30 yaşındayım evliğimin 4.yılı haziran ayında bitti yaklaşık olarak üç buçuk yıldır korunmuyorum bir buçuk yıl önce 5 haftalık bir hamilelik geçirdim sanırım kimsayal bir gebelikti düştü kürtaj olmadan onun dışında eşimde ve bende herhangi bir sorun yok tahliller v.s hep normal çıktı bu kadar
peki aşılama yaptıracak kız varmıydı,ben mi karıştırıyorum acaba...herkeste var bi hareket yani....tutacak demişim,dönmiyim artık dediğimden, :13:....her ay %20 ihtimal işte,bunda olamazsa diğerinde....hele bi korunma bırakılsın,aşklı geceler yaşansın da,kritikleri yaparız di mi.....Venhar sen de oku bunu...aslında senin cevabın...cimcimeyle sohbetteyiz de,burda yazmış bulundum....di mi cimcime
haklısın canım ama yorgunum bu konuda artık olsun istiyorum çevremden herkezden sıkıldım sorulardan nefret eder oldum bayram sonrası dr ye gidicem artık ne gerekiyosa yapsınlar aşılama,tüp vs.ben de diyorum ki,herşey normalken hamile kalamak,korku haline gelmiş değil mi...tutar anacım tutar...ne güzel 30 yaşındasın daha...en güzel yaş....ne güzel hamile kalabiliyosun....sen bence,ilişkiyi,zevk için yap..at kafandan çocuk olayını...((tabii zor ama))...nasıl olsa olacak bir gün de....senin önünde kooossskocaaaaa günler var....
yavuzgüray yaptıracaktı canım bayrama denk geliyomuş bayramda da tatilmiş dr aralığa kalmış aşılaması yani :))))
haklısın canım ama yorgunum bu konuda artık olsun istiyorum çevremden herkezden sıkıldım sorulardan nefret eder oldum bayram sonrası dr ye gidicem artık ne gerekiyosa yapsınlar aşılama,tüp vs.
haklısın canım ama yorgunum bu konuda artık olsun istiyorum çevremden herkezden sıkıldım sorulardan nefret eder oldum bayram sonrası dr ye gidicem artık ne gerekiyosa yapsınlar aşılama,tüp vs.
hepimiz için hayırlısı canımahh o çevredekiler yokmu gerizekalı insanlar çok bildiklerini sanıyolar kalksın kendileri yapsın ben kaynanamın yanında bile konuyu açar gibi yaptıkları zaman isteyen kendi yapsın diyorum hiiiççç soramıyolar bile :)))
boşver be nihalim takma kafana vardır herşeyde bir hayır vakti zamanı gelince muhakkak olacaktır canım benim tabiki dr a git bak bakalım ne diyecek herşeyin hayırlısı :)))
sizde bi sorun yoksa da zaten ilk aşılamada tutar...için rahat olsun...
inşallah canım allahım utandırmasın herkeze nasip etsin en kısa zamandasizde bi sorun yoksa da zaten ilk aşılamada tutar...için rahat olsun...
hepimiz için hayırlısı canım
:))) geçen gün k.validem diyoki eşime seni rüyamda gördüm (bence yalan ) nihal hamile diyosun bana oda şaşırıyomuş nasıl oldu demiş eşime oda tüp bebek demiş haber vermediniz bana en azından dua ederdim oğlum demişşş rüya bu hemen sonrasında bana döndü yakınlarda dr ye gittinizmi siz yoo dedim bende artık bir gidin hiççç cevap vermedimmmmm ama çok sinir oldum sanki ona sorucam ne zaman gideceğimi eşimin ağzını arıyo aklınca uyanık ya amannnnnnn çok sinir bozucu yani yazarken bile sinirlendim
mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum biz bide aynı sitede oturuyoruz yan yana bloklaretrafa takılma,kayınvalideye hiiiiiiçççççççççççç takılma....boşa sinir bozmaktan başka bişey değil..etkilenme onun negatif enerjisinden....uzak dur.
mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum biz bide aynı sitede oturuyoruz yan yana bloklar(( mutfak balkonları birbinr bakıyo (((
yok ben genelde kapatırım tülleri perdeleri :))) sonradayaparsın sen de camdan......
yok ben genelde kapatırım tülleri perdeleri :))) sonrada
mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum biz bide aynı sitede oturuyoruz yan yana bloklar(( mutfak balkonları birbinr bakıyo (((
hepimiz için hayırlısı canım
:))) geçen gün k.validem diyoki eşime seni rüyamda gördüm (bence yalan ) nihal hamile diyosun bana oda şaşırıyomuş nasıl oldu demiş eşime oda tüp bebek demiş haber vermediniz bana en azından dua ederdim oğlum demişşş rüya bu hemen sonrasında bana döndü yakınlarda dr ye gittinizmi siz yoo dedim bende artık bir gidin hiççç cevap vermedimmmmm ama çok sinir oldum sanki ona sorucam ne zaman gideceğimi eşimin ağzını arıyo aklınca uyanık ya amannnnnnn çok sinir bozucu yani yazarken bile sinirlendim
ahh o çevredekiler yokmu gerizekalı insanlar çok bildiklerini sanıyolar kalksın kendileri yapsın ben kaynanamın yanında bile konuyu açar gibi yaptıkları zaman isteyen kendi yapsın diyorum hiiiççç soramıyolar bile :)))
boşver be nihalim takma kafana vardır herşeyde bir hayır vakti zamanı gelince muhakkak olacaktır canım benim tabiki dr a git bak bakalım ne diyecek herşeyin hayırlısı :)))
iyiyim canım..benn de deli dana gibiydim işten....bi de yasak ya bizde....kaçamak yapıyorum işte..iyi olduğuna sevindim....
valla işin açıkçası bende detaylı bilmiyorum canım :)))))))) öle arkadaş listemde ol istedim :)))))
kızlar hepiniz çok şekersiniz yaaa..yok tabii ki kahin değilim,falcı da değilim,gelecekten haber veremiyorum...sadece bazen bşeyler hissediyorum,hepimizde olan bişey aslında,ama ben üstünde durup bu konularla ilgilendiğim için,daha kolay oluyor benim için...bi nevi kişilerle telepati gibi bişey...yani,esprisini de yapmışsınız zaten....:90:....abartılı,net şeyler değil...belki de tamamen içimden geçen şeyler,istediklerim...yoğunlaşıyorum işte,yoksa,allahtan başka kim bilebilir ki,neyin ne zaman olacağını...bir de ben ilk evliliğimde ve ayrıldığım dönemlerde,sonrasında; ikinci evliliğimi yaparken gerçekten çok zor günler geçirdim,çok katlanılası şeyler değildi...ama hep hislerime kalbime ve beynime güvenip,kimsenin asla olmaz dediği,önümüzde durduğu,bişeyi yapıp,kendime allah şükür çok güzel yeni bir yuva kurdum....
yani uzun lafın kısası,anlık hisler benimki...sadece herşeye rağmen,herkese rağmen,aşık olduğum adamla beraber olup,çok mutlu olacağıma inandım....
venharcım,aşılama tutacak mı tutmayacak mı inan o kadar çok bilmek isterim ki,yapabileceğim tek şey sana enerji göndermek olabilir...hissedemem demiyorum,hissedebilirim de belki....hissettiğim an haberin olur canım....
yok kımse
hayat kavuniçide bize odaklanamadı
ay nihal çok hoşsun ay bide aynı sitede inanmıyorummm
sen bunu göster:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?