Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar günaydın bugün baya hızlı gördüm sizi kk ya girilmiş yazılar yazılmış ohhh :))))))))))))

sanada günaydın sen bugün geç kaldın uykucu

hep sen mi erkenden günaydın diyceksin bi kerede biz :92::90:

canııım minnoş iyi teyzesi maşallah bir sorun yok..annesi iyi değil çok ama çok yorgun bayramdada dinlenemiyecek memlekete gidiyoruz, hayırlısı olsun bakalım sen nasılsın kuzum...

doktor amca izin verdimi anneye yolculuk için. daha seyahat için erken değilmi tualinacım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr inşallah bugün yoğun olmazda işler sizin aranızda olabilirim aklım hep sizde kalıyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sanada günaydın sen bugün geç kaldın uykucu

doktor amca izin verdimi anneye yolculuk için. daha seyahat için erken değilmi tualinacım

verdi canım verdi :)) 1,5 ay öncede ankaraya gitmiştik dr amacamıza onada sorduk asla sıkıntı yok yolculuk konusunda dedi, arabamızla yavaş yavaş gidiyoruz canım...5 aylık olduk neredeyse teyzesi 3 aydan sonra sıkıntı olmuyor...

ayşecimmm özlettin kendini :)) canım her şeyde bir hayır vardır sen umudunu yitirme allahım en kısa sürede nasip eder inşallah

günaydın arkadaşlar

günaydın canım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydııııııııııııııııııııın

aaaaaa iyi o zaman. minnoşumuza dikkat et o senin için olduğu kadar bizim içinde önemli

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr inşallah bugün yoğun olmazda işler sizin aranızda olabilirim aklım hep sizde kalıyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydıııııııııııııııın canım nasılsın

mısraaaaaaaaaaaa nerelerdesin kuzum sen neden gelmiyorsun. urasımız nasıl

canım benim hiç moralini bozma tatlım yani o bahsettiğin hastalık o kadar cidiid değil çok sakin ol ve tedavini yaptır sen o dr dediğine kulak asma canım önce beyin olarak istyeceksin tedavine başlayacaksın ilaçlarını kullanacaksın dileyen rabbim verir canım tabbiki çok cici bir anne olacaksın bu hakkı senden kimse alamaz sadce rabbim istrese olur onun için sakın sorun etme balım olacak ben inanaıyorum sende inan ve çok cici bir anne olacaksın bebeğim ve ara ara gir yazışalım tamammaı kuzu burada birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz

tatalinin keyfini çıkartın bebbeşimizle

yaaa kızlar zeytin nerde girmmeiş inşallhh bir sorun yoktur

fatooooooooooooooooooooooo busecannnnnnnnnnnnnnn niahlll ne haber kzılar sabahtan beri belediyedeydim öğlen yine belediyede olucamm

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılnız

iyiyin tatlım sen nasılsın

fatooooooooooooooooooooooo busecannnnnnnnnnnnnnn niahlll ne haber kzılar sabahtan beri belediyedeydim öğlen yine belediyede olucamm

işin gücün rast gelsin canım

tatalinin keyfini çıkartın bebbeşimizle

yaaa kızlar zeytin nerde girmmeiş inşallhh bir sorun yoktur

hakkaten zeytin yok bir kaç gündür

serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici kızlqar ne haber

ahsenn nerlerdeydin anacımmmm

hayatkavuniçi sabhatan beri yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…