Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben de diyorum ki,herşey normalken hamile kalamak,korku haline gelmiş değil mi...tutar anacım tutar...ne güzel 30 yaşındasın daha...en güzel yaş....ne güzel hamile kalabiliyosun....sen bence,ilişkiyi,zevk için yap..at kafandan çocuk olayını...((tabii zor ama))...nasıl olsa olacak bir gün de....senin önünde kooossskocaaaaa günler var....

yavuzgüray yaptıracaktı canım bayrama denk geliyomuş bayramda da tatilmiş dr aralığa kalmış aşılaması yani :))))

haklısın canım ama yorgunum bu konuda artık olsun istiyorum çevremden herkezden sıkıldım sorulardan nefret eder oldum bayram sonrası dr ye gidicem artık ne gerekiyosa yapsınlar aşılama,tüp vs.

haklısın canım ama yorgunum bu konuda artık olsun istiyorum çevremden herkezden sıkıldım sorulardan nefret eder oldum bayram sonrası dr ye gidicem artık ne gerekiyosa yapsınlar aşılama,tüp vs.

ahh o çevredekiler yokmu gerizekalı insanlar çok bildiklerini sanıyolar kalksın kendileri yapsın ben kaynanamın yanında bile konuyu açar gibi yaptıkları zaman isteyen kendi yapsın diyorum hiiiççç soramıyolar bile :)))

boşver be nihalim takma kafana vardır herşeyde bir hayır vakti zamanı gelince muhakkak olacaktır canım benim tabiki dr a git bak bakalım ne diyecek herşeyin hayırlısı :)))

sen de haklısın....bu herkes olayı adamı canından bezdiriyo....tanımadığımız herkes hayatımızdaki herşey oluveriyor biranda....hayatımızdaki herşeyi herkes yüzünden erteliyor ya da sindire sindire yaşayamıyoruz....takılma herkese denmiyor tabii....huzurlu yolu sen bilirsin en iyi....hayırlısı olsun canım...

hepimiz için hayırlısı canım

:))) geçen gün k.validem diyoki eşime seni rüyamda gördüm (bence yalan ) nihal hamile diyosun bana oda şaşırıyomuş nasıl oldu demiş eşime oda tüp bebek demiş haber vermediniz bana en azından dua ederdim oğlum demişşş rüya bu hemen sonrasında bana döndü yakınlarda dr ye gittinizmi siz yoo dedim bende artık bir gidin hiççç cevap vermedimmmmm ama çok sinir oldum sanki ona sorucam ne zaman gideceğimi eşimin ağzını arıyo aklınca uyanık ya amannnnnnn çok sinir bozucu yani yazarken bile sinirlendim

etrafa takılma,kayınvalideye hiiiiiiçççççççççççç takılma....boşa sinir bozmaktan başka bişey değil..etkilenme onun negatif enerjisinden....uzak dur.

etrafa takılma,kayınvalideye hiiiiiiçççççççççççç takılma....boşa sinir bozmaktan başka bişey değil..etkilenme onun negatif enerjisinden....uzak dur.
mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum biz bide aynı sitede oturuyoruz yan yana bloklar (( mutfak balkonları birbinr bakıyo (((

mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum biz bide aynı sitede oturuyoruz yan yana bloklar (( mutfak balkonları birbinr bakıyo (((

yazık sanaaaaaaaaa canım benim. taşın ordan kendi evin değilse

hiiiiiiiiiiiç sinirlenme bırak o sinirde kendi kendini yesin

aferin kız sana

allahtan hayırlısı neyse o olsun canım

iyiyim canım..benn de deli dana gibiydim işten....bi de yasak ya bizde....kaçamak yapıyorum işte..iyi olduğuna sevindim....

desene biz msn konusunda şanslıyız :emir_bebek:

valla işin açıkçası bende detaylı bilmiyorum canım :)))))))) öle arkadaş listemde ol istedim :)))))

resim filan koyduğunda albümüne arkadaşsan görebiliyorsun

haklısın canım buradaki kızlar hepimiz uzun zamandır bekliyoruz bebişleri allaha şükür bebişlerine hamilelik olarak kavuşanlar oldu allah sağlıkla doğurmalarınıda nasip etsin. artık hepimizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var. seni sürekli sorgulama sebebimiz de bu.

yok kımse
hayat kavuniçide bize odaklanamadı

ben burdayım

ay nihal çok hoşsun ay bide aynı sitede inanmıyorummm
sen bunu göster :92:

aynı site (( evet ya bu gün ne düşündüm biliyomusun hayatında yaptığın en büyük hata ne diye :))) cevabım net tabiki bırak aynı siteyi aynı semtte bile oturmazdım ama o zamanlar basiretim bağlanmış :))))

serpill hoşgeldin neber canım

fatoşcum kendi evim değil ilk evlendiğimizde malum borçlar vardı diye 6 ay kadar kirami ödedi k.peder o yüzden bu gun yarın diye kaldı öyle ama allahım bir ev nasip eder inşallah kendi evime geçerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…