedim.

Tanrı şöyle dedi: “Ohhh! Nihayet doğru bir şey istedin. ‘Ruhu olgunlaşmamış bir kul Tanrıya hep ‘bana … ver’ ile biten dualar eder. Olgunlaşmış bir ruh ise ‘vermemi sağla’ diye bitirir dualarını …….

sizlerle paylaşmak istedim kızlar

Kâmil insan her yönüyle ideal ve örnek insandır.
Bilgisi, idraki ve aklı son derece gelişmiştir.
Tüm zincirlerinden kurtulmuş, tabularını yıkmıştır.
Hiç kimseyi aşağılamaz, insanlar arasında ayrım yapmaz.
Almadan verir, sevilmeden sever.
Boş konuşmaz, sözü öz ve gerçektir.
Eline, beline ve diline hakimdir.
Sonsuz hoşgörü ve tevazu sahibidir.
İbadeti şekilde değil bilinçte ve yaşam tarzındadır.
Zenginlikten mağrur olmaz. Fakirlikten hicap duymaz.
Doğal sirküleyi hisseder, tabiatla bir ahenktir ve an’da yaşar.
Her nefes alışından mutluluk duyar.
Olmakta olan her şeyin bütünün yararına olduğunu bilir.
Kâinatın ahengini her yerde, her şeyde ve her an gören, hisseden, yaşayan kişi’dir.
Ben’den ve bencillikten uzaktır. O nefsine değil, nefsi ona tutsaktır.
Cimrilik, hırs, haset, alay, kibir, yalan, riya, şehvet, şöhret, gaflet, gazap gibi çirkin karakterlerden kendini arındırmıştır.
İnsanlar arasında saygıyı, dostluğu ve dayanışmayı sağlamaya çabalar.
Her türlü şiddete, zulme ve işkenceye karşıdır.
Kul hakkının yenmesine, hırsızlığa, sömürüye karşı durur.
Barışı, adaleti, sevgiyi, mutluluk ve huzuru inşa için çalışır.
Önemsediklerinin en başında yaşama hakkı gelir.
Yaşayan her varlığa sevgi duyar.
Ölüm korkusunu yenmiştir, ölüme yeni bir yaşama geçiş gözüyle bakar.

günaydın kızlar hepinize güzel bol paralı aşk dolu bir hafta diliyorum

birkaç gün zorunlu tatildeydim şimdi sahaara inme zamanı oleyyyyy

ewt canım akşam çıkarmadık
hayırlısı olsun cnm inş tutarda şurda eğlenirizzzz :92:

yavuzguray canım kalbim seninle....şimdi okudum mesajı,çok yoğunum giremiyorum,girsem de okuyamıyorum..öylesine göçz atarken denk geldi...bütün enerjim seninle olsun....sen içini ferah tut....ben senin miniklere inanaıyorum,sen de inan....

ay bi bana yorum yapmadın bide fatoşa hayat kavuniçi aşkolsun nnnnnnnnnnnnnnn:

kızlaarrrrrrrrrrrr....
hepinizin günü aydın olsun....gününüz huzurla dolsun...
busecan,yavuzguray,kumsal....öncelikle size yorum yazamamışım....malum ben hafta sonları girmiyorum pek...şu anda içimde geçenleri şöyle özetliyim,burdaki kimsenin bu kadar çok isteyip de anne olamayacağını sanmıyorum...sanmanın da dışında,hepinizin birer miniği olacak bunu hissedebiliyorum..kumsalcım senle çok yazışamadık heralde,pek denk gelmedik sanırım,gün içinde gene böyle,hissettikçe yorum yaparım ben...busecan,canım senin için de geçerli,....dediğim gibi içimden ne gelirse hemen söyleyeceğim senin için de...ama olacak kızlar.......hersabah reiki enerjiniz benden....yavuzguray,sana en çok 1 yıl veriyorum bebek için....şimdiye kadar tedavi gördün mü görmedin mi bilmiyorum ama,o sanki zamanını bekliyor da,anne stress yapma,sabırlı ol diyor içinde biyerlerde.....

ay bi bana yorum yapmadın bide fatoşa hayat kavuniçi aşkolsun nnnnnnnnnnnnnnn:

canım benim...busecancım..yapmaz olur muyum...keşke heran herkesle ilgili bişeyler hissetsem,hep iyi hissetsem,bütün hissettiklerim de gerçekten olsa....
bugün burda olsan,denk gelse,sohpet muhabbet arasında ben döktürebildiğim kadar döktürsem senle ilgili bişeyler...dikkat edersen o gün cumaydı,son dakikalar sen yoktun sanırım o yoğun sohbette,karşılıklı pek yazışamadık sanırım....sen hiiiç merak etme,sana da var tabii yorumum..ve dediğim gibi,biraz önce bişeyler yazmıştım ya,burdaki herkesin ben bir yıl içinde ya bebeklerine kavuşacaklarını,ya da hamile kalacaklarını hissediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…