serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici kızlqar ne haber
ahsenn nerlerdeydin anacımmmm
hayatkavuniçi sabhatan beri yoktun
sen belediyeye gitmedinmi serpilcim
bunuda kim isterse ona gelsin :roflol: :roflol: :roflol:
vallhii ben bugün eşime deidmkii ben ne senin sülaleni ne başkasının süllalesini takarım insan olna sonuna kadar gönül kapım açık başımın üstünde yerleri var ama sakın biri beni üzmeye ve zarra vermeye kalakmasın buna asla izn vermem benim yaşamımda benden kıymetli kimse yok dedim
valla benim öyle kuvvetli değil 6.hissim.ama hakkın da hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun deyim cnm
okudum cnm saolmerak işte acaba hemen ilk denemede olcak dedim di
kız ben de aynı sitedeyim k.validemle.ahhh cnmm seni ben anlarım anca ben.gel sen bana gel kollarımakız hani site sizin site nerde bi de bakayım bana.aynı sitede çıkarmışız birde
slm canım buralardayım dün çok yoğundum giremedim resmen pestilim çıktı.bugünde doktordaydım hastahanede kontrole gittim.sen nasılsın serpilim.serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici kızlqar ne haber
ahseeeeeeeeeeen nerelerdesin kız sen merak ettim seni
hayatkavuniçi merhaba nasılsın hemşo
serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici kızlqar ne haber
ahseeeeeeeeeeen nerelerdesin kız sen merak ettim seni
hayatkavuniçi merhaba nasılsın hemşo
kızlarrr hoşgeldiniz :)))))))))
kızlar geldim geldim...
çocuk hastaydı biraz.doktor faln..neyseki önemli bişey yok...okula göndermedim,ben de işe gitmedim..ama işten de rahat vermiyorlar telefon telefon..neyse,okudum geçmiş sayfaları...iyisiniz hepiniz....
canım ilginç oluyor geçmişi okumak..25 ekimde olmuştu..24 günde bir oluyor...geriye gidince 18 kasımda olmam lazım ya da 25 kasıma kadar işte........senin nasıl durumlar..iş yorgunluğunun haricinde..moralin falan iyi mi....ahsen ya al bendende o kadar dün bende şaftım kaydı resmen eve giitim nasıl uyumuşum haberim yok birde içim donuyor benim ya.(((
hayatkavuniçi geçmişe daldın demekkii oralardan buralar anack gelebildin nasıslın adet günün ne zaman cnmm
kızlar geldim geldim...
çocuk hastaydı biraz.doktor faln..neyseki önemli bişey yok...okula göndermedim,ben de işe gitmedim..ama işten de rahat vermiyorlar telefon telefon..neyse,okudum geçmiş sayfaları...iyisiniz hepiniz....
ayy canım geçmiş olsun bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?