bu ne yoğunluk yaaaaaa(( bayram gelsin tatil olsun çok yoruldummm
kızlar kaçtım ben öpüldünüz
kızlar geldim geldim...
çocuk hastaydı biraz.doktor faln..neyseki önemli bişey yok...okula göndermedim,ben de işe gitmedim..ama işten de rahat vermiyorlar telefon telefon..neyse,okudum geçmiş sayfaları...iyisiniz hepiniz....
slm canım buralardayım dün çok yoğundum giremedim resmen pestilim çıktı.bugünde doktordaydım hastahanede kontrole gittim.sen nasılsın serpilim.
buralardayım canım da bu ara pek tadım yok halsizim yorgunum ve mutsuzum...sen nasılsın hayatım.
fatosozel,hemşo hoşgelmişsin.....nasılsın....
sağolasın..iyiyim ben de işte...evde olunca,fırsattan istifade temizlik falan yaptım...iyi oldu...sen de iyi görüünüyosun..ne renk giydin bugün...renkli mi siyah beyaz mı
iyiyim..evde vakit geçiriyorum işte...bi taraftan da çalışıyorum...BAYRAMI BEKLİYORUUUUUMMMMMhoşbulduk hemşo iyiyim allaha şükür sen nasılsın.
iyiyim..evde vakit geçiriyorum işte...bi taraftan da çalışıyorum...BAYRAMI BEKLİYORUUUUUMMMMM
aaaa...ben de bugün pembe giymiştim..pembe,ince bi kazak...sakin bi ruh hali yaniii..heheheh...valla canım pembe giydim alttan siyah pantolon :))))
bende akşamları yapıyorum temizlik valla bu akşam kocamla beraber koltuk yıkayacaz :)))))))
sen hangi meslek dalındasın canım
aaaa...ben de bugün pembe giymiştim..pembe,ince bi kazak...sakin bi ruh hali yaniii..heheheh...
kocanla birlikte yıkama,bırak kocan yıkasın
nhlkpr+, yavuzguray0757
kızlar sizden ne haber...çalışmalar nasıl gidiyo....
o yıkar zaten kıyamaz bana ben suyu falan değişirim :)))))))
iyi işte ne olsun işte çalış evde çalış hep çalış gece çalış offff yoruldum yaaaa bayram gelsede 9 gün şöyle hep yatarak çalışsam
aman allah bozmasın
sağolasın..iyiyim ben de işte...evde olunca,fırsattan istifade temizlik falan yaptım...iyi oldu...sen de iyi görüünüyosun..ne renk giydin bugün...renkli mi siyah beyaz mı
nhlkpr+, yavuzguray0757
kızlar sizden ne haber...çalışmalar nasıl gidiyo....
aman allah bozmasın
desene artist gibi olmuşsun..maaşallah...beyaz,bana dokunmayın,huzurluyum,sessizlik günü yani....ben bu gün ne giydim yazayım beyaz atlet badi açık giri hırka bitaz koyu gri atkı var boynumda siyah diz üstü şort siyah koton çorap uzun siyah çizme :))))
28.gündeyim çalışmaları bıtırdım beklemedeyim :))))))))
desene artist gibi olmuşsun..maaşallah...beyaz,bana dokunmayın,huzurluyum,sessizlik günü yani....
ay ne güzel sen 28.günündesin.az kalmış,beklemenin bitmesine....ben daha 16.günümdeyim...daha çoook var....eee.28.günündeysen az kalmış sonuca değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?