Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaşayack günler öyleymiş basiret öyle kapanırmış bende sözüm ona ele avuca gelmeyen bir tiptim benimde basiretim kapanmışşş ve halen daha kapalı açmanın bir yolunu bulmalıyız :)))

kızlar dr uml konuştum

duphaston verdi 24. gündeyim ya bebiş varsa korur dedi yada adet söktürür
yarın başlıyorum içmeye 9+10 gün sürcekmiş 19 u olcak gelmesi de 4-5 gün içinde gelir dedi
inş 28 . gün oluyım diyodum ama bayram gircekti o zamanda hayırlısı artık
göbekten atılan iğneler dedim araştırdım pahalı dr bey dedim ben normal hamıle kalamazmıyı belki bu ay gelişmedi yumurtalar hani klomen kullansakmı gene yada başka bi durum dedim sonuçta doğal oluşan ve çifter çifetr yumurtalarım var tamam dedi adet ol sen önce konuşuruz dedi inş hayırlısı olur kasımda bitti ama biz çalışmaları bırakmıyoruz belki süpriz olur dimi hayat bu belli olmaz sevgilim

ateşimde bu ateş gerçi umut vermiyo yükselmedi gitti

EKİM
16 ekim 1. Gün 36,5
17 ekim 2. Gün 36,3
18 ekim 3. Gün 36,3
19 ekim 4. Gün 36,3
20 ekim 5. Gün 36,3
21 ekim 6. Gün 36,3
22 ekim 7. Gün 36,3
23 ekim 8. Gün 36,3 çalışma
24 ekim 9. Gün 36,2 çalışma
25 ekim 10. Gün 36,0
26 ekim 11. Gün 36,0
27 ekim 12. Gün 36,3 12 mm sağda 12 mm solda yumoşş
28 ekim 13. Gün 36,0 çalışma
29 ekim 14. Gün 35,9 çalışma
30 ekim 15. Gün 35,8
31 ekim 16. Gün 36,0
1 kasım 17. Gün 36,3
2 kasım 18. Gün 36,3 çalışma
3 kasım 19. Gün 35,7
4 kasım 20. Gün 36,3çalışma
5 kasım 21. Gün 36,3
6 kasım 22. Gün 36,2çalışma
7 kasım 23. Gün 36,3
8 kasım 24. Gün 36,0

busecan35, cimcimes53+, fatosozel+, nhlkpr+, serpil02507 .....................
ben çalışırken dolmuş topik.yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

biz çalışmaları bırakmıyoruz belki süpriz olur dimi hayat bu belli olmaz sevgilim '''''''demişsin....ne güzel demişsin.......tüm kalbimle katılıyorum.

hayırlısı canım ateşe takılma fazla çok yanıltıyo biliyosun

biz çalışmaları bırakmıyoruz belki süpriz olur dimi hayat bu belli olmaz sevgilim '''''''demişsin....ne güzel demişsin.......tüm kalbimle katılıyorum.

ewt hayatkavuniçi şarkı var ya öyle belli olmaz sevgilim diye
belli olmaz hayatta herşey olabilir çalışmalara devam takdiri ilahi :93:

serpilll bulursan banada söyle

basiret miiiiii.... o kim.....ben de inanaıyordum bu basiret olayına....ama kızlar basiret değil gerçekten,seçim.hangi anlamda kullanıyordunuz bilmiyorum da,
hani,vallaha basiretim bağlandı bişey yapamıyodum muhabbetiyse eğer,basiret bağlanmasndan değil,iyi niyettten ve biraz da ileriyi görmemkten oluyo bence....basiretler çözülmek içinidr...haydi çözelim şu basiretleri......

ama nihal ateşim yükselmiyo

24.gündesin canım bir süre düşük gidip sonralarda yükseliyo biliyosun senınde çokkk yükselcin ateşin inşallah ve sabitlensin :)))))

ayyyyy canım sana zahmet benim basiret düğümlerini çözermisin ben beceremiyorum yardıma ihtiyacım var

ewt çözelim ben de zamanın gelmediğine inanıyorum :81:

EMRİN OLUR USTA....hep beraber çözücez......varsa düğümü olan...listeye yazın.....

Son düzenleme:

inş canımmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlarrr...ben çıkıyorum..hepinize en güzel akşamlar...sevgiyle ve aşkla kalın....

iyi akşamlar cnm bye :80:

kızlar ya tlf bir tarftan işler bir tarfatan zor yuazıyorummm

nihalll bulacağız balımm vallhii ben bıraktım yaşamı akışına nereye giderse gittiği yere kadar yolu var ne yapayım bak adım attıkça adımlar geri gidyor o zaman ben bırakıyorum adım atmayıı ne yaşayacaksak yaşayacğız

sen varya süpersin

evet canım oluruna bırakmak en iisii

EMRİN OLUR USTA....hep beraber çözücez......varsa düğümü olan...listeye yazın.....

liste başına beni yaz canım

cimcime dualar ne durumda ? ben 300 tane okudum 244 tane kaldı :))) fetih daha 1 tane ama onu perşembeye saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…