Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil evet kendimzden daha değerli bişey daha yok.kimsye hakettiğindan daha fazla değer vermemk lazım...kendimize ne kadar iyi davranırsak,o kadar sağlıklı oluyoruz...kendimize iyi davranmak da,ciddiye alınmaya değmeyecek insanları ciddiye almamakla oluyor....eşinle konuşman süpermiş.

venharcım daha önceki sayfalarda sormuşsun 6.his mi diye,6 his diyelim....ilk 5 his ne işe yarıyorsa artık....benimle ilgili dileğin için de teşekkür ederim..

serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici kızlqar ne haber

ahsenn nerlerdeydin anacımmmm

hayatkavuniçi sabhatan beri yoktun
slm canım buralardayım dün çok yoğundum giremedim resmen pestilim çıktı.bugünde doktordaydım hastahanede kontrole gittim.sen nasılsın serpilim.
ahseeeeeeeeeeen nerelerdesin kız sen merak ettim seni

hayatkavuniçi merhaba nasılsın hemşo

buralardayım canım da bu ara pek tadım yok halsizim yorgunum ve mutsuzum...sen nasılsın hayatım.

ahsen ya al bendende o kadar dün bende şaftım kaydı resmen eve giitim nasıl uyumuşum haberim yok birde içim donuyor benim ya.(((

hayatkavuniçi geçmişe daldın demekkii oralardan buralar anack gelebildin nasıslın adet günün ne zaman cnmm

serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici kızlqar ne haber

ahsenn nerlerdeydin anacımmmm

hayatkavuniçi sabhatan beri yoktun

ahseeeeeeeeeeen nerelerdesin kız sen merak ettim seni

hayatkavuniçi merhaba nasılsın hemşo

kızlarrr hoşgeldiniz :)))))))))

kızlar geldim geldim...
çocuk hastaydı biraz.doktor faln..neyseki önemli bişey yok...okula göndermedim,ben de işe gitmedim..ama işten de rahat vermiyorlar telefon telefon..neyse,okudum geçmiş sayfaları...iyisiniz hepiniz....

kızlar ben gizem79 u çok özledim (( kalbim onunla nedense burnumda tütüyor ve masalımmmmmmmmmmm ahhh maslımm sana everneden sevgiler gönderiyorummm :)))) birazdan çıkıcamm akşama gelirim kızlar bu ara hiç duada okuyamdım yarın okuyayım tefricelerimi ve fetihi yasinide bıraktım 52 tane okudum

canım ufaklığın inşallhh kötü bir sorunu yoktur çok ama çok geçmiş olsun senin gibi pozitif bir annesi var kısa zamanda o hastalığını atlatacakk

canım ilginç oluyor geçmişi okumak..25 ekimde olmuştu..24 günde bir oluyor...geriye gidince 18 kasımda olmam lazım ya da 25 kasıma kadar işte........senin nasıl durumlar..iş yorgunluğunun haricinde..moralin falan iyi mi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…