Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne be sorum sadece heral de kahin olmadını biliyorum

kızlar hepiniz çok şekersiniz yaaa..yok tabii ki kahin değilim,falcı da değilim,gelecekten haber veremiyorum...sadece bazen bşeyler hissediyorum,hepimizde olan bişey aslında,ama ben üstünde durup bu konularla ilgilendiğim için,daha kolay oluyor benim için...bi nevi kişilerle telepati gibi bişey...yani,esprisini de yapmışsınız zaten....:90:....abartılı,net şeyler değil...belki de tamamen içimden geçen şeyler,istediklerim...yoğunlaşıyorum işte,yoksa,allahtan başka kim bilebilir ki,neyin ne zaman olacağını...bir de ben ilk evliliğimde ve ayrıldığım dönemlerde,sonrasında; ikinci evliliğimi yaparken gerçekten çok zor günler geçirdim,çok katlanılası şeyler değildi...ama hep hislerime kalbime ve beynime güvenip,kimsenin asla olmaz dediği,önümüzde durduğu,bişeyi yapıp,kendime allah şükür çok güzel yeni bir yuva kurdum....
yani uzun lafın kısası,anlık hisler benimki...sadece herşeye rağmen,herkese rağmen,aşık olduğum adamla beraber olup,çok mutlu olacağıma inandım....
venharcım,aşılama tutacak mı tutmayacak mı inan o kadar çok bilmek isterim ki,yapabileceğim tek şey sana enerji göndermek olabilir...hissedemem demiyorum,hissedebilirim de belki....hissettiğim an haberin olur canım....

hayatkavuniçi bişi sorcam acaba ilk deneme de tutacakmı bizimçok merak ediyorum bunu.aralık ta denemeye başlıcaz biz de

bana kalırsa tutacak....ama allah en hayırlı zamanda verir müjdeyi sana...
naçizane benim hissiyatım ve dileğim tutmasından yana.....canım benim,ne kadar istiyorsun biliyorum...allah bu kadar çok isteyen kulunun isteğini geri çevirir mi....inşallah hiçbirimizin elini boş bırakmaz....ben de sana sorayım,bu ay bende hamilelik var mı yok mu....reglime 12 gün var.....

aynen öle canım rabbim bilir herşeyin iyisini biz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz senin güçlerin daha kuvvetli moral bulmaya çalışıyoruz çok saolasın valla :)))

buarada venhar aşılama yapmayacak canım o önümüzdeki ay korunmayı bırakacak ilk bebek denemelerini yapacak normal yoldan yani :)))

peki aşılama yaptıracak kız varmıydı,ben mi karıştırıyorum acaba...herkeste var bi hareket yani....tutacak demişim,dönmiyim artık dediğimden, :13:....her ay %20 ihtimal işte,bunda olamazsa diğerinde....hele bi korunma bırakılsın,aşklı geceler yaşansın da,kritikleri yaparız di mi.....Venhar sen de oku bunu...aslında senin cevabın...cimcimeyle sohbetteyiz de,burda yazmış bulundum....di mi cimcime

kızlar 27.gündeyim bu gün ara ara ıslaklık hissediyorum :) yumurta oldu mu olmadımı analadım valla çalışmalara devam bu arada:))) sanırım stresli bir bayram geçecek sizde yoksunuz bayram tatili :))

kızlar 27.gündeyim bu gün ara ara ıslaklık hissediyorum :) yumurta oldu mu olmadımı analadım valla çalışmalara devam bu arada:))) sanırım stresli bir bayram geçecek sizde yoksunuz bayram tatili :))

ben de yokum bayramda...bayram bitimi benim de belli olacak.bu gün yarın da garamti olsun diye,son çalışmaları yaparım....20 sinde regl günüm...ay tutar inşallah tutar nihalcim....

ben de yokum bayramda...bayram bitimi benim de belli olacak.bu gün yarın da garamti olsun diye,son çalışmaları yaparım....20 sinde regl günüm...ay tutar inşallah tutar nihalcim....
inşallah canım bayram sonrası müjdeli haberlerle geliriz çalışmaları bırakma dediğin gibi garanti olsun

senin tadavi falan var mıydı,senin hikayen nasıldı,hatırlayamadım....:26:
30 yaşındayım evliğimin 4.yılı haziran ayında bitti yaklaşık olarak üç buçuk yıldır korunmuyorum bir buçuk yıl önce 5 haftalık bir hamilelik geçirdim sanırım kimsayal bir gebelikti düştü kürtaj olmadan onun dışında eşimde ve bende herhangi bir sorun yok tahliller v.s hep normal çıktı bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…