Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu ne yoğunluk yaaaaaa (( bayram gelsin tatil olsun çok yoruldummm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar kaçtım ben öpüldünüz

kolay gelsin sana canım

çok geçmiş olsun. bu havalarda bütün çocuklar hasta

hayırdır ahsenim ne oldu sana neden mutsuzsun. doğum yaklaşıyor diyemi acaba

sağolasın..iyiyim ben de işte...evde olunca,fırsattan istifade temizlik falan yaptım...iyi oldu...sen de iyi görüünüyosun..ne renk giydin bugün...renkli mi siyah beyaz mı

valla canım pembe giydim alttan siyah pantolon :))))

bende akşamları yapıyorum temizlik valla bu akşam kocamla beraber koltuk yıkayacaz :)))))))

Erenlerden biri öğrencilerine şöyle dedi:

Yalan söylemeyin.

Emanete hiyanet etmeyin.

Öfkenizi yenin.

Üstünlük taslamayın.

İyiliklere teşekkür edin.

Söz taşımayın.

Dedikodu yapmayın.

İkiyüzlü olmayın.

İnsanlara küsmeyin.

İftira etmeyin.

Anne ve babaya saygı gösterin.

Hizmet edin.

Misafirperver olun.

Hiçbir zaman kibirlenmeyin…

Eğer bu saydıklarımı yapabilirseniz, örnek insan olursunuz ve huzura erersiniz.

İnsanlar sizi örnek alır. Görevinizi de yapmış olursunuz.

herkes burdaymış.sabah kahvaltıdaydım komşum da.az önce geldim.5-10 dk takılıp çıkmam lazım.sporumu yapcam kayınvalideme uğruycam.evi ölece bırakıp çıkmıştım sabah ta zaten evi de toprlarım.öle yani.

sağolasın..iyiyim ben de işte...evde olunca,fırsattan istifade temizlik falan yaptım...iyi oldu...sen de iyi görüünüyosun..ne renk giydin bugün...renkli mi siyah beyaz mı

ben bu gün ne giydim yazayım beyaz atlet badi açık giri hırka bitaz koyu gri atkı var boynumda siyah diz üstü şort siyah koton çorap uzun siyah çizme :))))

nhlkpr+, yavuzguray0757
kızlar sizden ne haber...çalışmalar nasıl gidiyo....

28.gündeyim çalışmaları bıtırdım beklemedeyim :))))))))

desene artist gibi olmuşsun..maaşallah...beyaz,bana dokunmayın,huzurluyum,sessizlik günü yani....

ay ne güzel sen 28.günündesin.az kalmış,beklemenin bitmesine....ben daha 16.günümdeyim...daha çoook var....eee.28.günündeysen az kalmış sonuca değil mi?

evet nihalcimm inş kırmızılar gelmez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…