kızlar günaydın bugün baya hızlı gördüm sizi kk ya girilmiş yazılar yazılmış ohhh :))))))))))))
hep sen mi erkenden günaydın diyceksin bi kerede biz :92::90:
canııım minnoş iyi teyzesi maşallah bir sorun yok..annesi iyi değil çok ama çok yorgun bayramdada dinlenemiyecek memlekete gidiyoruz, hayırlısı olsun bakalım sen nasılsın kuzum...
sanada günaydın sen bugüngeç kaldın uykucu
doktor amca izin verdimi anneye yolculuk için. daha seyahat için erken değilmi tualinacım
canım senlen konuşmuk istedim bugünlerde konuşmaya okadar ihtiyacım varda inanın şu an o kadar kötüyümki allahım ne kadar zor bu sıpaları beklemik serpil ablam sen durumdasın çoktandır girmiyodummm
bana bugün doktorum hipotiroit hastalırı zor hamile kalır binde bir olur oda şansı insanlar dedi ne yani şimdi ben anne olamıycammmı offf bu güzel duyguyu ben değilde eşime bari yaşatabilsem ufff
allahım inşallah o şanslı isanların arasına bende girerim yaaa
senide üzdürmüyüm canım allaım herkeslere muradını versin canlarım allaha emant olunnnhepiniz böyle olunnnn inşalllahhhh ben sanırım böyle olmak yani o duygudan mahrum kalıcammmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar
günaydın şeker :80:
günaydın arkadaşlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
verdi canım verdi :)) 1,5 ay öncede ankaraya gitmiştik dr amacamıza onada sorduk asla sıkıntı yok yolculuk konusunda dedi, arabamızla yavaş yavaş gidiyoruz canım...5 aylık olduk neredeyse teyzesi 3 aydan sonra sıkıntı olmuyor...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr inşallah bugün yoğun olmazda işler sizin aranızda olabilirim aklım hep sizde kalıyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canım nasılsın
günaydın busemmm naber
günaydın canım
günaydııııııııııııııııııııın
aaaaaa iyi o zaman. minnoşumuza dikkat et o senin için olduğu kadar bizim içinde önemli
günaydıııııııııııııııın canım nasılsın
İYİYİM CANIM NASIL OLSUN SAHA ÇALIŞMALARIMDAYIM ARALIK AYINA KADAR ARALIKSIZ ÇALIŞMA HALİNDE OLACAĞIZ YANİ KASIMDA AŞK BİR BAŞKA
canım senlen konuşmuk istedim bugünlerde konuşmaya okadar ihtiyacım varda inanın şu an o kadar kötüyümki allahım ne kadar zor bu sıpaları beklemik serpil ablam sen durumdasın çoktandır girmiyodummm
bana bugün doktorum hipotiroit hastalırı zor hamile kalır binde bir olur oda şansı insanlar dedi ne yani şimdi ben anne olamıycammmı offf bu güzel duyguyu ben değilde eşime bari yaşatabilsem ufff
senide üzdürmüyüm canım allaım herkeslere muradını versin canlarım allaha emant olunnnhepiniz böyle olunnnn inşalllahhhh ben sanırım böyle olmak yani o duygudan mahrum kalıcammmm
Günaydınnnn arkadaşlar.
Uras Paşa iii olmalı ki tekmeleyip duruyor:))
Sizler nasılsınız?
verdi canım verdi :)) 1,5 ay öncede ankaraya gitmiştik dr amacamıza onada sorduk asla sıkıntı yok yolculuk konusunda dedi, arabamızla yavaş yavaş gidiyoruz canım...5 aylık olduk neredeyse teyzesi 3 aydan sonra sıkıntı olmuyor...
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılnız
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılnız
fatooooooooooooooooooooooo busecannnnnnnnnnnnnnn niahlll ne haber kzılar sabahtan beri belediyedeydim öğlen yine belediyede olucamm
tatalinin keyfini çıkartın bebbeşimizle
yaaa kızlar zeytin nerde girmmeiş inşallhh bir sorun yoktur
günaydın canım
İYİYİM CANIM NASIL OLSUN SAHA ÇALIŞMALARIMDAYIM ARALIK AYINA KADAR ARALIKSIZ ÇALIŞMA HALİNDE OLACAĞIZ YANİ KASIMDA AŞK BİR BAŞKA
hadi kolay gelsin sana :92:
Günaydınnnn arkadaşlar.
Uras Paşa iii olmalı ki tekmeleyip duruyor:))
Sizler nasılsınız?
bizlerde iyiyiz seni ve urası özlüyoruz
xaysex üzülme tatlım başka bir doktora daha görün hemen onun söylemesine bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?