herkez susmuş ben söleyim bariii kızlar ahsende yok bu gün ?
evet mısrada yok yoklama yapalım bundan sonra :82:canım bende göremedim niye girmediki beklemde girmmeiş
bana kalırsa tutacak....ama allah en hayırlı zamanda verir müjdeyi sana...
naçizane benim hissiyatım ve dileğim tutmasından yana.....canım benim,ne kadar istiyorsun biliyorum...allah bu kadar çok isteyen kulunun isteğini geri çevirir mi....inşallah hiçbirimizin elini boş bırakmaz....ben de sana sorayım,bu ay bende hamilelik var mı yok mu....reglime 12 gün var.....
peki aşılama yaptıracak kız varmıydı,ben mi karıştırıyorum acaba...herkeste var bi hareket yani....tutacak demişim,dönmiyim artık dediğimden, :13:....her ay %20 ihtimal işte,bunda olamazsa diğerinde....hele bi korunma bırakılsın,aşklı geceler yaşansın da,kritikleri yaparız di mi.....Venhar sen de oku bunu...aslında senin cevabın...cimcimeyle sohbetteyiz de,burda yazmış bulundum....di mi cimcime
hepimiz için hayırlısı canım
:))) geçen gün k.validem diyoki eşime seni rüyamda gördüm (bence yalan ) nihal hamile diyosun bana oda şaşırıyomuş nasıl oldu demiş eşime oda tüp bebek demiş haber vermediniz bana en azından dua ederdim oğlum demişşş rüya bu hemen sonrasında bana döndü yakınlarda dr ye gittinizmi siz yoo dedim bende artık bir gidin hiççç cevap vermedimmmmm ama çok sinir oldum sanki ona sorucam ne zaman gideceğimi eşimin ağzını arıyo aklınca uyanık ya amannnnnnn çok sinir bozucu yani yazarken bile sinirlendim
mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum biz bide aynı sitede oturuyoruz yan yana bloklar(( mutfak balkonları birbinr bakıyo (((
evet mısrada yok yoklama yapalım bundan sonra :82:
valla benim öyle kuvvetli değil 6.hissim.ama hakkın da hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun deyim cnm
okudum cnm saolmerak işte acaba hemen ilk denemede olcak dedim di
kız ben de aynı sitedeyim k.validemle.ahhh cnmm seni ben anlarım anca ben.gel sen bana gel kollarımakız hani site sizin site nerde bi de bakayım bana.aynı sitede çıkarmışız birde
valla benim öyle kuvvetli değil 6.hissim.ama hakkın da hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun deyim cnm
okudum cnm saolmerak işte acaba hemen ilk denemede olcak dedim di
kız ben de aynı sitedeyim k.validemle.ahhh cnmm seni ben anlarım anca ben.gel sen bana gel kollarımakız hani site sizin site nerde bi de bakayım bana.aynı sitede çıkarmışız birde
mısrayla msn kısacık öğlen görüştük aşırı yoğundu canım
şekerleblebi kısacık girdii
tualina sabah burdaydı canım
tualina girdimi?
vallhii ben bugün eşime deidmkii ben ne senin sülaleni ne başkasının süllalesini takarım insan olna sonuna kadar gönül kapım açık başımın üstünde yerleri var ama sakın biri beni üzmeye ve zarra vermeye kalakmasın buna asla izn vermem benim yaşamımda benden kıymetli kimse yok dedim
wenharcımmmm canımmmm kader arkadaşım benimmm sitesindeyim levent
vallhii ben bugün eşime deidmkii ben ne senin sülaleni ne başkasının süllalesini takarım insan olna sonuna kadar gönül kapım açık başımın üstünde yerleri var ama sakın biri beni üzmeye ve zarra vermeye kalakmasın buna asla izn vermem benim yaşamımda benden kıymetli kimse yok dedim
hemen sileyim adresini yakalanmayalım sende sil canım :)=====magazincilerin arasın da oturuyosun demek.kız onlar sitede ki magazinsel olayları da araştırıyosa yandın valla.nihal hanım kaynanası ile gecen gece şiddetli bir kavga etti flash flash flashneyse kızlar ben kaçıyorum ufaktan çünki yemek yapcam daha.iyi akşamlar hepinize
heyyytttt yürü be serpil kim tutar seniiyi demişsin ama
hamilemiyim acaba yaa adetim 4 gün geçti test yapsam çıkarmı
selam kızlar beni duyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?